reklama

Lipiec 2010

hej :-)

właśnie zajadam śniadanko-dżem porzeczkowy + twarożek, popijam kawką ricorre:-)

tiffi tweenie wkleiła wózek, nad którym się zastanawiamy-to jumper X:tak: powiem Wam, że teraz, gdy wszystkie mamy wyległy z dziećmi i wózkami po zimie na spacery, najwięcej wózków, jakie się widzi na mieście, to właśnie Jumpery i X landery:tak:

ktoś pytał, gdzie można kupić takie śpiworki, ale na lato- ja ostatnio widziałam przeróżne w Ikea, cienkie i grube:tak:

ewelad niezłe sny :-D ale by było fajnie, jakby można było wyjmować krocze- takie obolałe, nacięte po porodzie po prostu byśmy powyjmowały, żeby się zregenerowały, a potem z powrotem powkładały-obyło by się bez bólu:-D mi też się jakieś głupoty śnią-dziś np. że leciałam samolotem pełnym jakiś Arabów i nagle jeden wyjął granat, odciągnął zawleczkę, po czym ja, on i ten granat wpadliśmy do oceanu itd itp-pierdoły okropne:-D

reklama
dzień dobry!!
Ewelad twój sen mnie rozwalił!!:) mi sie dziś sniło że poszłam do lekarza na wizyte a ten mi kazał iść na porodówke i rodzić, nie wiem jak się to skończyło bo na szczęście córka mnie obudziła.

co do śpiworków używałam od samego początku do momentu az mała wyrosła z tych największych rozmiarów. ja byłam z nich bardzo zadowolona. teraz też będę ich używać ale na samym początku to chyba pajacyk i kocyk wystarczą. zależy jak u mnie będzie z pogoda.

Louise moja przedwczoraj była taka spokojna ale potem sobie to odbiła i całą noc szalała

Emih mam ten sam zgryz, słońce pięknie świeci a dziecie chore:/ ale muszę iść do sklepu wiec chyba ja wyciągnę na chwilę ale bez szaleństw

widze ze większość szaleje w domach z remontami.. mnie też czeka ale na szczęście tylko sypialnia. z tym że jak znam życie to wystartujemy z tym przed samym porodem jak mąż zrozumie że w obecnym stanie w sypialni nie ma gdzie łóżeczka postawić heh u nas wszystko na ostatnią chwilę

heloł:tak:

emih nie zanudziły wczoraj tylko pomyslałam że może ja właśnie zanudzam:-D

tiffi mnie łapie twardnienie tez raczej dołem a wogóle nie wiem jak tam w środku to wygląda ale patrząc na zewnątrz mam brzuch nisko i z Emi też miałam nisko całą ciąże.

mysza u mnie kazali przynieść glukoze rozpuszczoną i pobierają przed a potm po wypiciu ale ile będę miała dziś się dowiem bo idę do ginka;-)tzn. mam nadzieje że mi juz karze zrobić:baffled:

louise ciśnienie chyba dzis do d.... i Stasiu pewnie śpi;-)fajowo że już końcówka i będziesz mogła królować we własnej kuchni, gotować co chcesz i jak chcesz:-)

ewelad he he to Ci się pośniło:-D

ania_pestka widać że życie towarzyskie u Ciebie kwitnie:-)za to u mnie w zaniku:-p

Ja odebrałam wczoraj wyniki i hb 11,7 i reszta czerwoności też poniżej normy, normalka:dry:
A kupił mi M worek marchwi na targu to mi sie nie chce soków robić eh będę musiała się zmusić.
Ja dzić w planach biblioteka, poczta i jeden salon z panelami no i biedrona bo pustawo w lodówce od kiedy za oknami tydzień jeździłam:-ppisałyście o piwku wczoraj, ja mam smaka na kilka i też dymek do tego a tu jeszcze rok conajmniej eh:dry:

cześć!!!

wstałam o 8.30 żeby sobie obejrzeć Majke,bo wczoraj nie widziałam,a Majka od 8 - 8.30 haha, no ale patrze sobie na ddtvn w łóżeczku z lapkiem:-)

ide Was nadrobić bo wczoraj wróciłam późno do domku

witajcie dwupaczki!
ale sny to macie ciekawe naprawde... :szok:
mi ostatnie dni mijaja pod znakiem pakowania i w kuchni stoi juz 10 spakowanych kartonow, a jeszcze tyla przed nami... :sorry2:
Ashika odezwij sie!!!! :wściekła/y:
milego dnia kochane! :tak:

a ja właśnie rozmyślam nad tematem pracy mgr, za 2 tyg mam spotkanie z promotorem, na który muszę przynieść gotowy temat, narzędzia i metody badawcze, ale kurza dupka- pomysłów zero:shocked2:

tak patrzę na te opisy w naszych suwaczkach i jeśli chodzi o wagę dzidzi, to mają się one nijak do rzeczywistości..

Ostatnia edycja:
Witam

Coś mnie przez ostatnie kilka dopadło wiosenne przesilenie, tzn tak sobie to tlumacze. Wkurza mnie wszystko nie mogę się uspokoić bo ciągle "coś" a to zepsuty samochód już 2 tydzień, ciągle nie skończony remont, M też mnie wkurza, sama ze soba też jakoś nie mogę się pogodzić, na dodatek to l4 mnie dobija tzn chodzi o to że siedzenie w domu i nie spotykanie się z ludźmi mnie dobija.

Vanilka spóźnione życzenia urodzinowe :-) Wszystkiego czego tylko chcesz i o czym tylko marzysz

Co do wózków to ja zatrzymałam się na 2 jedo fyn4ds lub tako jumper ale ani jednego ani drugiego jeszcze nie macałam. Muszę kiedyś pójść pooglądać ale jakoś nie mam na razie natchnienia.

Miłego dnia :-)

louise pierwsze blaty (teraz mam już wymienione) docinał D-naklął się, to fakt, doradze tylko, że otwory lepiej ciut mniejsze, bo jak się dziurę wyrypie, to już po ptokach, a tak lepiej dociąć troszkę, poza tym okleić brzegi przy docinaniu-nie postrzępi się w razie draki:-) tyle moich mądrości- może bezwartościowe, a może coś ulży Twojemu M:-)
spadam po ciacha i inne dobra, bo koleżanka ciężarna przychodzi w odwiedziny:-)

reklama
Witajcie :-) U mnie coś za bardzo wkradł się spokój w życie... ale jak to zawsze to cisza przed burzą - bo przecież idą święta, szał ciał w kuchni, pichcenie, gotowanie... Dobrze, że mąż miał wolny weekend to posprzątał ( ekhm... ja nawet kurzu z półek wytrzeć nie mogłam- choć w sumie to i lepiej może bo półki mamy wysoko...) i nawet okna umył :-D !! ojj jaki on zdolny hi hi będę mu o tym przypominać co by nie zapomniał :-p

hmm... tylko z tym moim zdrówkiem jakiś galimatias:baffled: Męczy mnie już ponad dwumiesięczny duszący kaszel :-( Byłam u Pulmonologa... I on tez nie wie co mi jest... Dostałam jedynie lek wziewny i differgan (które wolę skonsultować z moim Gin) Porażka !! :dry:
MAM wybór:
  • astma oskrzelowa
  • alergia
  • wysuszona śluzówka...

Czeka mnie więc wizyta u Laryngologa.
    Ciekawe co tym razem...

A co do snów ;-) na szczęście nie pamiętam ich za często bo są naprawdę pokręcone:-p

Oki idę zjeść śniadanko bo pierwsze było nieudane :-p hehe
    Wylałam cała herbatę... ( nawet łyka nie zdążyłam zrobić :-p) i na dodatek oblałam chleb ... o fe :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry