oczekiwanie
Fanka BB :)
no wlasnie zaden czas w ciazy nie jest bezpieczny, trzeba ciagle na siebie uwazac. atabe fajny projekcik, ale wiesz co musicie sie dowiedziec czy kotlownia nie bedzie za mala na piec wielofunkcyjny
to tak mowie zebyscie pozniej nei musieli przerabiac kotlowni bo nei wiem czy dobrze pamietam ale minimum 4m musza byc. A nasz projekt to ten parterowy wlasnie z mozliwoscia wykorzystania poddasza: Projekt SASZA II - PROJEKTY DOMÓW! PProjekt - Gotowe projekty domów jednorodzinnych PROJEKTY NA POZIOMIE
W dachu mamy domowione okna bo jakby nam sie kiedys zachcailo wiecej pokoi robic to zawsze juz beda, no i wyglad domku tez sie przez to poprawi :] tiffi nie moge znalezc twojego projektu tak zeby byl blizniak.
kama z tym ruchaniem jak przeczytalam to az sie oplulam bo akurat sok pilam
W dachu mamy domowione okna bo jakby nam sie kiedys zachcailo wiecej pokoi robic to zawsze juz beda, no i wyglad domku tez sie przez to poprawi :] tiffi nie moge znalezc twojego projektu tak zeby byl blizniak.
kama z tym ruchaniem jak przeczytalam to az sie oplulam bo akurat sok pilam

Duza dzialke macie??? Bo my 1400m.
ja tez mam stara instalacje ,wogóle to w życiu takich kaloryferów nie widziałam, w dodatku sa złote miedziane ble, okna tez stare i podpiżdża jak wietrzysko jest
ale tym razem sobie odpuszcze, nie będę skakała po drabinie z brzuniem
a właśnie dekoralem maluje mi się najlepiej
pochwal się jak wybierzesz kolorki