Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To zapraszam na kawkęprzez Raszyn przejeżdżamy jak do rodziców do Częstochowy jedziemy![]()
Ewcik byłam dziś znowu w tako i mnie się strasznie podoba czerwony, taki intensywny jest, albo brązy - z pomarańczowymi kółkami, albo z brązemChyba to był w ogóle nowy zestaw kolorystyczny. My chyba jednak warriora weźmiemy, ma trochę większy kosz na zakupy i o wiele lepszą torbę na zakupy. W jumperze jest fajne zakrycie w gondoli, tzn prawie całą się zakrywa jak zimno, ale i tak nasze dzieci nie przejeżdżą całej zimy w niej.
czerwonego niestety nie miałam okazji zobaczyć.. co do kosza na zakupy, to jumper i tak ma duży, np. w porównaniu do espiro;-)
a co do wypadu z kuzynem to cóż można rzec-niektórzy mają tupet po prostu-masakra, ja się z takimi sytuacjami też czasami zmagam, bo D zawsze pierwszy sięga po portfel w sytuacjach towarzyskich, a ja nie jestem skąpa, ale są granice, a płytki super- ja mam mieszkanie w kolorach czarno-biało-czerwonym (oprócz sypialni), więc mnie podobają się bardzo, a łązienkę mam czarno-białą właśnie