reklama

Lipiec 2010

czesc dziewczynki,kama gratulacje córeczki
wczoraj mnie nie było wiec dzis nie wiem o co kaman,
wczoraj była taka piekna pogoda wiec jak wyszłam to zapragnełam cos w sobie zmienic i z marszu weszłam do fryzjera .sciełam włosy na krótko tzn podobnie do tej fryzurki jaka ma nasza agatha albojedyneczka troche mi szkoda ale M SIE BARDZO PODOBAide nadrobic

reklama
Dziewczyny ale jestem wsciekla na siebie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: miałam zanieśc dzis do szkoły paczki swiateczne dla dzieci(jestem w radzie rodzicow i skarbnikiem klasowym) i zapomniałam a lekcje dzis miały moje do 10.30:wściekła/y::wściekła/y: Teraz siedze i rycze.
Bedzie glupio wygladac, ale dostana je po swietach-bo nic innego nie moge zrobic.

Dziewczyny ale jestem wsciekla na siebie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: miałam zanieśc dzis do szkoły paczki swiateczne dla dzieci(jestem w radzie rodzicow i skarbnikiem klasowym) i zapomniałam a lekcje dzis miały moje do 10.30:wściekła/y::wściekła/y: Teraz siedze i rycze.
Bedzie glupio wygladac, ale dostana je po swietach-bo nic innego nie moge zrobic.

nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło - będą się dziecki dłużej cieszyły tymi paczkami. Jakby dziś dostały, to do jutra by już o nich zapomniały, a tak wiedzą, że czekają, więc ekstaza prezentowa dłużej potrwa:-D

cześć dziewczynki ;-)
wstałam dopiero o 10:50, a co będzie jak mi w week czas przestawią :-D
śniadanie to bułki z dżemem i mleko. O mało się nie poryczałam, bo słoika nie umiałam odkręcić.
M w pracy, szykują się dwa samotne dni. Idę się ubrać i podobnie jak Madzik spadam do parku na ławkę. M powiedział, że jestem społeczniak :-D
Życzę Wam kochane miłego, ciepłego dnia.

tweenie wy wlasnie o tym twardnieniu piszecie a ja dalej nie wiem co to jest...:-) czy te bole brzucha np co mi sie zdarzaja to jest to twardnienie czy zupelnie co innego...nie wiem. w kazdym razie bede brala jak cos zacznie ciagnac i bolec :tak: szyjke mi wczoraj badal i wszystko oki. a o glukoze to sama nie wiem czy sie upominac jak to taklie swinstwo...poczekam do 12 kwietnia-wtedy mam wizyte i zobaczymy co powie...

ewelad
sama bym taki obiados zjadla-brokulek kalafiorek i jajeczko...kurcze na wszystko mam ochote co nie jest hamburgerem z mikrofali badz niezidentyfikowanym produktem obiadowym za kazdym razem w sosie pomidorowym o zblizonym smaku... :-)...niech ten misiek juz te meble skreci w koncu. jakbym umiala to sama bym sie za to wziela. czyli u Ciebie bylo na ostatnia chwilke wszystko :-) u nas tez tak pewnie bedzie. ja od razu jak zaczelam ta poprzednia paczke luteiny jesc to zauwazylam mega placzliwy nastroj u siebie i humorki "jak baba w ciazy" :-D:-D:-D a jak sie skonczyla to od razu sie psychicznie lepiej czuje :tak::tak::tak:

anetka ratunku!!!!powaznie wam glukoza smakowala???/ :-D:-D to moze nie jest taka zla...ja tez sie zaraz wybieram na spacerek z lodziurkiem (specjalnie zjadlam tylko troche twarogu z ogorkiem i koperkiem i 3 pomidorki koktajlowe na sniadanko zeby bylo miejsce na loda) obowiazkowo na laweczce. zamierzam rowniez nie malowac sie za bardzo-tylko oko troche i poopalac ryjka na laweczce :-) a na lapke uwazaj. no i te okna...gin stanowczo zabronil myc-tak sie domyslalam wiec sie nawet nie przyznalam ze 1 juz umylam. hihihi-to Stasiek tak kopytkami mnie traktuje w brzuch znaczy :-D

mnie nie smakowała, ale ta mniejsza dawka jeszcze do przejścia była. Ta druga to już masaka, brr. Ja w ogólnie nie lubię słodkiego, a najbardziej już czekolady mlecznej :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry