reklama

Lipiec 2010

reklama
Dziewczyny, ja witam się na chwilkę... Nie wiem czy uda mi sie w najbliższym czasie pojawić, od wczoraj strasznie mnie mdli i nie mam siły, cały czas poleguję. Może czymś się strułam. Leczę sie ziółkami, pani w aptece zabroniła kropli żołądkowych. Mam nadzieję wkrótce sie pojawić...;-)

Jeszcze jedno:
Vanilka - STO LAT, STO LAT...(trochE spóźnione, ale szczere, bardzo... Wczoraj mnie niestety nie było)

Ostatnia edycja:
atabe jak to ziemniaki z keczupem?:baffled:ja sobie dziś też delicje kupiłam i z kindera tego bigcośtam:tak:

emih nie było pewnie tego stresu co badanie bo wielu badań nie było ale jeśli taka jest cena dotrwania do szczęśliwego końca to ją zapłacimy prawda?;-)

miluszka ja też mam 11,7 hb a hematokryt 34,8 (norma od 35) i mi dzis powiedział że mam bardzo dobre wyniki i tylko witaminy dalej przyjmować - biorę elevit a glukoze mam mieć 75 i najpierw na czczo a potem po 2 godzinach badanie krwi.Zaraz opisze zresztą wizytę na wątku;-)

kama mówiłam że śpi bo ciśnienie niskie:-)

atabe leniem to chyba ja:sorry2:

tweenie super że cukier w normie, więc smacznego;-)

louise w mordke zapomniałam sobie o smalczyku bo zapomniałam listy:baffled:a na poczcie powiedziałm że zona i choc ględziła bo list na firme to wydała choć musiałam podpisać że sekretarka - to do funkcji żony dochodzi szparka sekretarka:-D

mysza ja mogę na drugi dzień to samojeść pod warunkiem że nie jest to mięso za którym nie przepadam:-p

agatha to będziesz tym duzym pierścieniem zaobrączkowana gołąbeczko i wsio będzie dobrze:-)

tweenie teraz sobie wynagrodź czekanie i zrób duuuże zakupy:-D

Ja mam termin z usg na 9.07. a z om 11.07

louise krążownik :-D:-D:-Djak już ty coś wymyslisz to wymyślisz:-)

agatha ja nie wiedziałm że mamy takie duże szyje:-)

ewcik to ty specjalistka od łagodzenia, doradź coś kochana;-)

tweenie jaki ciekawy temat i chęć takiej pracy, dogoterapie uważam za coś wspaniałego.Labradorki chyba najczęściej się tym parają jak czytałam.

emih tak mówisz z tą wkładką?:baffled:a ja chciałam sobie kiedyś zapodać:confused:

miluszka fajnie że tyle was z jednej paczki w ciąży w tym samym czasie, będziecie z dzieciakami śmigać i się dzielić doświadeczniami;-)a bez tv ja sobie nie wyobrażam, mnie zawsze coś musi w tle gadać:-p

miluszka to mamy poobny termin;-)

kasik kuruj się więc i dawaj znać jak samopoczucie;-)

Zjadłam pomidorową, kebaba, maxikinga i z 7 delicji i nie mam wyrzutów bo gin mi przykazał duzo jeść bo ponoć nie przybieram za wiele:-pi dobra, mogę jeść:-D

aha louise przez to gadanie o wstydzeniu to się dzis wyjatkowo wstydziłam, stnełam jak słup po usg przy biurku a on patrzy i mówi no badamy się a ja ze smutkiem -badamy?:sorry2:on że oczywiscie, i spojrzał na mnie jak na dziwadło:-D

Ja już wykapana-i powiem wam dziewczyny ,że jak dzisiaj cały dzień odpoczywałam to mam duzo lepiej z tym brzuchem-jednak odpoczynek przede wszystkim :)))
Nie wiem co mi się stało ale odkąd jestem w ciązy wypijam pół litra mleka dziennie ,gdzie przed ciążą wogóle nie piłam, bo bardzo nie lubiłam-odmieniło mi się dokładnie hihi
Kasik bidulko-kuruj się-może jakaś grypa jelitowa bo teraz panuje niestety.
Jedyneczka to fajnie ,że na wizycie ok i wyniki tez w miarę dobre-opisuj wizytę szybciutko!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny, ja witam się na chwilkę... Nie wiem czy uda mi sie w najbliższym czasie pojawić, od wczoraj strasznie mnie mdli i nie mam siły, cały czas poleguję. Może czymś się strułam. Leczę sie ziółkami, pani w aptece zabroniła kropli żołądkowych. Mam nadzieję wkrótce sie pojawić...;-)

Jeszcze jedno:
Vanilka - STO LAT, STO LAT...(trochE spóźnione, ale szczere, bardzo... Wczoraj mnie niestety nie było)

kasik
wracaj szybko do zdrowka :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry