reklama

Lipiec 2010

Cześć lipcowe mamuśki :-)

Łoj ale się zmachałam, okno umyłam i balkon a czuję się jakbym całe mieszkanie wysprzątała z 3 razy :szok:. Jeszcze po południu czeka mnie w drugim mieszkaniu tapetowanie kuchni, ach te remonty.

dzamena
zmiany są dobre na wiosnę :tak: do krótkich włosów szybko się przyzwyczaisz

Kurcze narobiłyście mi smaka na lody, chyba tez dziś wyskocze na kubełek sorbetu truskawkowego od grycana :-)

reklama
no ja nie zdążę zapuścić super długich włosów, do lipca to może ze 3 cm mi podrosną, więc szału nie będzie;-) ale może jakąś mikro-kitkę będzie się dało zrobić;-)

ja właśnie pichcę obiadek- dziś będzie rybka w cieście, frytki i surówka z białej kapusty z kukurydzą :)

Ostatnia edycja:
to ja też się wypowiem, że włosy mam długie i kręcone dość mocno, ale nie ścinam-raz zrobiłam ten błąd i potem przy zapuszczaniu mało kota nie dostałam-masakra:-D poza tym D uwielbia długie włosy, więc jak mnie wkurzy, to mówię-a może bym się ścięła tak na półmęsko-zielony się robi zawsze, bo nie wie, czy powąznie, czy żartuje:-)

wyniki krwi, moczu i glukozy dzisiaj jadę odebrać-tak się tylko pocieszam, że jakby było coś nie tak, to zadzwoniliby do mnie, ale stresa mam, zwłascza z tym cukrem:-(

Dzamena i Vanillka, nie wiem czy to jest kwestia obcięcia czy nie, ale ja totalnie nic a nic nie układam. I sama w to nie wierzę, ale zawsze musiałam przy różnych fryzurach układać ( a miałam juz BARDZO różne) a tu tylko piankę daję i suszę, no i rekoma przy suszeniu sobie wichruję. Żadnych szczotek itd.

Ja generalnie mam proste włosy, więc nie wiem jak to będzie przy takich co się kręcą, ale ta fryzura jest najwygodniejsza z wszystkich co miałam.

cześć Dziewczyny!
kurcze jak czytam że u was słoneczko i ciepło to mnie trafia bo u mnie znowu deszcz:( a do tego mi się dziecie przeziębiło i w nocy nie chciała spać. ledwo na nogach stoję kurcze.

Ewelad ja też mam kręcone włosy ale niestety poddałam się modzie na proste i krótkie i obcięłam. teraz znowu zapuszczam bo mi się już znudziło prostowanie. ale jakoś kiepsko mi rosna a po porodzie pewnie znowu będą w fatalnej kondycji.. obym tylko wytrzymała i znowu nie obcięła heh
Ewcik narobiłaś mi smaka na rybkę... hmmm

a może ktoś chętny do mycia okien?? mam takie wyrąbiste na całą ściane w salonie i brudne że świata nie widać:( ciągle to odkładam i się łudze że deszcz mi to zmyje ale za każdym razem jest tylko gorzej cholewa! potrzebuję motywacji...

wróciłam ze spacerku,ale cieplutko, fajnie:-) kupiłam rzeżuchę więc zaraz sobie zasieję

co do włosów to mi najwygodniej w półdługich, bo zawsze mozna włąśnie spiąć, długich nie mogę miec bo mam cienkie to potem zwisają taki kłaki a w bardzo krótkich się nie lubie,więć półdługie wycieniowane sa dla mnie oki

rano zrobiłam dwa prania i już wyschły na balkonie,chyba przebiorę pościel i tą starą wypiorę jak tak ładnie schnie

ja chcę kręcone, ale boję się iść do fryzjera, bo różnie to bywa z takimi fryzami. Wolę nie ryzykować. Kupiłam papiloty, ale skręt mi się nie podoba. Jak za krótko trzymam to takie fiuty wiszą a jak za długo to wyglądam jak pudel :-D I jak tu dogodzić kobiecie :happy2:

Moje drogie okazało się, ze wybywam na działkę dzisiaj i zostaję na ile pogoda pozwoli- do jutra lub niedzieli, musze sezon rozpocząć, a poza tym mój D to fotograf, więc się nie może doczekać lezenia w trawie i fotografowania różnych robaczków i kwiatuszków:-) jak ma skwaszony siedzieć, to niech tam-pojadę już dzisiaj, bo go nosi:-) po drodze po wyniki jadę, mam nadzieję, że mi humoru nie popsują:-( życzę miłego weekendu wszystkim:-)

reklama
Ewelad nawzajem!!! baw się dobrze na działce:)

Mysza ja żyłam 19 lat z długimi włosami nieświadoma faktu że się mogą kręcić, po czym obcięłam je na żołnierza bo chodziłam na basen i tak było mi wygodniej. jak odrosły troche pewnego dnia umyłam głowę i nie rozczesałam ich tylko siadłam przed tv. po 3 godzinach moja głowa nie mieściła sie w lustrze, włosy skręciły mi się w sprężynki. do tego czasu nie wiem jak to możliwe ale bardzo mi się takie spodobały. i teraz znowu zapuszczam żeby mieć kręcone, na razie prostuję bo są jeszcze za krótkie i wyglądam jak pudel jak im pozwolę się skręcić

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry