reklama

Lipiec 2010

sasanka Dzieki :tak:
To mowisz ,ze sa bezpieczne te masci ??Bo ja tu w UK to sie boje stosowac cokolwiek ....

perla polozna chyba bedzie wiedziec o jakiejs masci ??
mnie to nie boli ...tylko dziwne uczucie ;/ ze cos tam mam ...

reklama
sasanka Dzieki :tak:
To mowisz ,ze sa bezpieczne te masci ??Bo ja tu w UK to sie boje stosowac cokolwiek ....

perla polozna chyba bedzie wiedziec o jakiejs masci ??
mnie to nie boli ...tylko dziwne uczucie ;/ ze cos tam mam ...

Moj M naczytal sie o tych medykametnach i poszedl mi kupic jakakolwiek masc na hemoroidy tylko powiedzial ze kobieta w ciazy ale nie zrobilo to na farmaceucie zadnego wrazenia pozniej poszlam do swojej gin (za tydzien) z czyms tam i tylko ja poinformowalam ze cos takiego mam i na zewnatrz i sie nie chowa kazala mi kupic czopki i nawet tej samej firmy co masc mialam takze wiec ze nie sa grozne te masci - ja nie moglam chodzic , siadac , lezec - tylko mi zadna krew nie leciala poczulam tylko ze cos mi wylazlo na zew - w wieszkosci chowaja sie po porodzie - z tego co wiem to dziecko uciska jakas tam czesc naszego ciala i dlatego tak sie dzieje - poczytaj na forum uk jakie masc i kobiety kupywaly na hemoroidy i kup taka sama na bank znajdziesz wiele takich kobiet co maja- mialy hemoroidy w ciazy :)

doris he he ja i nie tylko ja tutaj, od czasu L4 wyrobić się nie mogę z niczym:-p:-D

Vanilka nie miałam jeszcze ale czytałam że mozna maści czy czopki, oby Ci szybko przeszło i nie męczyło;-)ale ja też w tej ciąży jakaś dupiata jestem, z Emi też śmigałam do końca, zakupy targałam itd. a teraz ..... A może jestem teraz mądrzejsza i uważniejsza i co przysłowiowe pierdnięcie to ja lecę odpoczywać:-p

aneta ale Ci zrobił przysługe z tymi felgami:-ppowiedz mu że nie chcesz bo co się masz stresować:-)

tweenie, ja na bielanach będę we wtorek rano, ok, 9-ej. Mogłabym ci odebrać tę wanienkę, gorzej z podrzuceniem na Tarchomin, bo zupełnie mi nie po drodze i rejony nie znane :/ Ale do centrum to spokojnie mogłabym Ci odstawić. A swojemu M. powiedz, że owszem, można kąpać w normalnej, pod warunkiem, ze on bedzie tę wannę codziennie po Was dezynfekował :D Kosmetykitak samo - jak się będzie golił Twoim kremem do golenia nóg i mył Twoim żelem pod prysznic, to dziecko też może nim wymyć :) A swoją drogą - kiedy zaczynacie szkołę rodzenia? Tam mu powinni wybić z głowy takie pomysły :)

on używa mojej pianki do golenia, ja jego, w zależności która jest pod ręką :)

Za propozycje odbioru wanienki dziękuję, ale będę M męczyć - był przy tym, jak dziećmi dzielili, więc niech nie jęczy teraz!

wróciłam z miasta i nie kupiłam nic, zamknęli fajny sklep z butami, w reszcie nic nie ma, więc będę boso chodzić... wrr
Za to w aptece zostawiłam 200 zł - żelazo, witaminki, podkłady poporodowe, sól do noska dla dziecka, itp, itd, masakra jakaś...

on używa mojej pianki do golenia, ja jego, w zależności która jest pod ręką :)

Za propozycje odbioru wanienki dziękuję, ale będę M męczyć - był przy tym, jak dziećmi dzielili, więc niech nie jęczy teraz!

wróciłam z miasta i nie kupiłam nic, zamknęli fajny sklep z butami, w reszcie nic nie ma, więc będę boso chodzić... wrr
Za to w aptece zostawiłam 200 zł - żelazo, witaminki, podkłady poporodowe, sól do noska dla dziecka, itp, itd, masakra jakaś...

Tweenie, ja już od dwóch lat po buty jeżdżę do Nadarzyna do hal CHH Maximus
W tamtym tygodniu kupiłam skórzane wsuwane, coby nie było problemu jak noga spuchnie, za 150 zł. Solidne, szyte, skóra na zewnątrz i w środku, mam zamiar w nich do lata i całą jesień przebiegać :)

reklama
Witam
Ja to napewno was nie nadrobie tyle napisałyście w ciągu trzech dni. U mnie raz słoneczko raz chmurki ale zimnawo.Rodzice pojechali do miasta i wzieli małą to trochę poczytam. Troszke posprzątałam a do okien mama wzieła taką znajomą. Mnie po wtorkowym chodzeniu nie mogłam zasnąć tak mnie nogi,plecy i brzuch bolał.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry