reklama

Lipiec 2010

beatka to odpoczywaj i sie wyluzuj i odstresuj :tak:

dzamenka łał!!!! nie ma to jak zmiany wiosenne :-) wklejaj fote koniecznie niech i my popodziwiamy :-):tak:

patipaula no trudno...albo bedzie tak jak tweenie mowi albo jakos im podaj...przeciez jeszcze beda mialy jakies zajecia...sa rekolekcje chyba...pogadaj z ksiedzem i wytlumacz jaka jest sytuacja i na pewno sie zgodzi zeby dzieciakom rozdac.

tweenie mruczka ja tez nie sadfze zeby mi to smakowalo..slodycze jem rzadko, herbaty nie slodze a soki rozcienczam woda bo sa za slodkie dla mnie-wiec glukoza mi raczej nie posmakuje:crazy:

ok ja spadam na spacerek i lodziura :-) milego dnia laseczki i rozkoszujcie sie sloneczkiem

reklama
vanilka no błagam cie a co ty chcesz układac,ja wczoraj stwierdziłam albo teraz albo nigdy i poprostu poszłam ,a co do układania to myslałam podobnie tym bardziej ze normalnie mam włosy krecone i musze je prostowac prostownica ,teraz co prawda tez troche musze ale nie tyle czasu co wtedy a jak mi sie nie chce to poprostu biore za uszy

muszepoczekac az to moje dziecie wróci ze szkoły i odda mi kabel usb bo oczywiscie juz mi zawinoł a ja teraz znalezc nie moge w tych jego gratach ,wrzuce pózniej na zamkniety

vanilka no błagam cie a co ty chcesz układac,ja wczoraj stwierdziłam albo teraz albo nigdy i poprostu poszłam ,a co do układania to myslałam podobnie tym bardziej ze normalnie mam włosy krecone i musze je prostowac prostownica ,teraz co prawda tez troche musze ale nie tyle czasu co wtedy a jak mi sie nie chce to poprostu biore za uszy
ja mam geste i tez musze wlasnie prostowac zeb y jakos wygladaly ;/
czekam na foto !!

Louise- wysłałam ci wszystkie książeczki tak na wszelki wypadek :) A położenie główkowe to takie jak do porodu- głową w dół, ale na tym atapie dziecko może zmienić pozycję jeszcze kilka razy jak nie kilkanaście, ale taką ma "ulubioną" zapewne :) A glukoza?- ja muszę iść, ale z tego co pamiętam ostanio bez czkawki, wymiotów i cytryny się obeszło :tak:

Dzamenka- wklejaj zdjęcia :tak:

Do mammi napisałam, jak si odezwie- dam znać :tak:

PAtipaula- przykro mi że tak wyszło, też diabelnie źle bym się czuła z takim "obciązeniem" i nie pomogły by teksty że ciężarna byle by głowy nie zgubiła ;) Ale może faktycznie kościół? Rekolecje?

Ostatnia edycja:
właśnie wróciłam z miasta.. M się urwał na chwilę z pracy i byliśmy w banku papiery donieść:dry: kawałek musiałam wracać na pieszo, gorąco bardzo, a dziś znowu dzień na pełnych obrotach się zapowiada... teraz szybko muszę zrobić obiad, potem lecę odebrać synka mojej kuzynki z przedszkola i idę do nich właśnie pobawić się z dzieciakami i pogadać z kuzynką.. niby jestem na L4, a cały czas gdzieś ganiam.. ale może to i dobrze, przynajmniej trochę ruchu mam;-)

tweenie to kiedy będzie wynik glukozy? daj znać koniecznie:-)

ja też mam krótkie, chociaż chciałabym troszkę zapuścić z tego samego względu. Chociaż właśnie w tych krótkich czuję się dobrze, więc nie wiem, jak to będzie z tym zapuszczaniem;-)

Ja wróciłam ze spacerku-gorąco na maksa jest -całą sie zgrzałam, teraz wcinam loda :))
Dzamenka ja też czekam na zdjecie nowej fryzurki hihi
No właśnie mi glukoza smakowała-ale ja bardzo lubię słodycze :)

reklama
Mruczka, Ewcik, właśnie dłuższe włoski są wygodniejsze przy małym dziecku, bo nie wiedzieć czemu takie maluszki koniecznie chą się wczepić w mamy głowę (już nie wspomnę o ciągłym nachylaniu się i włosach w oczach- ale tu akurat pomogą spineczki). Z tego powodu też musiałam zrezygnoważ z ubóstwianych przeze mnie długich kolczyków... A potem jakoś na nowo przyzwyczaić się nie mogłam....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry