reklama

Lipiec 2010

no wlasnie zaden czas w ciazy nie jest bezpieczny, trzeba ciagle na siebie uwazac. atabe fajny projekcik, ale wiesz co musicie sie dowiedziec czy kotlownia nie bedzie za mala na piec wielofunkcyjny;) to tak mowie zebyscie pozniej nei musieli przerabiac kotlowni bo nei wiem czy dobrze pamietam ale minimum 4m musza byc. A nasz projekt to ten parterowy wlasnie z mozliwoscia wykorzystania poddasza: Projekt SASZA II - PROJEKTY DOMÓW! PProjekt - Gotowe projekty domów jednorodzinnych PROJEKTY NA POZIOMIE
W dachu mamy domowione okna bo jakby nam sie kiedys zachcailo wiecej pokoi robic to zawsze juz beda, no i wyglad domku tez sie przez to poprawi :] tiffi nie moge znalezc twojego projektu tak zeby byl blizniak.
kama z tym ruchaniem jak przeczytalam to az sie oplulam bo akurat sok pilam :)

reklama
ale fajne domki...rozmarzyłam się, moze kiedyś:-)

tweenie a jak tą zebre sie robi? tzn cieżko? wyglada tak chociaż troche podobnie i ładnie jak na opakowaniu?:-)

ja się najadłam ogórkowej,a jaka kwaśna mi wyszła,mniam, zagryzłam snikersem i jestem dalej głoda, chyba sobie teraz kawke z ciachem szczele:-p

witam dziewczęta:-)
ja dzisiaj zalatana-zakupy, urząd,fotograf-nalatałam się:-)
mnie na szczęście choroby omijają, ale za to znów D umierający-czyli lekkie przeziębienie, więc 2 raz w ciągu 2 tygodni musiałam na biegu rosół gotować, żeby mi chłopak nie zszedł:-)

kasiente nie miałam okazji Cię poznać, ale bardzo Ci współczuję, życzę, abyś jak najszybciej mogłą cieszyć się maleństwem

ja mam tydzień lekarzy: dzisiaj wieczorem jadę na echo serca, jutro gin, ale bez usg, a w środę kardiolog znowu-nie będę się nudzić:-)

od kilku dni jak chodzę, to często dostaję jakby kolki-taki ciągnący ból z prawej strony brzucha-muszę wtedy zwolnić, i tak się martwię, co to, muszę jutro gina zapytać, miała może któraś z Was tajie cosik?

To ja się pochwalę :P
My wybraliśmy Murator Projekt C183a Faworyt - wariant I - projekty domów - muratordom.pl :)
Po miesiącach spędzonych przed kompem :P

Dom już stoi, jesteśmy na etapie wykończeń, kafelki, malowanie ścian itp. :D Wykończy mnie ta wykończeniówka....
No może pomożecie... na razie malowaliśmy wszystko na biało, wiadomo trzeba zagruntować bo tynki świeże itp.... W salonie na jednej ścianie chcę kolor ale.... podoba mi się bordo lecz jest już nieco oklepany a innego pomysłu nie mam. Salon nie jest za duży a chciałabym jakoś ciepły przytulny kolorek...może jakiś wrzos czy cosik???
Podpowiedzcie jak macie jakoś pomysły....

Farby - kupiłam Śnieżkę lateksową z teflonem, Decorala odradzali i na forach i w sklepie... no i cena znacznie wyższa

ashika to zeżarł ten piec wam w mrozy:baffled:ja tez mam stara instalacje ,wogóle to w życiu takich kaloryferów nie widziałam, w dodatku sa złote miedziane ble, okna tez stare i podpiżdża jak wietrzysko jest:-p

atabe super domek, nie ma to jak nowy i taki wybrany wedle potrzeb;-)

louise dekoral jest super, ja zawsze nim maluje, no i wogóle ja zawsze maluje:-Dale tym razem sobie odpuszcze, nie będę skakała po drabinie z brzuniem:-pJa biorę ta nystatyne ale chyba to od maszynki było bo jeszcze przed wizyta kilka dni przeszło no ale jak kazał..... chociaż dziwne bo mi nawet nie zaglądał ino se obmacał:-D
Nic się nie przejmuj piwkiem, najwyżeś sobie Staś beknął jak na prawdziwego mężczyzne przystało:-pZ czadem masz racje, nie ma co ryzykować dla wyglądu, to jest moment i tragedia.

oczekiwanie no supcio projekt i bardzo dobry pomysł z oknami na górze;-)wogóle fajnie rozplanowany ciąg kuchnia jadalnia salon:tak:

aneta ja 2 miseczki pomidorowej i bym coś wcięła ale boje się bo mnie ten żołądek dziś pobolewał:-(M powiedział że to dlatego że wrzucam do niego wszystko jak do śmietnika:-p

ewelad toż zycie ukochanemu uratowałaś w takim razie:-Dkolka raz mnie dopadła jak za szybko szłam a może dlatego że wogóle szłam:-D

olyw też fajowy projekt;-)kolor może bursztyn (chyba śnieżki)?ja zapodałam w kuchni jedna ściane i bardzo mi się podoba,ma coś z bordo ale jest łagodniejsza. I wrzosy tez mi się podobają.Zalezy w jakich kolorkach dobrze się czujesz, ciepłych czy chłodnych;-)W tym roku robię salonik w kolorach z katalogu duluxa :rzymski poranek na jedną ścianę + jasmin albo mleko jakieś na pozostałe ściany choć wolałabym inną farbę bo dulukxa nie znoszę, kiepsko się maluje:dry:a właśnie dekoralem maluje mi się najlepiej:sorry2:pochwal się jak wybierzesz kolorki:tak:

kasiente bardzo co współczuje ,mam nadzieje ze jakos sobie poradzicie z tym i bedzie juz tylko lepiej
jedyneczka ty cos ostatnoi pisałas o ciescie jogurtowym,ze dodajesz owoce itd ,napisz jeszcze raz jesli mozesz bo mam ochote na jakies ciacho

reklama
Hej dziewczyny, przepraszam za nieobecność, wczoraj miałam niezapowiedzianych gości i tylko wpadałam nic nie pisząc a dzisiaj od rana na uczelni a potem u lekarza, no więc infekcja mi wróciła, dostałam Nystatynę pomimo, że mi nie pomagała na początku ciąży, lekarz stwierdził, że infekcja jest po antybiotyku a wcześniej była wyleczona przez ten Dalacin i można powrócić do Nystatyny.. Jestem trochę sceptycznie nastawiona do niej ale skoro lekarz, który zna mój przypadek od początku ciąży mówi, że mi tym razem pomoże to mu wierzę ;P
Robił mi USG i Moje Maleństwo waży już 850 gram :) jeśli chodzi o płeć to nie wiem bo dzidzia nie chciała się pokazać przy badaniu, miała tak ściśnięte uda, jakby jej się chciało siusiu no i nie było mowy o sprawdzeniu czy to Jaś czy Alicja.. Także nadal nie wiem co noszę pod serduszkiem ;D
Jestem strasznie zmęczona po dzisiejszym dniu a od jutra rana znowu zajęcia na uczelni... Jeszcze jakiś referat muszę zrobic :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry