reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

ANNA73:
lekarz stwierdzil ze to dzidzia mnie uciska a ze w tych miejscach to akurat bardzo unerwione i dlatego mnie tak kuje... tylko powiedzial zebym wytrwala jeszcze te 2 miechy :d ha dobrze mu mowic :p

No to dobrze.....
Wiesz ja się męczę z podobnymi bólami od kilku miesięcy więc byłam ciekawa. Czasami boli dzień lub dwa, potem przechodzi na tydzień, pewnie zależy jak sie mała ułoży.:sorry2:

reklama
olivia, wiem, że wynajmujący "boją" się kobiet w ciąży i z dziećmi, bo w razie czego może być problem z opuszczeniem mieszkania - nie mozna ich ot tak eksmitowac, nawet z własnego mieszkania, nawet jeśli nie płacą. mam podobną sytuację - właśnie zaczynam wynajmować i właściciel mieszkania poprosił mnie o spisanie u notariusza oświadczenia o poddaniu się egzekucji, chodzi o to, że po zakończeniu umowy bez problemu się wyprowadzę, a jak nie - on będzie mnie mógł b. szybko wyprowadzić, bez spraw sądowych itp. kosztuje takie oświadczenie 270 zł, ale on ma spokojną głowę. w swoim mieszkaniu, które będę za chwilę wynajmować też poproszę najemców o takie oświadczenie.

jestem happy bo okienka już wstawione:-) Idę poczytać co się działo.

loiuse
no właśnie wiem że wątróbka nie boli bo mój M narzekał i czytaliśmy o tym że jedynie jak chora to się rozrasta i coś uciska ale wtedy to inny organ obok boli:baffled: Bo mojego boli właśnie ale badanie, te próby całe wątrobowe i usg wątroby sa super i nie wiemy co jest grane, do neurologa ma iść czy nie kręgosłup czasem. A on miał operacje jak był malutki bo miał klatkę zapadnięta i mu żebra wyciągali na zewnątrz a on ciągle za kierownicą albo przy biurku i ja obstawiam cały czas że tam go coś uciska właśnie związanego z kręgosłupem i żebrami. On się juz wystraszył że nie będzie mógł pić:-D Ale pociągnęłam temat wątroby:-D Za tydzień mam w czwartek to usg to zapytam ogólnie czy posiew będzie brał i nawiąże może jakoś do spółkowania :-p

atabe to ja dzis do Ciebie nie podchodzę:-D

gregorka to gratki wózka :tak:

Przerwa na kąpiel:-D

To nie o to chodzi,że on się boji,że ja nie opuszczę mieszkania..Facet mieszka w Dani,tam kończy studia i jeśli znajdzie robote to dalej będziemy mogli wynajmować jego mieszkanie...Tylko takie czekanie jest dobijające..a wiadomo,że trudno się wyprowadzać z wielkim brzuchem..a tym bardziej z noworodkiem..ja bardzo się denerwuję tą sytuacją,bo żyje w niepewności:-(...

wróciłam :)
nogi mi spuchły tak, że chyba mi zaraz skarpetki popękają :/
musiałam podbiec do autobusu, bo akurat stał na przystanku, a następny za pół godz i brzuch to mi zaraz chyba odpadnie :/

a na osiedlu mnie jakieś smarkate 13 z gumą w buzi rozwaliły tekstem - "ona jest w ciąży, czy taka gruba"? Yhh, za włosy złapać i po dupskach zlać...

jedyneczka sama do siebie bym dzis nie podchodziła gdyby dało rade!!!!

Wysłałam M po recepte do gina po globulki bo ta moja piczka nie podoba mi się-strasznie spuchnięta jest, a gin nie miał czasu mnie przyjąć- powiedział, mąż może przyjechać po recepte :baffled: no to mąż pojechał...zobaczymy czy coś mi pomoże...

Dziewczyny ,jak mi buzia spuchla :szok::baffled::baffled::-:)-(
nie wiem czy cisnienie na noc jakies idzie kijowe czy co ale az M powiedzial ,ze spuchlam na gebie ...

A ja się wykapałam-i leże tak jak zapowiedziałam :))
Oliwia tak ,tak my z Anetą chodzimy do dr Pabiana i wizyty mamy srednio co 3 -4 tyg.Na każdej wizycie robi usg i pokazuje buzkę dziecka jak tylko to jest mozliwe bo czasami jest zasłonięty.A co chcesz zmienić lekarza??Na kiedy mas ztermon porodu i w którym tyg jestes?Mam nadzieję,że szybko wyjdziesz ze szpitala-będe trzymać kciuki żeby było wsyztsko ok!!
Tweenie widzę,że opuchlizna nóg powoli zaczyna nam wszystkim dokuczać-masz na to jakieś sposoby?ja dzisiaj kupiłam taki krem: ELASTI-Q RELAX KREM NA OPUCHNIĘTE I ZMĘCZONE NOGI 125 ML - Apteka internetowa - Domzdrowia.pl
Posmarowałam już i narazie to tylko super chłodzi , no ale zawsze to coś!!
Jedyneczka no super ,że masz już okna wstawione tylko się cieszyć-miłej kąpieli :))

reklama
Do góry