reklama

Lipiec 2010

tiffi- jedo fyn 4ds to czterokołowiec - mnie trójki też nie kręcą :-D Właśnie dekoral tak fatalnie krył, ale poprawiliśmy duluxem i jest ok.
ja właśnie robiłam moim chłopakom budyń, bo jak otworzyli brązową farbę to im się tak skojarzyło i smaka załapali :-D
Teraz troszkę się polenię, poczytam forum a potem oglądam Hotel 52. Jakoś mi się spodobało.

reklama
Miałam mieć prezentacje i kicha nic z tego przełożona na jutro :/ Szkoda gdybym wiedziała to bym nie szykowała się od 6 rano :(. Poza tym dzionek minął mi całkiem dobrze poplotkowałam z koleżanką poprzytulałam się z moim misiaczkiem :D czyli wszystko co można chcieć :D

jedyneczka z tą moją urodą to bym tak nie przesadzała;-) jednak upewniłaś mnie że musze ubrać coś ładnego:-D
gregorka ja jestem tak niezdecydowana, ze nawet nie wiem jakie bym imię chciała, M obstaje przy Jagódce od początku...a ja nie wiem...pożyjemy zobaczymy;-)
tiffi jak dobrze, że jest ktoś tak niezdecydowany jak ja:-D
louisie fajnie, ze wizyta ok! i Stasiek zdrowy!
byłam w szkole rodzenia z M i były zajęcia o połogu...bleeeeeeee masakra...
jutro i w sobote mnie nie będzie, ale w niedziele wróce do was:-)

Hejka,

Ja sobie house'a oglądam, a M wraca z lotniska, pewnie za jakieś 2 godz będzie dopiero więc czekam.

Dzisiaj miałam dużo pracy w pracy i w zasadzie już najchętniej usnęłabym, idę się zaraz kąpać, rzeczywiście dzisiaj tu cisza...

Dzamena, a gdzie Ty się podziewasz????

reklama
witam :)

o tej porze mnie tu jeszcze nie widzieli...
Idę dziś na powtórkę tej cholernej glukozy, z nerwów nie mogłam spać i tak obijałam się całą noc po łóżku, a w dodatku M ciągle mi do ucha chrapał. Już nie reaguje na moje szturchania, żeby się przesunął, wrr. Stoperów nie mogłam włożyć, bo bym budzika nie słyszała.
Tak więc jestem, niewyspana, głodna i ze sztywną macicą :/

Miłego dnia Wam życzę :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry