reklama

Lipiec 2010

to dzisiaj prosto po pracy do apteki po tantuum. Musze coś wziąć bo zwariuję normalnie, nie moge przełknąc śliny:-(
Do tego pęka mi głowa, dziewczyny, wy normalnie wirtualnie zarażacie, ostatnio czytałam, że wszystkie chore a teraz i mnie dopadło:-(

Dzięki za rady

PS siedzę (a raczej moja rwa kulszowa:-) na termoforze i naprawdę to pomaga, już się z nim nie rozstanę do końca ciąży...

uuu co do zarażania przez forum, to w styczniu bodajże się pochorowałam i posmarkałam od czytania forum... skoro tutaj znów zaraza to chyba zawieszę swoje wizyty ;-)
a do mnie dziś przyszedł wózeczek zakupiony na allegro, 3 wielkie paczki! listonoszka kiwa na mnie palcem nununu za moje internetowe zakupy, prawie codziennie wpadnie z jakąś paczuszką dla mnie i chyba ma dosyć, zwłaszcza po tym wózku!!! :-) cała wyprawkę na allegro nabywam

Perla, cieszę się, że córka!!!! gratulacje!!!

reklama
ale fajne domki...rozmarzyłam się, moze kiedyś:-)

tweenie a jak tą zebre sie robi? tzn cieżko? wyglada tak chociaż troche podobnie i ładnie jak na opakowaniu?:-)

ja się najadłam ogórkowej,a jaka kwaśna mi wyszła,mniam, zagryzłam snikersem i jestem dalej głoda, chyba sobie teraz kawke z ciachem szczele:-p

wychodzi podobne i nie ma dużo roboty, ale trzeba masy w dwóch misach mieszać, więc trochę więcej zmywania jest :-p

Dziewczyny,

Chcialam sie z wami tylko pozegnac, poniewaz na dobre opuszczam Was i watek lipcowek.

Niestety nie udalo mi sie donosic ciazy.

Zycze Wam wszystkim duzo zdrowka i zdrowych dzieciaczkow.

Trzymajcie za mnie kciuki zebym za pol roku wiedziala ze moj organizm jest gotowy na wszelkie starania.

Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie.

Kasia

Bardzo współczuję i trzymam mocno kciuki za kolejną , mam gorącą nadzieję UDANĄ I SZCZEŚLIWIE DONOSZONĄ próbę !!

To ja się pochwalę :P
My wybraliśmy Murator Projekt C183a Faworyt - wariant I - projekty domów - muratordom.pl :)
Po miesiącach spędzonych przed kompem :P

Dom już stoi, jesteśmy na etapie wykończeń, kafelki, malowanie ścian itp. :D Wykończy mnie ta wykończeniówka....
No może pomożecie... na razie malowaliśmy wszystko na biało, wiadomo trzeba zagruntować bo tynki świeże itp.... W salonie na jednej ścianie chcę kolor ale.... podoba mi się bordo lecz jest już nieco oklepany a innego pomysłu nie mam. Salon nie jest za duży a chciałabym jakoś ciepły przytulny kolorek...może jakiś wrzos czy cosik???
Podpowiedzcie jak macie jakoś pomysły....

śliwka węgierka bardzo ładnie wygląda:tak:

Jedyneczka, ja mam takie same odczucia co do ogródka:-) MAjka już się parę razy pytała kiedy wyjmiemy trampolinę. A wczoraj przy narodzinach w USta, Usta ryczałam jak bóbr i nie mogłam się doczekać kiedy moje maleństwo zobaczę...

Dzamena, ja dzisiaj też jogurtowe Delecty zakupiłam w Realu:-) ale nie wiem kiedy je zrobię, dzisiaj ma w planach iść spać zaraz, po tym weekendzie jestem wykończona

Więc ja zmykam na dzisiaj dziewczynki, do juterka:-)

Agatko to spij i zbieraj sily, kama jak my celibat od 12 tygodnia ciazy no to co mam pwoiedziec ze glodu nie ma:-p:-p:-p Powiem ci ze duzo rzeczy teraz mi sie z sexem kojarzy. a tu jeszcze tyle czasu, chyba ze w pn sie okaze na wizycie ze polip sobie zniknal, ale wydaje mi sie ze sie ze mna zzyl:-D:-D Moj M to juz normalnie nie pozwala mi sie dotykac bo mowi ze sie tylko podnieca za kazdym moim dotknieciem biedaczek:-(:-(

kasiente strasznie mi przykro....

dziewczyny, gratuluję córeczek:-)

byłam u lekarza, kazała mi tylko brać wapno i wit. C no i dała mi skierowanie do laryngologa.. także ja też jutro mam trochę latania, bo muszę czekać w kolejce u tego laryngologa i iść do laboratorium na badanie tsh i ft4.. a w środę na morf, mocz, toxo... nienawidzę chodzić do lekarza:no:

magdzia to oby pomogła Ci nystatyna. Ale ten wasz dzidziuś uparciuch tajemniczy:-)

dzamena ja na to z delekty dałam po prostu co miałam a miałam wiśnie akurat bo to był ten czas jak z dnia na dzień je znielubiłam:-Dmyślę że co dasz czy truskawy, przeczki o albo brzoskwinie to będzie pycha;-)

maruska no musi lubieć Cię ta listonoszka:tak:

oczekiwanie he he no mój M by się nie dał rady odemnie odgonić bo ja jak ta harpia na niego:-D

agatha pupcia w wyrko i odpoczywaj:tak:

reklama
Agatko to spij i zbieraj sily, kama jak my celibat od 12 tygodnia ciazy no to co mam pwoiedziec ze glodu nie ma:-p:-p:-p Powiem ci ze duzo rzeczy teraz mi sie z sexem kojarzy. a tu jeszcze tyle czasu, chyba ze w pn sie okaze na wizycie ze polip sobie zniknal, ale wydaje mi sie ze sie ze mna zzyl:-D:-D Moj M to juz normalnie nie pozwala mi sie dotykac bo mowi ze sie tylko podnieca za kazdym moim dotknieciem biedaczek:-(:-(

oj to strasznie wspolczuje:zawstydzona/y:ale jak sie pozniej do siebie dorwiecie to z lozka trociny poleca:szok:u nas zakazu nie ma ale ja taka bez ochoty,zamiast przyjemnosci to bol,bo jakas sahara sie tam zrobila:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry