Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A najgorsze własnie przeróbki i dlatego tyle kosztują,jak rozbudowywalismy z eksiem dom tez płaciliśmy 3tyś i to 6 lat temu
Ten domek kupilismy okazyjnie 3 lata temu , malutki jest ale własny (no bankowy
) .W tym roku chcemy dobudować ganek a wyremontować pokój i fundamenty osuszyć ale do ganku juz potrzebny jest projekt bo nad nim miałby byc w przyszłości pokój. A górę bysmy ciągneli za rok lub dwa jak bozia da;-)A czemu tak się wam spóxniają z pozwoleniem?
mojej

tak stary że nie ma projektu - lata 50teA najgorsze własnie przeróbki i dlatego tyle kosztują
cos ciemnego na scianie podloga biala i woda skroplona na scianie jakby ja ktos spryskal normalnie ratunku pomocy jeszcze lazienka w gruzach a tu kolejny remont sie zapowiada bo przeciez nei bede trzymala dziecka w czyms takim w ogole nie wiem co zrobic z tym fantem
nie moze przeciez spac w czyms takim :-( musze cos wymyslic
byle do domku, oby jak najszybciej skończyli i dychniesz sobie kochana
ja uwielbiałam tak dłubać, tu łyk browarka, tu fajeczka, laluna:-)a z tym wychowaniem to Cię rozumiem, mojego taty nie było ok 10lat i mama z babcią tak mi wynagradzały jego brak że rozpuściły niestety ale jak dorosłam to się zmądrzałam i starałam się sama wychować

ladna mi dostawa towaru przyjechal pan otworzyl auto roziacl folie na palecie i mowi
a nei pomoze mi pan? myslalam ze chociaz z auta zdejmujecie 

ashika tak napisałaś że się wyżyjesz wiosną w ogródku to pomyślałam że lubiszja uwielbiałam tak dłubać, tu łyk browarka, tu fajeczka

. dodatkowo na nie jest gwarancja i jak sie zepsuje cos to dzwonisz i oni przyjezdzaja do Ciebie do domu naprawiac
i podobno naprawde tak robia :-)