reklama

Lipiec 2010

Siemka:happy2:

Ashika Widze,ze tak samo spedzamy niedziele :-D:-D
Moj maly oglada bajki,a ja z lapkiem jeszcze sie lenie:-D
Ale mialam piatek i sobote aktywna wiec brakowalo mi tego lezenia na wyrze :happy2:Nadrabiam..
Ty jak zwykle bojowa i zadyme krecisz:-DAle masz racje ,skoro sie nalezy cos cierzarnym to trzeba o to niestety walczyc !!

Nie wiem jak tu w UK z tymi przywilejami dla ciezarnych :confused:Czy takowe istnieje :confused:
Moze perla cos wie ?:happy2:

Zrobilam niedzielne pranie :happy2:wywiesilam na ogrod bo sloneczko ladne .
Poza tym mam misje ;/Wybrac wkoncu wozek !!
tylko mi sie podoba jeden ,a m wcale on sie nie widzi ;/
no i nie mam pojecia czego ja wkoncu szukam ;/
Siara narazie przestala mi leciec:happy2:
cze dziewczynki!
ja tylko na chwilke bo w wirze pakowania!
Vanilka powiedz mu ze wybral imie to Ty chociaz wozio wybierzesz w koncu to w wiekszosci Ty bedziesz go pchac ;-)
a o przywilejach dla ciezarnych w UK nic mi nie wiadomo... pewnie nie ma bo dla nich ciaza to naturalny stan! :sorry2:

reklama
Hej i my sie witamy z rana.
Ewcik ja tylko pije *spam*, biore rutinoscorbin i pije herbatki jakies z miodem i cytryna, ale gardlo przestalo troszke bolec a zeszlo na krtan i oskrzela chyba, mam taki straszny kaszel i jak wciagam powietrze to , az mi charczy wiec wizyta u lekarza internisty chyba nieunikniona:-(:-( Zeby sie okazalo ze to tylko od kataru ten kaszel i nie trzeba antybiotyku.

no to mamy to samo, mi też charczy, jak oddycham, na wysokości mostka mniej więcej:-( właśnie urwałam się z zajęć, tak cherlałam, że nie mogłam usiedzieć..

tiffi nie wiem, czy to typowo ciążowy katar, bo nie mogę powiedzieć, że "leje" mi się z nosa.. ten katar jest tak gęsty, że chyba wolałabym, żeby się lało, niż to:no:

Ashika masz linka, może nie jest ze mną jeszcze tak źle, ale...

YouTube - Dziecko Neo CS

Ja chyba też muszę zrobić pranie... a tak mi się nie chce. poza tym jeszcze w piżamie siedzę :-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
to trzymaj sie kurczowo bo jak wpadniesz w taki stan tos gotowa nie zauwazyc jak urodzisz :-D:-D:-D:-D

mammi no niestety i tlumaczenie inna w ciazy czeka kolejce mnie do szalu doprowadza bo ja nie jestem zadna "inna" jestem soba i mam gdzies a jak ktos pozwala sie traktowac byle jak jego sprawa a ja nie pozwalam i tego sie trzymam :tak:

vanilka a jaka ja zadyme niby krece znowu???

Dopiero sie przymierzam bo w poniedzialek jade do skarbowki :-)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
to trzymaj sie kurczowo bo jak wpadniesz w taki stan tos gotowa nie zauwazyc jak urodzisz :-D:-D:-D:-D

mammi no niestety i tlumaczenie inna w ciazy czeka kolejce mnie do szalu doprowadza bo ja nie jestem zadna "inna" jestem soba i mam gdzies a jak ktos pozwala sie traktowac byle jak jego sprawa a ja nie pozwalam i tego sie trzymam :tak:

vanilka a jaka ja zadyme niby krece znowu???

