jedyneczka co do farb to dużo zależy czy dobrze zagruntowana ściana, mnie dekoral nie przekonał bo się wycierał na ścianach. Ja dzisiaj zakupiłam buty na takim klinie/koturnie, nie wiem jak to nazwać. Ja jakoś średnio gustuję w takich, ale na jeden sezon starczą.
Co do nospy to ja bym się nie bała, bo każdy ginekolog mówi, ze nospa jest ok. Poza tym moja gin mówiła, że jak coś się dzieje, to nawet 3 razy dziennie brać
mysza to nie wiem jaki model tego wózka, bo jak w necie patrzyłam to mi wyskakuję trójkołowiec. A co do farb to tak jak pisałam wyżej, dużo zależy czy ściana jest dobrze zagruntowana. U nas było z tym kiepsko i po duluxie też wyszły krechy w miejscach kabli
atabe ja to słynę u znajomych, że jestem organizatorką, wszystko na ostatni guzik zapięte, doprecyzowane i w ważnych kwestiach działam, a jakoś w takich codziennych często mówię nie wiem, i chcę by M zdecydował. A w ciąży jakoś mi się to pogłębiło
emih nasz fachowiec poleca nam tikurillę (ale to chyba droga farba)
louise położenie główkowe to główką do dołu, tak jak u mnie. Ja też nie wiem czy to co się dzieje u mnie to twardnienie, a co do glukozy to myślę, że spoko poczekaj. Mamy podobny czas ciąży i ja też jeszcze nie miałam glukozy. Mam wizytę 9 kwietnia to może wtedy, więc na razie to spokojnie czekajmy
perla mammi, tłumaczyła się ostatnio, że ma sprawy na głowie i że rzadziej zaglądać będzie, dzamena pisze cały czas a z asieńką niestety nic nie wiemy
Ja wczoraj już nie dałam rady do was napisać, bo coś mi net padł. A dzisiaj rano wstałam i wybrałam się na zakupy. Wróciłam zmęczona, ale coś tam kupiłam jakieś buty, koszulę, koszulę do spania itp. ja jestem z tych oszczędnych, więc wolę zaglądać do jakichś bazarkowych miejsc, bo szkoda wydawać mi kasy na niektóre rzeczy. Pospacerowałam trochę i zastanawiam się, czy jeszcze jakieś spacery urządzać czy nie. Zjadłam warzywka na patelnię i odpoczywam przy otwartym oknie. Co do włosów jak mam takie za ramiona lekko, długie nie wchodzą w grę mam strasznie liche włosy, w krótkich wyglądałabym kiepsko, bo oklapłyby, więc mam takie jakie mam.