reklama

Lipiec 2010

cześć dziewczynki :happy2:
Ja się załamałam, za oknem znowu leży śnieg... :wściekła/y:
Mnie też wkurza chrapanie M... Najgorsze, że mamy ogromne łóżko a on to chyba potrzebuje bliskości, albo mu wyjątkowo zimno i mnie wręcz przywala, i zieje tym swoim oddechem w moją stronę. A mnie najlepiej się śpi na lewym boku, więc jestem na to skazana...

Co do trójkołowców, ostatnio babeczka wsiadała do autobusu i jej wypadło to przednie koło ... Dobrze że była z facetem to jej pomógł... Ja też zdecydowanie jestem za 4 kołami.

Ja dziś samotnie. M w pracy... Na zewnątrz nie chce mi się wychodzić... więc będę na przemian tv i komp.

Madzik ja to Ci zazdroszczę tych zakupów z mamą... Ja moją może dopiero w lipcu zobaczę :-(

Eweland - a wco grasz? bo szukam zajęcia na dziś :-D

Ostatnia edycja:
reklama
tiffi mi też siara leci od jakiegoś czasu- najczęściej w nocy...
a co do wózka 3kołowego, to jeździłam takim z dzieckiem koleżanki i jak dla mnie też ni berdzo- w sklepie po paluchach przejechałam facetowi, bo nie mogłam wyczuć tego jednego kółka:baffled:
ale może to tylko ja taka "zdolna"jestem i nie potrafie ;-)
aneta co za wredna baba!!!ja nienawidzę wizyt u lekarza-własnie przez te "uprzejme" panie, które można spotkać w poczekalni- ale dobrze, ze sobie poradziłaś i powiedziałaś jej co trzeba!! :tak:

a ja zjadłam już drugie śniadanie i tak zerkam w strone pepsi;-):-p

tifi jeśli czujesz się na siłach to jedź, ja bym się chyba obawiała ze względu na moje bóle brzucha, może za bardzo na siebie chucham ale nie umiem inaczej:sorry2:a o wózeczkach nie czytałaś na "cztery kółka dla lipcowego maluszka"?

tweenie he he wdowieństwo,dobra reklama stoperów do uszu:-D

ewelad to pojedz do oporu bo się nie uwolnisz od tej lodówki, wiem coś o tym:-)

aneta co za ropucha wredna, po to umawiane są godziny żeby w tym czasie mniej więcej przychodzić a nie godzine wcześniej, jak ma czas to niech sobie druty przyniesie i cały dzień tam siedzi:wściekła/y:brawo dla Ciebie że się nie dałaś;-)

Ello

trzeba się upominać o swoje prawa:tak:
ja ostatnio w zwiazku z tym zrobilam mala rozpier... w urzedzie bo pani mi powiedziala ze nie obsluguja kobiet w ciazy poza kolejnoscia a na tablicy wisi jak byk kartka ze tak :wściekła/y: wiec zerwalam ta kartke i jej walnelam na biureczko a ona ze nie to mowie ze mi napisze na kartce ze nie respektuje praw obowazujacych na terenie urzedu i sie pod pisze a ja ide z tym do kierownika i jakos okazalo sie ze jednak kobiety w ciazy sa obslugiwane poza kolejnoscia.

agatha z drzwiami boskie :-D:-D u nas tez beda w sumie zakryte ale z wentylacja

jedyneczka moj organizm dzwinie reaguje na rozne rzeczy juz lepeij sie czuje i jakis taki dziwny zbieg okolicznosci ze jak auto musialo stac to ja chora a jak naprawili to przeziebienie nieomal jak reka odjal i temperatura tez zniknela :-D i sie smieja ze bylam chora na mysl ze bede jezdzic samochodem pozyczonym od dziadka albo z M jego :-D:-D

tiffi zdecydowanie 4 kolka
moj brzuch tez bywa taki niesymetryczny :-) strasznie to smiesznie wyglada

mysza a co to dziecko neostrady??

aneta i to wlasnei przykre ze ci starsi ludzie powinni swiecic przykladem skoro tak narzekaja na niewychowana mlodziez ale skad mamy brac przyklad?????

Pogoda okropna pada i ciemno do nosa i jakos z wyrka nie moge sie zebrac dalej lezymy z synkiem on bajki a ja lapek na kolanach.
Przeziebienie sobei chyba poszlo :tak: oby bo auto na chodzie i mozna smigac dalej :-) cos poszuakc jeszcze do lazni, ktora mnei zaczyna denerwowac tym remontem powoli. Chcialam wczoraj dopasowac rzeczy z tzw szczotkowanego metalu i znalazlam syfon korek do umywalki wieszaki polke pod lustro gorzej z lampa i okazuje sie ze baterii nie dopasuje za zadne skarby mowie do faceta i tlumacze a on mi pokazuje baterie po ok 600 zeta i mowi ze beda pasowac, kurcze kolor maja rozny szczotkowane sa ale wygladaja i blyszcza sie jak plastik. Facet mi na to : ja nie widze roznicy a ja: ale pan w mojej lazience nei bedzie tylko ja a ja ja widze jedno chrom a drugie ma miedziany polysk to chyba jasne ze nie ten sam odcien :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: w koncu sie poddalam i bedzie blyszczace niestety, bo nerwow nie starczy na dobieranie zeby gralo nie wspominajac o kasie . Jeszcze wpadlam na pomysl ze musze przesunac umywalke ciekawe co na to "pan demolka" :-D:-D:-D

Fajnie tak polezec w lozku z lenistwa a nie przymusu szkoda tylko ze M musial pojechac do pracy :-(

Milego dzionka albo raczej popoludnia neidzielnego :-)

Hej i my sie witamy z rana.
Ewcik ja tylko pije *spam*, biore rutinoscorbin i pije herbatki jakies z miodem i cytryna, ale gardlo przestalo troszke bolec a zeszlo na krtan i oskrzela chyba, mam taki straszny kaszel i jak wciagam powietrze to , az mi charczy wiec wizyta u lekarza internisty chyba nieunikniona:-(:-( Zeby sie okazalo ze to tylko od kataru ten kaszel i nie trzeba antybiotyku.

Powiedzcie mi czy przy chorobie normalnie moge zrobic wyniki?? Bo za tydzien wizyta u gina i mam zrobic krzywa cukrowa i morfologie i mocz i nie wiem teraz jak to ma byc:confused:

tiffi wozeczek zdecydowanie czterokolowy;-)

Kurde wiecie jaki ja sen dzisiaj mialam, ze moj M zginal bo ktos go wrzucil do morza i on biedny plynal pod zamarznietym baltykiem:confused: a ja go znaazlam zamarznietego w sopelek w takiej dziurze wyklutej przez wedkarza:szok::szok:

Siemka:happy2:

Ashika Widze,ze tak samo spedzamy niedziele :-D:-D
Moj maly oglada bajki,a ja z lapkiem jeszcze sie lenie:-D
Ale mialam piatek i sobote aktywna wiec brakowalo mi tego lezenia na wyrze :happy2:Nadrabiam..
Ty jak zwykle bojowa i zadyme krecisz:-DAle masz racje ,skoro sie nalezy cos cierzarnym to trzeba o to niestety walczyc !!

Nie wiem jak tu w UK z tymi przywilejami dla ciezarnych :confused:Czy takowe istnieje :confused:
Moze perla cos wie ?:happy2:

Zrobilam niedzielne pranie :happy2:wywiesilam na ogrod bo sloneczko ladne .
Poza tym mam misje ;/Wybrac wkoncu wozek !!
tylko mi sie podoba jeden ,a m wcale on sie nie widzi ;/
no i nie mam pojecia czego ja wkoncu szukam ;/
Siara narazie przestala mi leciec:happy2:

reklama
Hejka dziewczynki;-)

Ashika i bardzo słusznie zrobiłaś.Powinnysmy walczyć o swoje prawa to może w końcu ludzie nauczą się ustępować ciężarnym.Teraz jestem już strarsza i z nieśmiałego podlotka dawno wyrosłam, więc potrafię gębę otworzyć i kogoś objechać jak jest taka potrzeba,ale pamiętam jak byłam w 1 ciąży i jechałam w tramwaju pełnym ludzi.Brzuch było już widać, a wtedy byłam szczupła więc nie było wątpliwości,że jestem w ciąży.Wstydziłam się poprosić o ustapienie miejsca i zemdlałam w tym chol.... tramwaju.Dobrze,że nie byłam sama i miał mnie kto podtrzymać.Teraz choćbym zadymę miała rozkręcić to napewno bym nie stała.Tak ten nasz kochany świat jest skonstuowany, że jak się nie umiesz upomnieć i ewentualnie wykłucić, to Cię oleją albo i zatratują;-)

ewelad hostoria z drzwiami-rewelka:happy2:Nie wiem,czy sama z niej nie skorzystam,bo jesteśmy na kupnie drzwi do łazienki i ubikacji.U nas Ci kominiarze bez przerwy doczepiają się ,że w ubikacji nie ma kratki w ścianie.Mamy przerabianą łazienkę i rozdzielonę z jednego pomieszczenia na 2 osobne-łazienkę i WC.Zamontowany mamy nawet w WC taki automatyczny wentylator, który włącza się jak ktoś zapali światło w ubikacji,ale oni mają swoje przepisy i po każdej kontroli M kieruje pisma do administracji.

U nas dziś aktywnie.Szwagier od rana daje czadu i moja cierpliwość już jest na granicy,przypuszczam,że nie obędzie się dziś bez przymusowego zawiezienia go na izbę wytrzezwień.
Ja za to zrobiłam sztandarowe ciasto lipcówek, czyli ciasto jogurtowe- pychotka:tak::happy2:, do tego babeczki czekoladowe-też z gotowej mieszanki i sernik na zimno.Zupka będzie kalafiorowa,a na drugie danie schab się piecze.
Miłej niedzieli kochane:happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry