Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
kurcze, to wychodzi na to, że kupowanie takie wózka wielofunkcyjnego to chwilowa sprawa, skoro ma się go zmienić po roku???
Ewcik na to wyglada ze po roku bedziemy szukac nowych ,mysle ze nie dotyczy to tylko wozkow,dlatego tez nie chce na ten pierwszy pojazd mojej cory wydawac kupe kasy.
tak sie zastanawiam z czym zjesc placki ziemniaczane,z czym wy je jadacie?

I w dodatku muszę stawić się o 7. Ahahaha ciekawe, czy wstanę. Co prawda nie robię tego jutro, ale muszę się psychicznie nastawić

więc pojechał sam i az jestem ciekawa co sobie kupił

zresztą jedziemy do teściów a tak zawsze duzo pychot więc o siebie się nie martwie:-)
co do ekranizacji książek to ja uwielbiam Bożą podszewke, już czytałam chyba z 3 razy:-)a serial nie wkręcił mnie wcale
ale oglądałam ostatnio film "Marlyn i ja" a książki co prawda nie czytałam konkretnie tej ale inną biograficzną tego autora gdzie nawiązywał do książki o tym tytule i muszę przyznać że atmosfera filmu była taka "książkowa", może aktorzy dobrani, nie wiem, ale było to bardzo bliskie temu co sobie wyobrażałam czytając książkę i wogóle film był super
czekam na zdjęcie po fryzjerze;-)
a mammi nasza zapracowana bardzo;-)szkołe rodzenia ja zaczynam 4 maja.
ja wózeczek tez ok. 1000zł kupuje ale jakbym zarabiała z 50 000 miesięcznie to nie m,ówię że nie kupiłabym droższego który mi się podoba
albo gdyby mi ktoś sprezentował
jesteście NIEMOŻLIWE

nie odezwały się jeszcze gagatki
Oj kobitki, na prawde kamień z serca :-) Dzięki wszystkim
Louise, kierunek studiów: inżynieria środowiska (nie mylić z ochroną) a specjalność: ogrzewnictwo, wentylacja i ochrona atmosfery
czy w ciągu ostatnich 2 tygodni miały miejsce jakieś ważne wydarzenia?? Czy Kama już po ślubie??