Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ashika odkopiemy fundamenty, obeschną na słonku jakiś czas a potem obłozymy przed zasypaniem taką folią specjalną.Są też preparaty do wszczykiwania ale trzeba mieć super wiertła żeby wszczyknąć więc chyba tym razem sobie darujemy. A od wewnątrz zedrzemy płytę ze ściany karton-gips zamaziamy preparatem na grzyba i nowy tynk damy. Jak masz tynk na ścianie to ten preparat wystarczy pomalowac nim miejscowo ze 2 razy w odstępie 2 dni i zamalowac normalnie farbą.U nas był w pierwszym roku największy problem bo dom nie ocieplony a piec był taki że musielismy rozpalać codziennie po pracy a ok.4-5 rano wygasał, więc grzyb się rozpanoszył i poza tym wentylacja jest do du...y. Tej lasce ojciec robił remont i tak zrobili jak potrafili najtańszym sumptem i to się odbiło niestety. Od zeszłego roku mamy piec z podajnikiem i grzyb ustępuje ale nie całkiem bo te fundamenty piją wodę no i grzyb siedzi między płyta a scianą więc musimy poździerac.I panele też bo pewnie tam tez syf bleeeczasem nam własnie woda normalnie spływała kroplami po ścianie
I jak się uda to choć tą scianę jedną najgorszą obłozymy z zewnatrz steropianem chociaż.A ty jak chcesz się wyżyć w ogrodzie to sobie sad zasadź
ja chyba też cos dosadze jak mnie nie będzie ruszać w terminie
![]()
to projek domku, który wybraliśmy Projekt domu Vitulano - 123.74m˛ - Tooba.platabe domek sliczny,bardzo mi sie podoba
i milego ruchania na zajeciach![]()

ale jak siedze cały sezon w ogrodzie a dzieci radosnie biegają to o tym zapominam:-)a ile płacicie za gaz?bo my mamy 60m2 i węgla idzie tak z 3 tony ekogroszku przy czym wodę grzeje od razu.