miluszka
Fanka BB :)
- ja nie mam dostepu, wiec sie nie zdolowalampo co ja tam weszlam ,tylko kompleksow mam wiecej ehhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
- ja nie mam dostepu, wiec sie nie zdolowalampo co ja tam weszlam ,tylko kompleksow mam wiecej ehhh
i tez musze miec wielofuncyjny z powodu fotelika i w ogole...nie zalezy mi specjalnie zeby byl jakis firmowy, bo tak jak mowi dzamena niestety ale za firme sie placi.. kama b fajny wozeczek-juz kiedys dawalas foto i b mi sie spodobal
nie wpadaj w kompleksy-na pewno duzo z nas kupi takie wozeczki jak Ty :-)napisalam Ci odpowiednio na watku...
u nas pogoda taka ,ze siedze jeszcze w pizamie i zastanawiam sie jak mam wstac..leb boli ..
a snilo mi sie ,ze bylysmy nad woda i lody jadlysmy
pamietam ,ze byly na patyku![]()

to przez te moje opowiesci... 

ja mam caly czas ten sam wozeczek bo uwielbiam poprostu ta nasza terenowke, a w lipcu i tak bede zamieniac na wozeczek podwojny...dziewczynki, które już mają dzieci-jak to jest właśnie z tymi spacerówkami później? czy dziecko nie może jeździć w tej od wózka wielofunkcyjnego do momentu, aż już wózek nie będzie potrzebny? bo wiem, że na jakimś etapie kupuje się spacerówkę, tą już taką małą i lekką..tylko kiedy i tak właściwie po co? bo nie wiem..![]()
ja mam caly czas ten sam wozeczek bo uwielbiam poprostu ta nasza terenowke, a w lipcu i tak bede zamieniac na wozeczek podwojny...