reklama

Lipiec 2010

uff ale się nalatałam po sklepach, pokupowałam ostatnie rzeczy potrzebne do torby do szpitala, w lidlu byłam po lodziki oczywiście:-) w sklepie z firanami, kupiłam do małego pokoiku i do kuchni i tak wybierałam i wybierałam chyba z godzinę że ledwo zdążyłam odebrać wyniki z moczu,musiałam wrzucić drugi bieg :cool: ale porażka z tym brzuchem,zsapałam się i brzuch się twardy zrobił,wyniki na szczęście oki

kasik no musiałam dzis wstać o 6 i zawieść najpierw M do pracy, a jak dla mnie 6 to środek nocy, no ale ten jeden raz, hihi jeden…później to tak codziennie będzie

tiffi to super z tym wózkiem że nie musicie długo czekać, smacznych truskawek

ja lece się szykować na wizyte, dzięki dziewczyny, opisze jak wrócimy z Madzią

reklama
ale się wiatr zerwał, pewno zaraz lunie :-) Czyli idealna pogoda, żeby sobie trochę pospać.
Obejrzałam wczorajszy KSD, jeszcze może wsunę arbuza i zalegam w łóżeczku.
Anetka powodzenia na wizycie ;-)

tiffi dziękuję za troskę kochana, Mka w tym mi zastępujesz:-) Ten burak nawet nie zapytał wczoraj jak wizyta:dry: Poczekam jak go coś zaboli, będę go wtedy ignorować na maxa:-D:-p Kaska dodatkowa się przyda na domek oby jak najszybciej był do zamieszkania;-) trzymam kciuki za niski poziom cukru ;-) a z pieluchami ja nie wiem jeszcze co po ile stoi:-p

mysza a mnie przeszły słodycze choć wcześniej to chciałam się za nimi ze....ać:-D tez mam arbuzika ćwiarteczke i winogronko i zjem i tak na noc bo wstaje sikać tak czy siak:-p

ewcik od dołu wykańczają np. silikonem ( co też chroni przed wilgocią) więc to można "odlepić" że tak powiem:tak: montażyści których znam nie widzieli w tym problemu choc musze przyznać to bardzo pomysłowi fachmani ale można przecież tez zostawić ten fragment pod ościeżnicą i wyciąć wokoło ościeznicy po czym dociąc nowe panele tak jak byscie docinali gdybyście najpierw teraz zamontowali ościeznice;-)

anetka udanej wizyty;-) Ja też teraz łaże po sklepach jak ślimok a potem na zegarek z niedowierzaniem że tyle czasu mi to zajęło:eek:

Przywieźli mebelki hip hip hura i był teść je wypakować bo M się nie wyrobił, jakis nowy klient cos dokupił. Ale nie złozył teść bo mówi że mu M nie pozwolił.A ja dodałam że niech w końcu coś zrobi przy tym remoncie:-Dale nawet dumny troche taki był bo mówi że M sprytny to sobie poradzi:-p a za godzinę teśc dzwoni do M że mu jednak chetnie pomoże:-D nie wiem jak sobie tam ustalą, ja juz mogę u Emi układac więc jest git, tylko firanki musze jej kupic i roletke ale mam tydzień na to. Grunt że meble są w domu i mój piękny żyrandol juz też jedzie:-) jeszcze ikea po komode stoliki i dywan:tak: aha i łóżeczko oczywiście:-D

Weszłam na chwilkę zobaczyć co u Louise...
Jedyneczka.. podobno wszystko CI napisała, bo mi tylko skrótem wyskrobała, że że Staś się pcha jednak na świat i w szpitalu zostaje...

Tiffi- dzięki za opis- zdziwisz się, ale twoje tłumaczenie do mnie trafiło i chyba wirtualnie mnie nauczyłaś!

Jedyneczka- czytałam na uSG- gratulacje udanej wizyty- zazdroszczę tak fajnego i kompetentnego lekarza. Muszę zapytać swego o te czopki....

Ps. dziewczyny, prawdopodobnie zniknę na ok tydzień (wyjeżdzamy na długi weekend i jeszcze kilka dni po będę u siory jak M będzie śmigał w trasie, więc trzymajcie się wszystkie w dwupakach póki co!)

Ostatnia edycja:
Wiecie co ludzie to sa rozni jesli chodzi o wpuszczanie w kolejke, ustępowanie kobietom w ciązy, Ja stac nie moge bo ciagnie w dol strasznie ale jak juz musze stac to stoje. Malo kiedy mnie ktos wpusci do przodu kolejki, Wczoraj sie milo zaskoczylam bo bylam w teatrze na festynie z corcia i stalysmy w kolejce do toalety i tam wpuscila mnie dziewczyna.

Za to dzis na stacji benzynowej tankowalam i poszlam zaplacic i stalam w kolejce a jakas dziewucha bezczelna przyszla i mowi że ona tu stala i weszla przede mnie. Nie robilam afery poszlam do innej kasy ale szczyt bezczelnosci z jej strony.

Ewcik jak kupujesz podloge w jakims salonie to przychodzi ci na pomiar osoba a potem ci montuje i montaż masz z gwarancją. Chyba, ze kupujesz w markecie to juz na wlasną odpowiedzialnosc. Oni tez mają montaże ale to ja nie wiem jak to dokladnie wyglada w takich marketach

Hej dziewczynki ale pogoda do kitu u mnie pada i caly czas pochmurno.
Nic mi sie nie chce lenia ma strasznego do tego coraz ciezej mi ze szok.
Ale jeden plus jaki zrobilam to ugotowalam obiad i kupilam posciel dla malej:) Jeszcze pozostalo mi kilka rzeczy na allegro kupic moze dzisiaj.
Maja caly czas sie rozpycha ze szok.

Przywieźli mebelki hip hip hura i był teść je wypakować bo M się nie wyrobił, jakis nowy klient cos dokupił. Ale nie złozył teść bo mówi że mu M nie pozwolił.A ja dodałam że niech w końcu coś zrobi przy tym remoncie:-Dale nawet dumny troche taki był bo mówi że M sprytny to sobie poradzi:-p a za godzinę teśc dzwoni do M że mu jednak chetnie pomoże:-D nie wiem jak sobie tam ustalą, ja juz mogę u Emi układac więc jest git, tylko firanki musze jej kupic i roletke ale mam tydzień na to. Grunt że meble są w domu i mój piękny żyrandol juz też jedzie:biggrin2: jeszcze ikea po komode stoliki i dywan:tak: aha i łóżeczko oczywiście:-D
Jedyneczka no to super ze mebelki sa potem sie pochwal jak juz zloza.Jedna beda skladac razem?? A Emi kiedy wraca??? Moj maz tez nie przywiazuje wagi do tego co potrzeba co mamy i wogole zeby pomoc mi wybrac to tez ciezko ach.
Ale moglabys troszke zbastowac z tym lataniem? A powiedz mi co za firme macie jesli wolno wiedziec.??
I co z luise wiecie co??

U louise skurcze gorsze niż rano i po niczym nie przechodzą:no: podali sterydy. Pocieszam ją że będzie dobrze jak u perli bo musi być, koniec kropka!!!:sorry: Chyba że powstrzymają jeszcze skurcze jednak, tak czy tak kciuki trzymamy nadal!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry