M
madzik1980
Gość
Kasik ja zawsze mam te fosforany i to podbno normalka w ciązy.Ja tez juz po badaniach-narazie tylko mama mi wyniku moczu odebrala i są ok-białka brak
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Pisalyscie o ruchach dziecka ..moj maly nie jest juz tak aktywny jak wczesniej ..chyba duzo spi ..bo mniejsca juz mniej ..ale za to jak teraz mocno kopie -torpedy eheh
kropa calkowicie soli sie nie wykluczy bo ona praktycznie wszedzie teraz jest;/
Kasik ja zawsze mam te fosforany i to podbno normalka w ciązy.Ja tez juz po badaniach-narazie tylko mama mi wyniku moczu odebrala i są ok-białka brak

powodzenia na wizycie, mam nadzieje że gin Ci da coś na te puchnięcie i złagodzi to te nieprzyjemne skutki ciąży.

nienawidze calej tej biurokracji ale co zrobic
Mruczka usmialam sie do lez:-)Majka bedzie geniuszem:-)"ilość tłuszczu zawartego w udach kobiet ciężarnych kobiet pozytywnie koreluje z poziomem inteligencji u dzieci."

a gdzie tam Boze Narodzenie:-(
kupilismy ten co wczesniej pokazywalam Hillux sie nazywa,ma gondole,spacerowke i siedzonko do auta z mozliwoscia wpiecia w stelarz,do tego torba i kosz na zakupy,kola pompowane,atest,funkel nowka za cale 700zl:-)
dzamenko zgadzam sie w 100%co do zamknietego bez obrazy ,pisze do nowych mam bardzo dziewczynki sie cieszymy ze jestescie tu z nami ale mamy swój regulamin który trzeba przestrzegac ,niestety musicie sie uzbroic w cierpliwosc bo gdybysmy kazdą mame dopisywały tak po paru tyg nie byłoby sensu zakładac zamknietego ,musimy sie jeszcze troszke poznac ze tak powiem
nogi dziennie jak konewki,woda mi sie strasznie zatrzymuje,szczegolnie na nogach widac

Widać że szczęsliwa młoda mężatka
Ashika nie daje znaków życia, Do mammi pisałam dziś sms-ka- też bez żadnej odpowiedzi 
I szukać większego mieszkania pod wynajem trzeba, bo z domkiem- nie mam juz łudzeń- nie damy rady :-(