reklama

Lipiec 2010

Witam się wieczorową porą.
Przyjechaliśmy do rodziców na weekend, więc mogę mieć weekendowe zaległości.
cześć dziewczynki ;-)
wstałam dopiero o 10:50, a co będzie jak mi w week czas przestawią :-D
śniadanie to bułki z dżemem i mleko. O mało się nie poryczałam, bo słoika nie umiałam odkręcić.
Mysza - ja niedawno poryczałam się naprawdę, jak nie mogłam słoika z miodem odkręcić (dobrze, że zadzwoniłam do M i poradził mi pod ciepłą wodę słoik włożyć i się udało :))
Dobanocka, dużo zdrówka Wam życzę!

reklama
kama he he ja się wyleczyłam z ciemych kolorów na wysoki połysk po tym jak miałam taki gres na podłodze:-pmój gin też o cukrowej milczy ale idę we wtorek i jak nie zagada to zapytam.

gregorka ja odwracam słoik i wciskam nóż tępy żeby rozszczelnić nakrętke, robi pssss i jedzonko jest moje:-D

Najlepiej poszliśmy w końcu z M do miejsca gdzie były najwypasiejsze okna i M miał negocjować, sama mówiłam babce że przyjdę z M ale trudno będzie go przekonać bo on ceną patrzy a on mówi że jak mi sie podobają i takie chce to dobrze niech będą:szok:a laska "ale ma pani zgodnego męża":-Dnie no, fajnie że taki kochany ale po co jeździłam 3 dni po chyba 30tu salonach:-p

tweenie to dobry obiadek, dlaczego piszesz, że brrrr
mysza no te macice na wiosnę jakieś stawiające się, no ale jak lekarz karze wypoczywać, to wypoczywać
louise podstawa to dobry grunt, u nas w mieszkaniu wylazło po jakimś czasie. ja uwielbiam kompot do obiadu i mam ich trochę, głownie z wiśni, bo moja babcia mnie nimi obdarza - bardzo lubię. Czy ja dobrze zrozumiałam, że kupiliście M gitarę??? Mój ma klasyczną i elektryczną, czasem coś podgrywa.
A co do wiosny to echhhh moja kochana pora roku (mieliśmy ślub w maju bo bardzo chciałam wiosną)
jedyneczka ja myślę, że rozsądek to podstawa, ja czasem sięgam po nospę jak czuję ból brzucha. Wiadomo, że nie chodzi o t by brać non stop, ale jak trzeba to trzeba
kama nie tylko ty nie miałaś glukozy ja i louise też i tak jak pisała louise wszystko zależy od lekarza, jak będziesz na kolejnej wizycie zapytaj

Chyba się dzisiaj zmęczyłam tymi zakupami i teraz staram się odpoczywać,a jeszcze po południu z M zrobiłam zakupy spożywcze to znaczy on dźwigał a ja tylko mówiłam co. Fajnie że weekend przed nami. Jutro pewnie kontynuację poszukiwań różnych rzeczy do domu zrobimy, w niedzielę umówienie jesteśmy na lody z kuzynem M i jego żoną (nie przepadam za nim, no ale cóż, raz na rok się poświęcę)

czesc dziewczynki widze ze dzis pierwsza sie witam,ja juz od 6 na nogach ,spac nie mogłam bo strasznie mnie nogi bolały i rwały ,i chyba sie zaraziłam od małego bo mam gardło zawalone i leje mi sie z nosa od razu widac ze wiosna .
kochane zycze Wam miłego dnia i duzo słonka którego chwilowo u mnie brak bo pada ale jestem dobrej mysli

cześć kochane:-)

ja wczoraj wróciłam od kuzynki o 20.30:dry: brzuch mnie bolał, bo tak mnie dzieciaki wymęczyły,M był zły na mnie, że się nie oszczędzam, bo znowu brzuch miałam jak kamień.. dziś pół nocy nie spałam, tak lał deszcz i wichura okropna-rozpraszało mnie to.. podziwiam osoby, którym w zaśnięciu nic nie przeszkadza-bo ja nie zasnę nawet wtedy, gdy mam źle prześcieradło położone albo poduszkę:-D

tweenie kiedy masz wynik glukozy?
agatha nie martw się Słońce, Twój gin na pewno wie, co robi i dzięki temu spokojnie donosisz dzidzię:tak:
kama ja bym się upomniała o tą krzywą cukrową, w końcu to bardzo ważne badanie..

nie wiem, jakie mamy plany na dziś.. pogoda pod psem, więc raczej dzień spędzimy w domowych pieleszach, M idzie na noc do pracy, a jutro z rana idę na uczelnie-strrrasznie mi się nie chce:no:

miłego dnia dziewczynki:-)

dzamena kuruj się kochana, a co do pogody to u mnie też słońca nie ma, ale taki ma być weekend

Wiecie co tak asem was czytam, że na uczelnię jeździcie i ten świat chyba tak właśnie jest skonstruowany, by człowiek się uczył (regularnie) jak jest młodszy. Chyba teraz już nie miałabym siły/weny studiować tak dzień w dzień, albo pracować i weekend się uczyć. Ja właśnie czekam o M robi jajecznicę na śniadanie. Chyba dziś dalej pojeździmy załatwiać jakieś rzeczy do domu (wkład o kominka, drzwi itp.), wypadało by posprzątać trochę w mieszkaniu.

reklama
cześć dziewczynki!
u mnie wczoraj tak wiało ze myślalam że zaraz będę miała okno w łóżku

idę na śniadanko, potem małe porzadki i odpoczynek
miłej soboty :))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry