reklama

Lipiec 2010

tata mi właśnie napisał, że u nich w Belfaście właśnie zaczął padać śnieg - masakra jakaś :-D a u nas tak cieplutko ;-)
Piekę sobie ziemniaczki, mam nadzieję, że będą pyszne. No i jem zupę grzybową z kubka. Trochę wcześnie jeszcze, ale żołądek się domaga.

U nas sniegu nie ma ale za to pogoda typowo angielska !!
Deszcz i straszny wiatr..wyszlam do sklepu to myslalam ,ze mi leb urwie ..
Jedz ,ja juz wcinam wlasnie pomidorowke :P

reklama
Cały dzień siedzę przed komputerem na forum i allegro i wyszukuje różne rzeczy od nożyczek dla małego po łóżeczko.. ale to chyba niezbyt zdrowe. Chyba zrobię przerwę, tym bardziej, że na święta nic w domu nie zrobione... A dzisiaj jeszcze ostatnie zajęcia w szkole rodzenia.

mysza nie chce Cie martwic ale slyszalam ze u nas tez ma byc pogorszenie pogody :dry: ale mam nadzieje ze bez sniegu ;-)

myszka mam etap PCB juz za soba dawno wiec aktualnie raczej bysmy sie dogadaly ;-) choc nie powiem -ostatnio czytalam o Monsanto-moze niektore z was kojarza (te z ogrodkami szczegolnie)-koncern zajmujacy sie dystrybucja pestycydow bodajze i genetycznie zmodyfikowanego ziarna i kukurydzy-mutantow. i wlasnie bylo cos wspomniane ze dopuscili sie w latach 60-70 duzych skazen ta trucizna-i naprawde zainteresowalo mnie to az film sciagnelam i troche poczytalam mimo ze lata uplynely i sie tematem nie interesowalam od dawna

kurde ale jestem zdolowana. hydraulik powiedzial ze dzis na bank nie zdazy tego zrobic. i nawet nie wiem czy jutro tak bo stwierdzil " do swiat jeszcze duzo czasu..." znow mam syf w domu, bo mi nie pozwala latac za nim z szufelka i odkurzaczem i nosi mi to po calym mieszkaniu a to sie pyli i syfi wszedzie...nie wiem po co ja okno w kuchni mylam... w lazience juz syf nawet na podlodze...cale jasne plytki uwalone w czarnym pyle doslownie wszedzie. bedzie znow do kilkakrotnego mycia ta podloga. ja juz nie mam sily-moj brzuch tego nie wytrzyma. jak jutro nie skonczy to odwoluje gosci swiatecznych :-( zreszta wkurza mnie bo glownie siedzi i gada

Ostatnia edycja:
JA z mammi pisałam w zeszłym tygodniu i faktycznie przekazywałam wam że ma laptopka w naprawie, ale miała go odbierać w sobotę może poniedziałek a tu środa i cisza... A do Ashiki to niepodobne żeby tak milczała...
Dzamenka- dzięki ze pytasz- lepiej lepiej tylko dziwi mnieże 8 dzień na antybiotyku a rano budzi się i pierwsze co słyszę: MAmuś: szyja mnie boli (pokazując gardło)

To ja chwilowo zmykam dziewczynki, jak Aisim miała pisać to ok, może coś się wyjaśni. I Asieńka chodzi mi po głowie i dziś wogóle jakoś wszystko łącznie ze zmartwieniem o lasy tropikalne i głodem w Etiopii... Ach CIąża ;)

Ostatnia edycja:
jestem juz ale zaraz lece dalej, tylko chociaż pomyje gary z zlewie,nic się nie chce, dobrze ze mi obiadu ze wczoraj zostało to nie musze robić, na jutro kupiłam krokiety, jutro po południu będę u mamy to mi da śledzie w occie,ja zawsze po najmniejszej lini oporu:-)

aisim nie,nowej fryzurki nie mam,tylko troszke mi podcięła koncówki i robiłam blond pasemka

ania pestka królik duszony w warzywkach,nono,ale wypas obiad:-p

keeejt gratulacje pani megister, ja tez sie ciesze ze machnęłam to teraz niz mały się urodzi

justaa też pracowałam w silesi

louise to weź go zaknebluj:-pale współczuje, juz sobie posprzatałaś a tu powtórka z rozrywki a facetowi fajnie tak mówić że do świąt daleko bo jemu w domu żonka wszystko przygotuje więc cwaniaczy:dry:

Kurka to niedobrze że nie mamy nr do ashiki:no:

hej laski!
Nadrabiam was! Net mi nie chciał zadziałać od rana, ale na szczęście teraz działa:-) Noc i u mnie kiepska, obudziłam się o 4 zjadłam banana i już nie usnęłam...jak tak dalej będzie to nie wiem...

reklama
emih a moze ty zrób jej posiew z gardła bo moze wogóle te antybiotyki sa nie dla niej ,mój mały tak miał ze na okragło antybiotyki i pózniej sie okazało ze antybiotyk z tej i tej grupy wogóle na niego nie dział albo jest za słaby .z reszta on ma to po mnie chyba bo ja tez tak z antybiotykami przez pół roku prawie walczyłam a przeciez Kasik wczesniej tez miała prawda i teraz znów 10 dni ,no niewiem
jedyneczka z tego co sie zorientowałam to Ashika nasza ....z reszta co ja bede pisac, wiecie o co chodzi ,poprostu martwie sie o nia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry