miluszka
Fanka BB :)
- ja nie mam dostepu, wiec sie nie zdolowalampo co ja tam weszlam ,tylko kompleksow mam wiecej ehhh
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
- ja nie mam dostepu, wiec sie nie zdolowalampo co ja tam weszlam ,tylko kompleksow mam wiecej ehhh
i tez musze miec wielofuncyjny z powodu fotelika i w ogole...nie zalezy mi specjalnie zeby byl jakis firmowy, bo tak jak mowi dzamena niestety ale za firme sie placi.. kama b fajny wozeczek-juz kiedys dawalas foto i b mi sie spodobal
nie wpadaj w kompleksy-na pewno duzo z nas kupi takie wozeczki jak Ty :-)napisalam Ci odpowiednio na watku...
u nas pogoda taka ,ze siedze jeszcze w pizamie i zastanawiam sie jak mam wstac..leb boli ..
a snilo mi sie ,ze bylysmy nad woda i lody jadlysmy
pamietam ,ze byly na patyku![]()

to przez te moje opowiesci... 

ja mam caly czas ten sam wozeczek bo uwielbiam poprostu ta nasza terenowke, a w lipcu i tak bede zamieniac na wozeczek podwojny...dziewczynki, które już mają dzieci-jak to jest właśnie z tymi spacerówkami później? czy dziecko nie może jeździć w tej od wózka wielofunkcyjnego do momentu, aż już wózek nie będzie potrzebny? bo wiem, że na jakimś etapie kupuje się spacerówkę, tą już taką małą i lekką..tylko kiedy i tak właściwie po co? bo nie wiem..![]()
ja mam caly czas ten sam wozeczek bo uwielbiam poprostu ta nasza terenowke, a w lipcu i tak bede zamieniac na wozeczek podwojny...