reklama

Lipiec 2010

agatha ja teraz mam takie parcie na procenty ,ze chyba sama obalila bym ze dwa dwina na raz :-p:-p

louise :szok::szok::szok:przerazasz mnie swoimi postami bo z kazdym dniem sa one coraz dluzsze :-D:-D

madzik fajny wozio!!fioletowy wzielas ??
Przynajmniej jeden zakup bedziesz miala z banki :-)
moj wozek juz tylko czeka na Dawidka :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
louise wymiatasz kochana ze swoimi postami:-D co do redsa sun, to wybacz-ale musiałam wspomnieć, tylko tyle mi pozostało:-Dwspomnienie... heheh

madzik super ta teutonia, zaczynam żałować, bo był czas, że mój M miał gdzieś tam zniżkę na ten wózek,ale twedy to nawet nie wiedziała, czy dobry on jest :wściekła/y:no cóż, moja strata

właśnie wymyłam włoski i czekam, aż M sie obudzi - śpi po nocce.. wyciągnę go na spacer na miasto, jest jarmark swiateczny, to sobie co nieco pooglądamy:-)

tweenie o której masz wyniczki??

WItam,
Jak to jest w końcu z tą cytrynką i glukozą? Co ona daje? Poprawia smak? Lekarz mi mówił, że najlepiej jakbym wzięła ze sobą, a w laboratorium miłe panie oznajmiły, że lepiej, żebym jej nie dodawała, bo to jeszcze gorzej ;] (glukozę musiałam przynieść, ale wodę dostałam!!:))

Vanilka wzięłam ten fioletowy bo widziałam go na zywo-wahałam się nad malinowym,ale nie wiadomo jak na żywo właśnei wygląda :)Ja zamówiłam już bo do 9 tyg się czeka więc akurat będzię na czas,
Vanilka a Ty masz Quinny Buzza ??Też się nad nim zastanawiałam bo bardzo mi się wizualnie podoba!
Tweenie może masz uczulenie od balsamu albo oliwki???-ja tak raz miałam od oliwki na początku ciąży-teraz smaruje się oliwką co drugi dzien na zmianę z balsamem i jest ok

oczekiwanie fajnie nze sie odezwalas :-) dobrze ze w miare ok i miejmy nadzieje ze niedlugo bedzie lepiej niz ok :tak:

mruczka no wiem :zawstydzona/y: dzis to chyba przesadzilam...

agatha
napisz koniecznie jak tam przebieglo zalozenie krazka. i...powodzenia. a do laboratorium najlepiej zadzwonic przed badaniem i sie dokladnie wypytac bo wlasnie robia tego rodzaju numery...:wściekła/y: a z goscmi to wlasnie taki scenariusz jaki widzialam dla Ciebie-BRAWO!!!

madzik ale Ci fajnie...ja wozek najwczesniej w maju a raczej bardziej w lipcu...:-( w ogole przez ten remont posrany nie mam nic dla Stasia oprocz jednego bodziaczka nocnika (chwilowo zbednego) i wanienki. chyba zapomnielismy co a raczej KTO jest w tej calej ciazy sprawa priorytetowa...:-(

vanilka
obiecuje poprawe-skaracam posty :tak::-)

tweenie
tez to mialam. geperty polecila mi wapno zdrovit dla kobiet w ciazy i przeszlo :tak:

ide pod pryche i na sniadanko....odpocznijcie ode mnie :-)

powietrzem cytrynkę na badanie bierze się po to, żeby ją wycisnąć do tej glukozy, która jest niemiłosiernie słodka i mdła.. a z cytryną nawet znośna;-)

Ewcik, 50 z cytrynką dało się wypić, ale 75 to już nic nie pomoże. Odchorowałam pięknie tą większą dawkę, musiałam M z pracy wyciągać, bo bym do domu nie trafiła, nie moglam na nogach ustać. A rzygałam jak kto (przepraszam za wyrażenie, ale inaczej tego się nie da określić) przez pół dnia:dry: Jak mi każą jeszcze raz to robić, to od razu chyba sobie w łeb palnę :cool:

reklama
Louise zdążysz wszystko dla Stasia kupić :)))
Ja też wózek pewnie zobaczę koniec Maja początek Czerwca-Tylko że ja pewnie cesarkę będe miała w połowie czerwca już, więc powoli wszystko zamawiam.
Tweenie kciuki zacisnięte za wyniki!!
Ja nie wciskałam cytryny do glukozy-no, ale mi ta glukoza smakowała hihihi
Agatha a za Ciebie kciukasy trzymam za jutrzejszą wizytę i założenei krążka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry