reklama

Lipiec 2010

byłyśmy z mamą w Auchanie i idę do kasy dla ciężarnych, a tam największa kolejka była. No ale co tam, wypinam brzuchol i mówię, że jesteście w kolejce dla ciężarnych, więc teraz moja kolej. Ale się larum podniosło, że jak to tak, że ciąża nie ma przywilejów, itp. To pokazuję, że wisi wielka tablica widoczna z kilometra i że mam to w nosie, co sobie myślą. Aż kasjerka wyjrzała zza kasy, żeby zobaczyć, co się dzieje... A najlepsze, że kobieta z małym dzieckiem na rekach jako jedyna nie miała żadnych zastrzeżeń. A co tam :P

zjadłam schaboszczaka i wielki frytki i od razu Ola się obudziła :)

a co do spacerówki. Planuję kupić, może na następne lato, ale taką tanią, zwykłą, na wypady do sklepu czy gdzieś, ale chcę żeby wózek "duży" był jednak tym wiodącym i to na długo :)

reklama
wrocilam z poczty i drobnych zakupow,wieje ze malo a leba by mi nie urwalo:szok:

keejt gratki!!!

dobrze ze u mammi wsio ok,tez martwie sie o ashike az glupie mysli mnie nachodza a kysz :blink:

My juz po zakupach jedzeniowych i po Mc Donaldzie :)Zjadłam Mc Chickena bo mi Atabe wczoraj smaka zrobiła hhihi
Byłam jeszcze w H&M i kupiłam fajny dresik dla małej z uszami Myszki Miki na kapturze.
Keejt gratki!!!
Anetka na własnie ja tez czekam na zdjecia z nową fryzą Twoją
Dobrze ze u Mammi wsyztsko ok,że to tylko zepsuty laptop
Dziewczyny ja też się budzę w nocy na siku i póżniej z godzinę nie mogę zasnąć i tak prawie co noc :(((
Louise, a Ty tyle nie sprzątaj-ja olewam sprzątanie, tylko to co konieczne, a reszta może być tak jak jest.

Kurde tak myslalam ,ze u naszej Ashiki cos sie zaczyna dziac ;/
Tylko powinna dostac w dupke bo wiemy o co chodzi i po to mamy nasz dzial zeby sobie pomagac!!
Wiec Ashika zamelduj nam sie na wiadomo gdzie i pogadamy !!

ale pospałam sobie, zmogło mnie normalnie.
Teraz obiadek - mielone, śląskie i buraczki.
na tą wiosnę mnie dzisiaj głowa boli potwornie.

Louise, ja też nie obraziłabym się na bliźniaki:-)

czesc Kobietki, padam na pyszczek po tych kilku dniach z rzędu na pełnych obrotach...:-( jutro jadę do rodziców na święta więc prawdopodobnie nie będę miała dostępu do internetu i tym samym do bb:-( będę się obijać i jeść przez cały czas :-D
mam nadzieję, że Ashika się do nas odezwie

reklama
Wiecie co? ;-) ciężko jest wdrożyć się w waszą grupę :-p
"ginę" gdzieś pod nawałem waszych postów.. :-p

Po malutku zaczyna się ściemniać... taki w ogóle jakiś ospały ten dzień. Próbowałam zająć się przeglądaniem gazet typu: "M jak Mama". "Mamo to Ja"...mam tego ponad 10 kg!!
A muszę je sobie w końcu przebrać i przeczytać, bo lecą dalej :-D
Najbardziej interesują mnie obecnie artykuły o jedzonku dla niemowlaczków :-) więc kolekcjonuję :-D najczęściej są przepisy w "Mamo to ja" i fajne są bo pisze od jakiego miesiąca podawać dzidzi :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry