• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2010

Cześć dziewczynki .
U mnie też deszczowo, ale jak nie muszę nigdzie iść, to nawet podoba mi się taka pogoda :-)
No właściwie muszę lecieć na pocztę odebrać awizo. Zapodałam luteinę i no-spę. Faktycznie coś też brzuch twardy, ale na szczęście szyjka długa zamknięta. M dziś w pracy, więc siedzę samotnie. Może chociaż w tv coś poleci, bo na forum zazwyczaj w sobotę jest ciszaaaaaa :-D
Miłego dzionka, nie przemęczajcie się i tp, itd. Ja idę się ubrać ;-)

reklama
witam :)

u nas leje i wieje, brrr

Ale mnie po tej wczorajszej glukozie siekło, prawie 10 godzin spałam:-D Ale w sumie też nie ma się co dziwić, jak pół dnia nad klopem wisiałam :dry: Dopiero jak mam przyniósł mi chipsy to się odsłodziłam :) Wiem, że nie powinnam, ale ten jeden (ostatni) raz... Nawet M sam z siebie mi te chipsy kupił, co do niego nie podobne, bo on by mnie tylko marchewką karmił :-) Królik by mu się przydał :P

Wyniki glukozy będą we wtorek po południu, tak więc zapowiada się nerwowy początek tygodnia - w pon i wtorek dentysta, a potem jeszcze czekanie na te wyniki. Już na zapas umówiona jestem na jutro z dietetyczką. najwyżej, jak cukier będzie dobry, to schowam głęboko jej rozpiski :-D

A wczorajszy obiad brrr, bo rybka ma być smażona, a nie gotowana :) Poza tym, brokuły i marchew to jak gąbka były, Już się świeżych warzywek doczekać nie mogę.

Jutro jadę na tydzień do mamy i myślałam, że dziś posiedzimy jeszcze trochę z M, poprzytulamy się i w ogóle, a on mi wczoraj wieczorem oznajmił, że jedzie do brata na cały dzień, bo tamten jest na etapie "budujemy-remontujemy" i poprosił mojego M o pomoc. Fajnie, że pomocny, ale mógł jechać albo na krócej, a nie na cały dzień, albo jutro jak mnie w pociąg już odstawi... Poza tym, mają jeszcze 3go brata, stary kawaler, więc rodzina za nim nie będzie płakać w weekend. Ehh, a miało być tak pięknie...

Za to na obiad strzelę sobie ten makaron z truskawkami, a co :-) Zastanawiam się tylko, czy jasny czy ciemny gotować, ale makaron będzie :)

czesc dziewczyny :-)

u nas co prawda narazie nie pada ale w nocy owszem bo wszystko mokre. temperatura spada na leb-rano 13 stopni teraz juz 11,6. my planujemy cos tam pozalatwiac i skrecac meble -M i sprzatac-ja. a potem obiad u "tesciow|" i kawka u mojej siory (w celu pozyczenia wiertarki). wczoraj zasnelam na filmie wiec musimy jakos obejrzec na szybko w trakcie dnia bo dzis trzeba oddac.

kama wiesz co ze jak sie slyszy o tej znieczulicy ludzkiej to rece opadaja. widzi jeden z drugim ze ciazarna i ze goraco ale udaje ze fakt nie ma miejsc-oooo zeby ich to kiedys spotkalo jak np beda miec noge zlamana...a na zgage sprobuj doraznie mleko zimne-ale pomaga tylko na krotko, a poza tym pomagaja zute w calosci migdaly. nie w wiorkach.

tiffi ja mam nadzieje ze u nas nie wylezie-jak narazie luz i miejmy nadzieje ze dobrze panowie zrobili :-) dobrze zrozumialas-gitarke wlasnie kupowalismy klasyczna dla M bo elektryczna posiada juz "majoneza" co prawda starszawego ale czasem cos brzdaka. nawet czasem wzmacniacz podlaczyl i glosnik ale to rzadko na szczescie :-) kiedys gral w zespole hardcorowym i nawet na festivale jezdzili nagrody pierwsze zdobywali. jak to mowia "chlopak z gitara bylby dla mnie para" :-D:-D:-D:tak: a Twoj M-ek tak dla siebie tez brzdaka czy mial cos z muzyka wspolnego? fajne te nasze chlopaki :-) ja sie przyznam bez bicia ze dzis nawet juz spiewalam "painted black" rolling stonesow jak M gral bo to nie w jego tonacji kawalek :zawstydzona/y: pomyslnych zakupkow zycze-my tez jeszcze p i e r d o l y dokupujemy typu kosz na bielizne i chromowana szczotke do wc i uchwyty do poleczki itp brrrrr-najwieksze pozeracze kasy.
co do uczenia sie teraz to powiem tak-u mnie byly plany albo farmacja (zupelnie inny kierunek niz moje poprzednie) 3 letnie albo dziecko i zdecydowalismy sie na dziecko :-)

mysza a luteina masz pod jezyk? wlasnie keidys z tiffi o niej gadalysmy-paskudna jest i gorzka franca :-) wypoczywaj myszątko a brzuszek zmieknie ;-)

tweenie
ja dla mojego M przez rok prawie takie dietetyczne zarcie robilam typu rybka na parze warzywka duszone zero tluszczu soli i cukru. czasem mi az zal go bylo jak patrzyl na moje obiadki. ale da sie przezyc i naprawde mozna wyczarowac super dania-ja sie bardzo rozwinelam od poczatku tego typu gotowania wiec jakby co to mam pare ciekawych przepisow :-) nie martw sie glukoza na pewno wyjdzie ok :tak:

hejka:) a w UK sloneczko i jesli taka pogoda sie utrzyma...to robimy dzis pierwszego grilla w tym roku:D
przed chce wyskoczyc na basen...ale nie wiem czy mi sie uda, bo maz spi...Duska kreci nosem...;/:)

buziam i lece czytac dalej:)

A ja sobie odbiję wczorajszy wieczór i jadę dzisiaj z moim M na pizze i na małe zakupy i może coś dla małej kupimy :)
Wczoraj się wazyłam i dokłądnei 6, 5 kg na plusie więc chyba jakiejś tragedi nie ma-wkońcu to już 27 tydzień , więc dzisiaj pizza hihi
Rusia zazdroszczę tego słoneczka..................

Witam :-)
w ten paskudny dwszczowy dzień:baffled:

Dziewczyny paczek nie dam rady rozdac szybciej niz po swiętach, poniewaz ich klasa jest rozrzucona po różnych parafiach-trudno. Nie mam co sie tym dalej zamartwiać

agatha61 Najważniejsze aby z dzidzia było wszystko ok i była w brzuszku jak najdłuzej-więc dobrze ze ten krążek bedziesz miała załozony.

Jak mnie dzis głowa boli, czuje sie strasznie otumiona i ziewam cały czas.

właśnie leżę i wcinam truskawki. Byłam jeszcze na hali po palmiszona to sobie zakupiłam przy okazji.
Louise mam wersję dowcipną na całe szczęście :happy2:
Rusia ja też zazdroszczę słoneczka i grilla. ;-)

Cześć dziewczynki .
U mnie też deszczowo, ale jak nie muszę nigdzie iść, to nawet podoba mi się taka pogoda :-)
No właściwie muszę lecieć na pocztę odebrać awizo. Zapodałam luteinę i no-spę. Faktycznie coś też brzuch twardy, ale na szczęście szyjka długa zamknięta. M dziś w pracy, więc siedzę samotnie. Może chociaż w tv coś poleci, bo na forum zazwyczaj w sobotę jest ciszaaaaaa :-D
Miłego dzionka, nie przemęczajcie się i tp, itd. Ja idę się ubrać ;-)
No ja też podjadam luteinę

tweenie makaron z truskawkami o tak tak tak :-)
louise mój M podbrzdękuje tylko dla siebie, ma gitarę elektryczną, wzmocniacz, głośniki, i klasyczną. Jak wyjeżdżałam to podgrywał sobie, ale on jest amatorem, nie grał w zespołach, tylko dla siebie tak

Lecę zamówić wkład kominkowy

Cześć lipcóweczki, wpadam w przerwie między pisaniem pracy licencjackiej a robieniem porządków bo przez cały tydzień na uczelnię albo na praktyki biegałam ;/
agatha
najważniejsze, że ten krążek pomoże Ci urodzić zdrową dzidzię w najlepszym dla niej terminie ;) dla tego warto się poświęcić

Wczoraj po powrocie z praktyk i badaniu glukozy tak mnie ścięło, że myślałam, że nie wstanę dzisiaj, jeszcze mnie brzuch boli ale tak jakby dzidzia mi napierała na dół

Zapomniałam, że w weekend tu takie pustki są ;p

Ostatnia edycja:
reklama
hello dziewczynki sobotnio. Jakoś mi się humor poprawił, nie pierwsza i nie ostatnia będę miała ten krążek więc przeżyję, w sumie to tylko 15 tygodni w perspektywie całego życia (to samo mówiłam siostrze jak nie dostała się na studia).

Dzamena, ja też bardzo słabo dzisiaj spałam. Będę za pessar płacić 160zł już z przesyłką, oczywiście + dodatkowa wizyta na założenie, czyli 120zł gin

Tiffi, ja już też odpadam jeśli chodzi o naukę, nie wyobrażam sobie teraz się uczyć czy coś pisać wieczorami, już wolę pracować:-) Ale z Majką pracowałam, studiowałam dziennie i jeszcze z M prowadziłam firmę.

Dzisiaj M pojechał zamówić tapety, bo już wszystkie sobie w necie wybraliśmy i za ok 3 tyg będziemy tapetować, tzn. ja będę dyrygować z sofy:-) a M z bratem założą. Wrzucę fotki tapet w odpowiednim miejscu.

Czuję się rozdrażniona ijakaś skołowana po fenoterolu, ręce mi się trzęsą i mam kołatanie serca, Wy też tak macie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry