Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kamcia udanej podróży!! A czym jedziecie autkiem czy samolotem!!
Kiedy Ty włąsciwie ten ślub bierzesz bo jakoś nic nam się nie chwalisz ostatniio??
tu znalazlam o tymsasanka Dzieki
To mowisz ,ze sa bezpieczne te masci ??Bo ja tu w UK to sie boje stosowac cokolwiek ....
perla polozna chyba bedzie wiedziec o jakiejs masci ??
mnie to nie boli ...tylko dziwne uczucie ;/ ze cos tam mam ...
sasanka Dzieki
To mowisz ,ze sa bezpieczne te masci ??Bo ja tu w UK to sie boje stosowac cokolwiek ....
perla polozna chyba bedzie wiedziec o jakiejs masci ??
mnie to nie boli ...tylko dziwne uczucie ;/ ze cos tam mam ...

powiedz mu że nie chcesz bo co się masz stresować:-)tweenie, ja na bielanach będę we wtorek rano, ok, 9-ej. Mogłabym ci odebrać tę wanienkę, gorzej z podrzuceniem na Tarchomin, bo zupełnie mi nie po drodze i rejony nie znane :/ Ale do centrum to spokojnie mogłabym Ci odstawić. A swojemu M. powiedz, że owszem, można kąpać w normalnej, pod warunkiem, ze on bedzie tę wannę codziennie po Was dezynfekowałKosmetykitak samo - jak się będzie golił Twoim kremem do golenia nóg i mył Twoim żelem pod prysznic, to dziecko też może nim wymyć
A swoją drogą - kiedy zaczynacie szkołę rodzenia? Tam mu powinni wybić z głowy takie pomysły
![]()
on używa mojej pianki do golenia, ja jego, w zależności która jest pod ręką
Za propozycje odbioru wanienki dziękuję, ale będę M męczyć - był przy tym, jak dziećmi dzielili, więc niech nie jęczy teraz!
wróciłam z miasta i nie kupiłam nic, zamknęli fajny sklep z butami, w reszcie nic nie ma, więc będę boso chodzić... wrr
Za to w aptece zostawiłam 200 zł - żelazo, witaminki, podkłady poporodowe, sól do noska dla dziecka, itp, itd, masakra jakaś...