Dopiero sie przymierzam bo w poniedzialek jade do skarbowki :-)

co do kręcenia zadymy, to Ashika skojarzyłaś mi się z tornadem - ciężarna zatacza na mieście coraz szersze kręgi! ;-) żarcik of course, moja ciężarna wyobraźnia jest bogata :-)

mammi ja też miałam taki wentylator, to kazali ściągnąć- paranoja, że coś tam zaburza:-( a co do otworów w dzrzwiach, to przez stare z kratką, nie leciało powietrze ni chu...., a przez te z kółeczkami, to mam taki ciąg, że jak zasiądę na tronie, to nieraz stopy chce pourywać:-) ale gnomom ze spóldzielni nie przetłumaczysz:-)

ashika he hebo swoja kierownica to swoja kierownica:-)dobrze babie zrobiłaś, kurcze muszę naprawdę brać z was wzór i taka harda być a nie "mientka":tak:

oczekiwanie wyniki pewnie będą zmienione jeśli chodzi o ob cz białe krwinki ale i tak chyba trza by zrobić, może z końcem tygodnia już będzie lepiej?do lekarza lepij idź skoro tak Cię męczy kaszel.

Vanilka ja też dziś pranie, na tygodniu jakoś nie mam czasu:-D

mammi schabik mniam:-pa ja zakupiłam delekty tym razem drożdżowe, jak zrobie to opowiem czy też pycha jak jogurtowe:happy2:nawet niedziele spieprzy wam ten szwagier słów brak.Jak trzeba to niech go biorą na izbe i tyle.

Odnośnie drzwi do łazienki to niestety jak jest piecyk gazowy aby kółka na dole spełniały rolę kratki musiało by ich być ze trzy rzędy więc prezentowałyby się że szkoda gadać :-pi ludzie tak robią faktycznie że drzwi wystawiają - wiem od klientów. Ale osobiście jesli miałabym piecyk gazowy to kółka owszem ale obowiązkowo porządny czujnik dwutlenku !

Ja gotuję pomidorówę bo mam smaka a na drugie mam kaszę jęczmienna z klopsikami i sosem pieczarkowym - domowym:tak:a jak tym nie pojem to mam w zamrażalniku warzywa na patelnie i kluski ze śliwkami:-p

mammi ja też miałam taki wentylator, to kazali ściągnąć- paranoja, że coś tam zaburza:-( a co do otworów w dzrzwiach, to przez stare z kratką, nie leciało powietrze ni chu...., a przez te z kółeczkami, to mam taki ciąg, że jak zasiądę na tronie, to nieraz stopy chce pourywać:-) ale gnomom ze spóldzielni nie przetłumaczysz:-)

może trzeba ich na tronie posadzić? ;-)

do wszystkich uzytkownikow piecykow gazowych!!!
teraz piecyki maja bo musza czujnik braku ciagu, jesli ciagu nie ma bo komin przytkany za cholere nie wlaczysz piecyka wiec jest duzo bezpieczniej i jesli masz nowy piecyk agatha to zwroc uwage fachowcom na fakt tego bo nie jest obojetne. Mnie najbardziej rozbawila historia kolezanki ktorej kiedys w bloku kazali przerabiac wentylacje w lazience (ponoc za slaba) ze wzgledu wlasnie na piecyk gazowy, sek w tym ze piecyk byl w kuchni wiec nijak nie dalo sie nim w lazience zatruc :-)

to wszystko od spółdzielni zależy. Tu w Wawie mamy tylko takie elektryczne i jest ok, a w Częstochowie mamy standardowe wywietrzniki w ścianie, a do tego kazali jeszcze zrobić dziury w drzwiach a i tak im mało. Ciekawe, czy następnym razem każą pościągać drzwi od kibelka i łazienki, żeby lepsza wentylacja była:cool:

reklama
Ashika brawo, pewnie pani urzędniczka miała niemrawą minę jak jej kazałaś pisać hihi

ja po obiadku,miałam szałot i fileciki z kurczaka

przyjeżdża siorka z chłopakiem, faceci bedą oglądać mecz a my z siostrą mamy wychodne-kino:-)

miłego wieczorku:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry