reklama

Lipiec 2010

reklama
Mysza1984 to wypoczywaj-mi tez w ciągu dnia kilka razy brzuch robi sie twardy, ale moj lekarz powiedział,że to normalka-ale na wizycie nastepnej bardziej go o to popytam.....

emih dziekowac jeszcze raz. czyli Stasiek mi kopytkami zapodaje po brzuchu tak, wierzgaczek jeden...:-)

madzik mialam taki sam rozklad spacerkowy jak ty-polazilam poltorej godziny ( w tempie zolwim) a potem w domu od razu wcinalam loda karmelowego z sosem karmelowym i orzechami :-). a z kolacja to zamow sobie pizze na dowoz-na bank bedziesz zadowolona

anetka ja tez nnajbardziej lubie takie poldlugie. mam do polwy szyji

mysza nawet nie wiesz jak bardzo pragnelabym Cie ujrzec w tych fiutach zwisajacych na glowie :-D:-D:-D zreszta image na pudla tez pewnie jest ciekawy :rofl2: no i lez jak najwiecej i wypoczywaj. cos wiedze ze duzo z nas ma ostatnio jakies dolegliwosci brzuszkowe...

ewelad zycze udanego weekendu i troszke zazdroszcze bo pogoda przecudowna

tiffi no wlasnie nei bede robic rabanu o ta glukoze bo to sie robi dopiero po 24 tygodniu i tak a niektorzy lekarze w ogole tego nie przepisuja...np nasza atabe nie musi robic tego badania i moja bratowa tez nie miala krzywej cukrowej. moje sciany po dekoralku b ladnie zamalowane. podwojne krycie ale juz po 1 razie nie umialam stwierdzic czy to juz 2 razy bylo malowane czy raz.widocznie nam dobrez sciany zagruntowali :-)

agatha nie martw sie tak kochana-nie bedzie tak zle-zaloza Ci ten krazek i jakos donosisz. juz niedlugo. duzo moich znajomych mialo ten krazek i wszystko bylo ok. ale uwazaj bardzo na siebie-zadnego mycia okien i z praca tez powinnas przystopowac. wiecej poleguj i wypoczywaj. trzymam kciuki za Ciebie. bedzie dobrze!!!

mruczka uwazaj na ryz bo bardzo sprzyja zaparciom a Ty chyba cos o nich wspominalas. ja tez mam ten problem jak zjem cos typu ryz/czekolada. natomiast jabluszko jak najbardziej ;-) :-)

ja jak juz wspomnialam bylam na dluuuugim spacerku. pogoda cudna i wyszlam w leciutkiej kurteczce letniej. a potem M przyjechal i pojechalismy po rolety zamowic i do wypozyczalni po film (swieci z bostonu 2-b fajny film-polecam jak ktos lubi strzelanki z duza doza humoru. co prawda narazie tylko 1nke widzialam). kolowypozyczalni zahaczylismy o domowe obiady i zjadlam 2 daniowy obiad taki ze nie umialam wstac za 9 zl. pieczarkowa i zrazy z ziemniaczkami i sosem i zestawem surowek. do tego zamowilam kompot :szok::-D lata nie pilam. szkoda ze te zrazy nie byly z wolowiny a zwykle mielone-zapomnialam ze niektorzy tak mowia wlasnie na mielon. ale i tak bylo dobre. nastepnie zakupilismy gitare dla M i wrocilismy i robilam rewie mody letnich ciuchow (w wiekszosc sie nie mieszcze ale w duzo, owszem :-)) jest tak cieplo ze chodzilam od 14 w krotki rekawku do 17. uwielbiam wiosne!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Jak za krótko trzymam to takie fiuty wiszą a jak za długo to wyglądam jak pudel :-D

mysza rozłozyłaś mnie tym na łopatki:-D

Mówiłyście widze o włosach, no ja czekam aż troszkę odrosna żeby je wiązać przy maluchu bo to wygodne, zupełnie krótkie też są oki ale ja mam sterczące uchale:-DUkładać to najwyżej jedną stronę prostownicą czasem traktuje bo wywija się na jedną strone:-p

kusska współczuje z oknami:sorry2:ja już nie myję bo wymieniam za 3 tygodnie:tak:Zdrówka dla córci, mam nadzieję że przjdzie szybciutko przeziębienie.

ewelad to udanego pobytu:tak:

dzamena tak tak racja, trzeba czasem odmiany fryzury choćby ze względu na M, mój nawet jak obetne się tak jak 2 lata np. wcześniej to zapomina i jest na nowo zachwycony:-D

cześć anitko:tak:bardzo podoba mi się imię Ida;-)Wojtuś też ale u czyjegoś maluszka;-)

tiffi no właśnie tak staram się z rozsądkiem podejść do tej nospy, wczuwam się w organizm i zapodaję rano a wieczorem w zależności jak tam brzuszek.Gratki zakupów;-)

dobrze że u mammi wszystko oki:tak:

agatha nie jest to dobra wiadomośc ale na szczęście żyjemy w czasach kiedy mozna na to zaradzić i wszystko będzie dobrze a ty ze swojej strony odpoczywaj i jeszcze raz odpoczywaj kochanieńka.

madzik też bym była zła na kolezanke:confused:

mysza to następna do "kanapowców" wstępujesz, nie ma co, trza się słuchać lekarza.

Uiekam bo Jula już chce komputer:dry:

ojc to sorki-jakos myslalam ze to Ty a to pewnie ktoras inna lipcoweczka pisala. to wcinaj ryzyk bo pyszny-ja uwielbiam (mama mowi na mnie chinczyk) ale teraz rzadko moge pozerac

Dziewczyny jesteście przekochane, co ja bym bez Was zrobiła???

Oszczędzanie się to teraz coś dla mnie

Dzamena
, dzięki za pocieszenie, że to nie boli, bo trochę mialam stracha, idę w środe na założenie.

Gin zamówił już pessar i ma przyjść do mnie kurierem, a z nim (znaczy z krązkiem, nie kurierem:-) mam się zgłosić do gina na założenie.

Tak jak napisała Jedyneczka - najważniejsze, że są metody dzięki którym można ciążę donosić.
Ale wszystko się potwierdziło: ostatnio czułam dziecko bardzo nisko, miałam bardzo napięty brzuch. Gin powiedział, że napięta macica prowadzi do skrócenia i rozwierania szyjki i to było przyczyną właśnie.

wezłam na chwilke bo dopiero co wrócilismy z zakupów
agatha nie martw sie nawet nie poczujesz ,ja tez wtedy miałam zamawiany i płaciłam 200 zł a TY?Z RESZTA MAM DO TEJ PORY BO KAZALI MI ZOSTAWIC W RAZIE CZEGO

reklama
witam sie i ja!
ostatnio w ciaglym biegu a mialam wypoczywac i korzysac z mojego L4 a tu dupa,co chwilke cos.jak juz pisalam przyjechal do nas moj tato a ze od kilku lat korzysta z tutejszej sluzby zdrowia to spedzilam z nim dzisiaj caly dzien w poczeklaniach u roznych specjalistow,do tego na dworze bylo strasznie parno,poczekalnie pelne ludzi i nawet wywalenie mojego brzuszyska na wierzch nie poskutkowalo w tym zeby ktos ustapil mi miejsca a nogi to mi w tylek wchodzily,brzuch twardy:baffled:ach dobrze ze ten dzien juz sie skonczyl:tak:
widze ze od rana piekna pogoda za oknem wparawila was w dobre humorki.
ponadrabialam was na tyle na ile jeszcze jestem w stanie;-)
jedyneczko no problem,za kazdym razem gadaj o mojej kolkcji butow jezeli rzeczywiscie bedzie to jakims konkretnym i przekonywującym argumentem:)
louise ciesze sie ze meble zakupione jeszcze troszke i po remoncie ani sladu!!!aaa i pichcic obiadki bedziesz;-)
emih dziekuje dzisiaj za maila,wczoraj nie zdazylam tego zrobic no i poraz kolejny zycze duzo duzo zdrowka!!!niech te paskudztwa zostawia was juz w swietym spokoju:tak:
ania pestka,to ty jeszcze nie znasz plci?myslalam ze ja bylam ta ostatnia:)w takim razie zycze ci tego czego ty sobie zyczysz:tak:
jedyneczka meble kuchenne bardzo ladne,my nasza kupilismy za smieszne pieniadze tylko ze teraz temu kto sie uparl na czarny kolor i wysoki polysk to bym leb ukrecila:wściekła/y:poza tym haslo z siuskami jak EB zwalilo mnie z nog!!
ashika bidulko jedna,pocieszaj sie tym ze juz blizej niz dalej,chociaz wybor takich p i e r d o lek zajmuje najwiecej czasu i niestety najwiecej kasy pozera:/
Beatko25 korzystaj z tego L4 i stosuj do zalecen lekarza a wszystko bedzie dobrze.
anetko anetko zalaszalas z tymi oknami,pokaralo cie z ta reka.moje okna brudne,myc nie mam zamiaru, moze M sie zlituje:)
dzamenko gratuluje zmiany fryzury i stwierdzam ze to pozytywna zmiana.ja nosilam juz praktycznie kazda fryzure,po dlugich wlosach niemalze do pasa az do takich króciutkich na mesko i stwierdzilam ze najlepiej czuje sie w takich poldlugich;-)
ewelad baw sie dobrze na dzialce!!
aghata wspoczuje tego krazka,mysle tak samo jak pisza dziewczyny,zwolnij tempo(choc wiem jak to trudno) a bedzie dobrze!!!najwazniejsze ze z dzidzia wszystko dobrze!!!a reszta jakos sie ulozy,widzisz tyle kobiet mialo to juz pozakladane i donosily zdrowe dzidziolki,bedzie dobrze zobaczysz.

a ja od wczoraj walcze ze zgaga,pali strasznie i nic nie pomaga:no:nawet w nocy spac nie umie,kolejne uroki ciazy.byle do lipca:tak:
tak sie zastanawiam bo wy wszystkie ta glukoze popijalyscie a moj lekarz ani mru mru o tym badaniu:-(nie wiem czy nie zrobic sobie tego tak dla samej siebie,doradzcie no cos.

wy z pewnoscia juz wszystkie spicie wiec nic mi nie pozostaje jak zyczyc wam kolorowych snow wy moje brzuchatki:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry