• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2010

reklama
Dzamena, patrzyłam w twoją stronę jak byłam na Piwnej (tam za Lutomierską mieszkasz, tak?) i naprawdę jak tam jechałam to myślałam sobie, że jestem blisko ciebie, ale z mamą byłam i z Majką, bo to tak daleko, że jeździmy hurtowo.
A wieczorkiem znowu będę w tych okolicach, bo gina mam na Lutomierskiej 146

Hej kobitki :-) kupę czasu mnie nie było. Przepraszam najmocniej, ale kompletnie nie miałam czasu i głowy do tego. Siedziałam non stop nad książkami. Ale opłacało się. Od wczoraj jestem panią magister inżynier :-D :-D :-D
Postaram się nadrobić Was chociaż troszkę...

M rozmawiał ze swoim kolegą i on też mu powiedział, że gondoklę od kogoś tam brali, bo woleli zainwestować w dobrą spacerówkę-coś w tym jednak jest ( a tak w ogóle to się nie spodziewałam, że mężczyźni w pracy będą rozmawiać na takie tematy:-D)

keeejt gratuluje zaszczytnego tytułu:-)

właśnie pochłonęłam 2 nalesniki i zaczynam zbierać się na jogę:-) ciężko mi się oderwać od Was, tym bardziej, że ze oknem taka pogoda i leje deszcz... do zobaczonka po południu:-)

keejt kochana no to gratulacje,w takim razie masz wybaczone
agatha ty tez masz wybaczone ale to tylko dzieki Majce,i mamie a wogóle jak tam u małej lepiej jej troche ?

keeejt gratuluje serdecznie, nasza pani magister inzynier :-) :tak: to dzidzius tez rozumiem nabywa tytul-uczyl sie wraz z Toba i pracy bronil rowniez z Toba :-) a moge wiedziec jaki kierunek studiow i specjalnosc?

reklama
kurcze, to wychodzi na to, że kupowanie takie wózka wielofunkcyjnego to chwilowa sprawa, skoro ma się go zmienić po roku???

Wiesz taka moja opinia z doświadczenia i po prostu na chłopski rozum, na pewno lepiej tarmosić się z leciutką i małą spacerówką, tym bardziej, że taki wózeczek rozkładasz jedną ręką i już, a nie najpierw stelaż, potem spacerówka, nie daj Boże jeszcze koła odczepiać ;-), ja wszystko patrzę przez pryzmat jeżdżenia autem, bo sporo praktykuję :tak:. Ja mam Coneco traffic (zielono-granatowy ze starszej kolekcji, przeważnie używane tylko takie można już obejrzeć) i wbrew kiepskiej opinii na temat tej firmy, no nic się z wóziem nie stało, nie jest wylatany, nic się nie połamało/podarło, a składany i rozkładany był tysiące razy i naprawdę nie oszczędzany.

Keejt gratulacje dla Pani magister :tak:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry