reklama

Lipiec 2010

Dziewczyny,

Chcialam sie z wami tylko pozegnac, poniewaz na dobre opuszczam Was i watek lipcowek.

Niestety nie udalo mi sie donosic ciazy.

Zycze Wam wszystkim duzo zdrowka i zdrowych dzieciaczkow.

Trzymajcie za mnie kciuki zebym za pol roku wiedziala ze moj organizm jest gotowy na wszelkie starania.

Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie.

Kasia

bardzo mi przykro :-(

reklama
kasiente strasznie mi przykro i mysle ze pozostalym lipcowkom tez:(

jak tak czytam o tych waszych remontach to tez bym tak chciala znowu cos pozmieniac:)

Ashika to mi smierdzi grzybem (tzn. nie smierdzi ale wydaje mi sie ze to wlasnie to):)sprobuj moze czyms spryskac to cholerstwo

kasiente-strasznie naprawde strasznie mi przykro i nawet nie wyobrazam sobie jaki to bol. trzymam kciuki-badz silna i miej duzo nadzieji ze za pol roku znow spotka cie to szczescie. takie rzeczy niestety sie zdarzaja i moglo to spotkac kazda z nas. trzymaj sie kochana

ashika poszukaj w necie albo zadzwon do sklepu z preparatami...yyyyy...ogrodniczymi? u mojej kumpeli ojciec czyms spryskal i nie powrocil juz ten grzyb-a byl spory-srednica 1 metr :-)

kama
swietny avatarek :-) z tego zdjecia co mi sie tak spodobalo ;-)

kasianete bardzo mi przykro......[*]
Ashika co za baran z tego dostawcy:wściekła/y: normalnie brak słów- ale masz racje nic już dzisiaj nie rób!!!
louisie przetrwaj jeszcze te kilka dni i będzie fajnie w odświeżonym mieszkanku:tak: a teraz wpuszczaj jednym uchem a wypuszczaj drugim to co mówią...
tiffi elektryczna niby ok, ale nie mogłam się do niej długo przyzwyczaić. Mam wrażenie, że jednak słabiej grzeje niż np. kuchenka gazowa:baffled: no ale spoko wszystko idzie na niej zrobić, nawet garnek spalić jak widać:-p
oczekiwanie my też zamówiliśmy gotowy projekt domku:-) i czekamy aż będziemy mogli ruszyć z budową...

Ashika mysmy cos ostatnio na grzyba chyba w OBI badz CASTORAMIE kupili,bylo to w takiej butelce jak plyn do mycia szyb,nazwy niestety nie pamietam.mysle ze w kazdym budowlanym (gdzie ostatnio czesto bywasz;-))cos dostaniesz. wiadomo po uzyciu tego srodka syna na jakis czas wyeksmitowac z pokoju bo te specyfiki strasznie chlorem smierdza-przynajmniej mi:tak:

louise dzieki:happy2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry