• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2010

I ja się witam!!!
Coraz wcześniej wstaję, bo coraz szybciej chodzę spać-wczoraj już o 21.30 padłam :)
U nas też piękna pogoda-pójdę do parku na ławeczkę posiedzieć.
Do brennej znowu nie jadę bo ta rura pękła w 2 miejscach i nadal jest to niezrobione :(
Tweenie trzymam kciuki za badanka-będzie dobrze :))
Atabe miłego wypoczynku życzę:-)
Ania_Pestka ,a kiedy się dowiesz czy chłopczyk czy dziewczynka??
Emih życzę,żeby choróbska poszły od was daleko!!!
Louise dobrze,że masz już ten remont za sobą -teraz tylko masz wypoczywać:tak::tak::tak:
Jedyneczka miłych zakupków-pochwal się poźniej co kupiłas!

reklama
ania_pestka fajnie masz, ja w ogródku do jedzenia to mam tylko pietruszke:-pale posadzę sobie kiedyś , zwłaszcza pomidore mi się marzą:tak:

louise bardzo ładna ciepła kuchnia:tak:to wklejam moją, upatrzyłam sobie taka za 50 000 a tacy chłopcy z Krakowa od remontu zrobili mi ją za 1/25 tej ceny a jeszcze druga ściana była zabudowana i kaloryfer , te wstawki/ kratki w drzwiczkach to osobno kupili i musieli bejcować na ciemno i wstawiać a kostka była w dwóch kolorach też osobno ,ja narysowałam wzór a oni wycinali z siatki po kosteczce i kleili:-Dale byliśmy w dobrej komitywie to wszystko znieśli:-)

Załączniki

• skanowanie0009.jpg
    skanowanie0009.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 55
ello

witam z rana

Lazienka skonczona nareszcie, ja nie bardzo moge chodzic :zawstydzona/y: noge mam jedna tak spuchnieta ze az boli wieczorem a na rano wcale nie jest lepiej nadal zapuchnieta :-(
Ja w dolinach raczej bo nei dosc ze sie kiepsko czuje to jszcze wygladam potwornie :-( a sprzatania masa

jedyneczka remont skonczony wczoraj, teraz zostalo najgorsze bo nie ma wieszakow polek itp itd a i jeszcze nie wiem jakie chce meble :-(:zawstydzona/y:
kuchnie masz cudna masz namiar jeszcze jakis na tych "chlopcow z krakowa"??

emih zdjecia wrzuce :tak:

Milego dzionka wszystkim zycze

madzik no ja tez sie ciesze i naprawde juz sie teraz oszczedzam :-) a to co wam sie stalo z ta rura na dzialce? pekla po zimie? kurde mrozy byly faktycznie tegie...idz koniecznie na spacerek-ja tez zamierzam :tak: tyle ze kolo nas parku nie ma a nie chce sie oddalac bo M moze wyjdzie wczesniej z pracy i pojedziemy na reszte zakupow. no i spij ile wlezie-korzystaj poki sie da bo pozniej dzieciaczki chyba nam nie dadza sie wyspac :-)

jedyneczka super kuchnia-b mi sie podoba :-):tak::tak: ale to faktycznie chlopaki sie narobic musieli przy tej kosteczce Twojego pomyslu :-) ;-) no ale efekt koncowy....warto bylo :-)

madzik mam nadzieje, że się dowiem na kolejnej wizycie 12 kwietnia:tak:
jedyneczka teraz w ogródku do jedzenia tylko szczypiorek i pietruszka...ale w sezonie to ciężko wyliczyć czego nie ma:-D prym nad tym wiedzie teściowa ja jej tylko pomagam:tak: ale nie ma to jak własne warzywka i owoce...roboty przy tym dużo, ale i dużo satysfakcji:tak:

byłam w tej aptce i wiecie co, pan zapytał czy nospe lekarz mi zalecił bo przechodzi przez łożysko ja że tak a on no to ok:baffled:no i teraz tak trochę się wystraszyłam i nie wiem czy prać profilaktycznie dalej rano i wieczór czy doraxnie:confused:

ashika właśnie na wyborze tych pierdółek chyba najwięcej schodzi czyli masz zajęcie że hej:-)i tym się zajmuj a sprzataj pomalutku, ja się zrobiłam taka, że pan dziś architekt przychodzi a ja mam w d.... że nie pozmywane i bajzel na stoliku, robię na co mam ochotę:-pA M jadł 3 dni żurek:-D
Ta kuchnia to w moim byłym domku teraz mam taką co mi się nie podoba:-Da do tych chłopaków nie mam niestety namiaru bo to znajomi byłej szwagierki a się nie znosimy serdecznie no i z tego co wiem to parę lat temu byli w irlandii, to tacy dwaj bracia. Łazienke tez mi zajefajnie zaprojektowali i zrobili, złote chłopaki samouki, ale poszukam komórki bo gdzieś miałam zapisaną choć wątpie czy nie zmienili:sorry2:

A pamiętacie piwo EB?Było takie jaśniutkie i tak mi się przypomniało bo moje siuski wyglądają własnie jak EB:-D

Lece, miłego dzionka kochane,;-)

hello :-)

a ja witam słonecznie, bo u nas piękna pogoda:tak: włąsnie zjadłam śniadanko- bułeczkę z dżemem porzeczkowym własnej roboty plus kawę Ricorre:-)
wczoraj po wizytce nie dałam rady już wejść na bb, byliśmy w domu po 22:dry:wszystko opiszę na wątku o USG

tweenie kochana, trzymam mocno za jak najlepsze wyniczki:-)
jedyneczka Ty pytałaś, co to za poradnia? to się nazywa dokładnie Ginekologiczno-Położnicza Poradnia Psychofizycznego Przygotowania Do Porodu, znajduje się przy szpitalu gin-poł. Idzie się tam
przed rozpoczęciem zajęć w szkole rodzenia, przyjmuje tam ginekolog, któremu zadaje się pytania związane z porodem, ot co;-)

reklama
jedyneczka no teraz to mnie wystraszylas...ja wlasnie mam od wczoraj na stale wlaczyc no-spe do jadlospisu 2 x dziennie...:-( ale mysle ze chyba dzidziusiowi sie od tego nic nie stanie, bo z tego co slysze to kazdy naprawde lekarz ja poleca. i chyba lepsze to niz skurcze roznego rodzaju...juz sama nie wiem...ps-piwo EB pamietam b dobrze-glownie nad morzem bylo i brok. ale u nas tez sie trafialo. :" czas na EB" :-) ;-) widze ze masz konkretny glod piwka jak nawet siuski Ci sie z nim kojarza :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry