reklama

Lipiec 2010

A ja też zmykam do łóżka-obejrzę jeszcze Szymona Majewskiego i spać,coś po tej glukozie jestem nie do życia.
I jeszcze wzdęcia mam i brzuch pobolewa, ale to dlatego że wszystko jem co mam pod ręką :)
Dobranoc i do jutra dziewczynki!!!

reklama
kama moze za bardzo sie stresujesz ze dzidzi sie to moze nie podobac;p;p;p My jak na poczatku sie seksilismy to tak jakos ostroznie hehe bo sie stresowalismy. Ale bylo fajnie, zostaly wspominki hihiii.

oczekiwanie oj to faktycznie niewesoło i to wszystko przez tego polipa tak?no ale jak napisała kama
jak sie dorwiecie to ho ho, bedzie jeszcze braciszek albo siostrzyczka będzie z tego:-D

ja nie wiem czym to moze byc spowodowane:-(mozliwie ze moja psychika tak dziala,miejmy nadzieje ze teraz to juz tylko lepiej bedzie:tak:
poki co uciekam do mojego mena troszke sie poprzytulac a pozniej do wyrka bo 5 juz niedlugo:baffled:

dobrej nocy brzuchatki:-)

mnie też zmogło po tej glukozie czy co? pisał na niej że może się zachcieć spać, jeszcze sie napchałam cistkami i slodką kawą no i pospałam teraz 2,5 godzinki, obudziłąm sie i co? głodna się robie:-)
idę się kąpać i kolacyjke zjeść i do łóżeczka:-)

magdzia super że mały/mała zdrowa i jaka duuuuuża, a jak się sprytnie zasłaniała
jedyneczka smacznego :)

do jutra dziewczynki:-)

reklama
ja też pospałam, jakoś przybiła mnie ta wiadomość od Kasiente... strasznie mi przykro... rozbolał mnie brzuchol z nerwów i tak jakoś musiałam odreagować.
Teraz wsunęłam 2 jabłka i posiedzę troszkę na kompie.
Czekam na M z utęsknieniem. Wczoraj pół nocy się z nim kłóciłam z powodu teściowej. Powiedział, że nazdał jej do słuchawki i już mnie gnębić nie będzie. Ale mnie tego nie powiedział i wstrzęłam z nim nocny fight :-) Wyznał dopiero pod koniec ucałował w czółko i powiedział: "pamiętasz co mówili na naukach przedmałżeńskich? Niech nad Waszym gniewem nigdy nie zachodzi słońce" Przytulił mnie i poszliśmy spać... :happy2::happy2::happy2: Kocham go mrrrrr.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry