HEH zdazylam nadrobic przed przyjsciem myszy!
buteerfly - gratuluje wynikow glukozy, ciesze sie ze mozesz jesc lody w ilosciach masowych!
kacperek - kiedy wyniki glukozy?
mruczka- jaki nowy avatar! z bankami to zaczne latac dopiero w przyszlym roku, teraz banki nie dadza nam kredytu, bo jest brzuszek i dla nich ja potencjalnie moge pojsc na wychowawczy, wiec nie przynosic zadnych finansow do domu. Zobaczymy moze w przyszlym roku tez bedzie lepsza sytuacja juz i banki calkowicie sie ogarna. Musze sie tez zorientowac w tym programie: "Rodzina na swoim"
- z tymi cwiczeniami to az mi sie glupio zrobilo, ze mi sie nie chce :/
emih - z tym Twoim brzuszkiem Biedaku, niech Ci sie on tak nie stawia! Uwazaj na siebie i oszczedzaj sie! Z cellulitem to biore Cie za slowo, choc ja juz przed ciaza troszku mialam. Zapisze sie na te masaze po porodzie (jak juz bede mogla) juz teraz na imieniny zazyczylam sobie pieniazki w kopercie
ewcik - czy Ty kiedys zwolnisz, dziewuchy apeluje by nakrzyczec na nia!! :]
louise, jedyneczka - louise -Ty lajdaku z tym maszkiem!! Ja generalnie jak widze sie z kumpelami i one popalaja sobie papieroska do kawki to slinka mi cieknie, jeszcze te she moje ulubione, ktore jak palisz to nie smierdza.... nie wiem jak to bedzie. Moj J. kupil mi e-papierosa, moze sprobuje w razie co jak bedzie mnie ciagnelo bez nikotyny, ale chyba przy karmieniu to tez nie mozna i ponoc w domu niemowlaka nie powinno sie - dziecko moze miec astme potem....
mysza- fajosko, mozemy sie razem na te masaze zapisac!! 50 zl za fleki??? - toz to rozboj!!
ewcik, louise - na moich zajeciach z jogi non stop, ktoras pierdziala albo prykala i nikt w ogole nie byl zdziwiony :] w tym miesiacu nie chodze, bo mam ta szkole rodzenia, uczelnie i duzo wyjazdow do tesciow, wiec zrezygnowalam, a maju zobaczymy!
madzik - 1400 wow, kawal dziewuchy, alez sie nie moge swojego usg doczekac a to dopiero 28
ewelad - narobilas smaka na te kalosze, niestety moj J. pojechal samochodem do pracy, a komunikacja miejska to mi sie chyba nie chce, a moze?? zawsze sobie te kalosze obiecywalam!! sa na pol lydki?
- ewelad alez mialas przeprawe wczoraj, najawazniejsze, ze sie oplacalo!!
vanilka - przykro mi, ze mialas taka kiepska noc wczoraj, mam nadzieje, ze dzisiejsza lepsza!!?
atabe - jak po urosepcie??
kasik - kurcze wspolczuje tej diety, ja jem wszystko i widac efekty :/
tiffi - fajnie, ze domek juz stoi, my budowac bedziemy od poczatku! :/
ania-pestka - narobilas smaka na golabki, jak wyszly?
anetka - bardzo wspolczuje!! Ja na pocieszenie ma czasem problemy z kolanem! jak sie kostka dzis czuje? Moze takie oklady zelowe z lodowki??
jedyneczka - tatus rosnie z M, moze powoli dociera do niego ta swiadomosc!!
kropa - cholerka a ja wczoraj w Tesco bylam, nie wiedzialam ze bolero maja, ale jestem teraz rozczarowana!!
_magdzia - przykra i cholernie smutna historia, dobrze, ze bylas dzielna!!
kama - Ty nie badza taka idealna zona/gosposia i sie nie przemeczaj tylko mysl o dzidzi. Zdarzysz sobie wysprzatac jeszcze po porodzie!!
To teraz mykam po kawke zasluzylam sobie!!
Ja mialam wczoraj piekny dzien, bylam u kolezanki co pracuje w firmie sprzedajacej licencje na postacie z kreskowek i oblowilam sie przeokrutnie

z 2 torbami wrocilam

ale na Pole to rzeczy juz wieksze biore: 74, 80. Mam tez od razu prezent na urodziny dla chrzesniaka J.

w Tesco sa piekne te rzeczy cherokee, ale tez nie sa tanie, za spioszki 39 zl to troche duzo! kupilam pieluszke flanelowa, nakladki na sutki aventu i nozyczki do paznokci.
Za chwile zmykne sadzic sobie szczypiorek w kuchni i musze przesadzic 2 kwiatki, wiec moze mnie troszku nie byc.
Buzi w brzuchy!
p.s. i te kalosze mnie korca...