Mruczka
Fanka BB :)
Ja miałam dzisiaj ryż z jabłkami i moim zdaniem było dietetyczniea ja właśnie robię dietetyczny obiad - ciemny ryż, duszone brokuły z marchewką i ryba na parze, brr
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja miałam dzisiaj ryż z jabłkami i moim zdaniem było dietetyczniea ja właśnie robię dietetyczny obiad - ciemny ryż, duszone brokuły z marchewką i ryba na parze, brr

zreszta image na pudla tez pewnie jest ciekawy
no i lez jak najwiecej i wypoczywaj. cos wiedze ze duzo z nas ma ostatnio jakies dolegliwosci brzuszkowe...
lata nie pilam. szkoda ze te zrazy nie byly z wolowiny a zwykle mielone-zapomnialam ze niektorzy tak mowia wlasnie na mielon. ale i tak bylo dobre. nastepnie zakupilismy gitare dla M i wrocilismy i robilam rewie mody letnich ciuchow (w wiekszosc sie nie mieszcze ale w duzo, owszem :-)) jest tak cieplo ze chodzilam od 14 w krotki rekawku do 17. uwielbiam wiosne!!!!!!!Ja miałam dzisiaj ryż z jabłkami i moim zdaniem było dietetycznie![]()

Układać to najwyżej jedną stronę prostownicą czasem traktuje bo wywija się na jedną strone
ja już nie myję bo wymieniam za 3 tygodnie
Zdrówka dla córci, mam nadzieję że przjdzie szybciutko przeziębienie.

bardzo podoba mi się imię Ida;-)Wojtuś też ale u czyjegoś maluszka;-)

ach dobrze ze ten dzien juz sie skonczyl

poza tym haslo z siuskami jak EB zwalilo mnie z nog!!
nawet w nocy spac nie umie,kolejne uroki ciazy.byle do lipca