reklama

Lipiec 2010

reklama
Wyjedziemy w piątek ,a wrocimy najwyzej w poniedziałek rano ,więc może już sie jakoś rozladują korki-Tweenie ja juz poprostu marzę żeby z tego Zabrza się wyrwać ;) ;)

już po spotkanku z koleżankami-zaliczyłam nową knajpę, soczek oraz lody:-D

anetka biedna Ty i Twoja nóżka:-(
kama ja wiem, że masz powera jako młoda mężatka, ale posłuchaj koleżanek i wyluzuj trochę, bo przeforsujesz siebie i dzidzię!

spadam do wyrka, jeszcze kanapki D zrobił i poprawiłam po lodach-taki ze mnie przepadliwiec:-D

ja już okąpana i zaraz sie kłade,jutro rano na badanie crp i moczu,potem mama przyjedzie na pogaduszki, noga dalej rwie,zaraz ją posmaruje maścią,byłam w aptece i mi babka mówi że ani fastum,ani naproksen i jeszcze inne tam te pospolite wymieniła nie zaleca sie w ciąży i poleciła mi jakąś maść homeopatyczna za 3dychy, no oki,byle by pomogła

ewelad ale się uśmiałam z Twojej historyjki,a jak ładnie ją opisałaś:-) miałas dzis dzień pełen wrażeń;-) ale ważne ze buciki kupione

kama uważaj przy tym sprzataniu,nie za duzo tego? jutro odpoczynek koniecznie :)))

magdzia nono egzamin poszedł ładnie,oby ten pisemny nie był trudny,trzymam kciuki

tweenie mniam mniam, świeże truskawki, ja u mnie w sklepie widziałam za 19zł!!! ale w gazetce z carrefoura były za niecałe 7kg kg,to się chyba opłaca,zależy jakie będą?Ty duzo dałaś? a smaczne czy jeszcze takie sztuczne?
a do truskawek łosoś:szok:zaszalałaś hihi

tiffi a Ty dalej szukanko jajek? obyś w końcu znalazła,jak sie coś zachce ciężaróweczce to musi to mieć

ja czekam aż się moje truskaweczki w kubeczku rozmrożą i jem w łóżeczku,nio uciekam,dobranoc dziewczynki,kolorowych snów:-)

oj jutro to mnie nic z łóżka nie wyrwie. M idzie do pracy, więc będę bidna spać do oporu :-)
teraz uciekam, bo nadal mnie jakiś dół trzyma...
W ogóle... esh...

Dobrej nocki brzuchatki:happy:

Witam się-coś dzisiaj słabo wstałam
Zaraz obejrzę Majkę sobie :)
U nas znowu pochmurnie , więc nic mi sie nie chce robić.........
Anetka trzymam kciuki za badanka-będzie wszystko dobrze!!!!

Ja już po wizycie-dzidzia duza 1400 gram wazy już :)
Wszystko ok-nastepna wizytę mam za 3 tyg.Wkleję niedługo zdjęcia na odpowiedni wątek.
Mialam niskie ciśnienie i lekarz się zdziwił ze takie niskie 100 na 50
Stres ze mnie opadł i mi się spac chce.

No Madzik dzidzia już dość spora :-) najważniejsze, że zdrowo rośnie, ja mam wizytę za 2 tyg więc może odkryję kto mieszka u mnie w brzuszku ;-)

Tak wogóle to witam z rana, dziś mam ostatni egzamin, chciałam więc wstać wcześniej i się pouczyć ale pewnie znowu się skończy na przeglądaniu jakiś innych stron :-D:-D

reklama
Witam w ten pochmurny poranek. Wczoraj kupiliśmy wreszcie panele, listwy, pianki...w sumie to już lampę i karnisz też wybrałam ale M już chciał wracać...a ja żałuje, że od razu nie kupiliśmy wszystkiego:wściekła/y: teraz trzeba będzie jeszcze raz jechać...a wyciągnąć mojego M nie jest łatwo. Nic mi się nie chce od rana...obiad jest z wczoraj, na spacer na pewno w taką pogodę nie pójdę...chyba przejże ubranka dla maleństwa kolejny raz...
ewelad ubawiłaś mnie tą historią zakupową...i najważniejsze że cel osiągnięty:-D
magdzia powodzenia na egzaminie:tak: no i widzę, że jednak jeszcze ktoś oprócz mnie nie zna płci maleństwa:tak: ja czekam do 10 maja
tiffi Płyta Mastercook C3DS64z2 S - porównanie cen w sklepach internetowych chcę tą płytę elektryczną
vanilka mam nadzieje, że odpoczynek pomógł i z brzuszkiem lepiej.
kama spokojnie z tymi porządkami
anetka trzymam kciuki za dobre wyniki:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry