Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
My już z Anetką po badaniu-glukoza nawet dobra byłą w smaku hihi-jednak lubię słodkie.Najgorsze było wsypanie jej do butelki bo wszystko się wysypywało, a nie chcieli nam dac kubeczka.No, ale jakoś poszło-jutro wyniki.
To super ,że u Perly dziewczynka, bo bardzo chciała.Gratulacje!!!
Idę coś zjeść , bo od rana nic nie jadłam -no tylko tą glukozę
jak już Madzia pisała my już po glukozie,mi też smakowała, tylko się uśmiałysmy z tym długotrwajacym wsypywaniem jej do wąskiego otworu butelki,troszke nam się usypało po za butelkę hihi, ale tylko troszkę prawda Madziu?
teraz zjadłam śniadanko i gotuję zupę ogórkową:-)
Perla super, tak jak chcialaś, właśnie Vanilka napisz jej od nas gratulacje i ze się cieszymy:-)
O to perla cala szzcesliwa pewnikiem:-):-) GRATULACJE!! Naprawde fajnie macie z tym wspolnym chodzeniem na wyniki i do gina, zazdroscimy troszku ze my musimy samotnie biegac do laboratorium.
No nam się udało z Anetką,że akurat chodzimy do tego samego lekarza-nawet blisko siebie meiszkamy , więc pewnie będziemy na spacery razem chodzić
Ja to trochę tej glukozy wysypałam poza tą butelkę No ale co zrobić....