Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

wszystki poszly na procesje kwiaty sypac
;-);-)
nie znam sie ale tak mi przyszlo na mysl ..mozesz wychodzic 

ale fajnie ,ze to juz :-)
od samiuskiego rana na nogach.
w kazdej chwili moge rodzic ale najlepiej poczekac jeszcze z 1-2 tygodnie,chyba ze sie przeterminuje wtedy 7.07 mam sie zglosic na oddzial.
musze posciel wyprac i przebrac.ahaVanilko kochana musiałabym zjeść chorego na salmonellę kota...Czyli od kota nie:-)

dlatego pytam bo juz sie balam ...sama mam kota i czarne mysli mi przeszly przez glowe 

bo w te dlugie weekendy jakos czas sie dluzy ,cicho glucho ..o kude,ladnie sobie licza...ale tutaj tez sumy kosmiczne biora .Vanilka z tymi niemcami to jest tak: ja np jestem ubezpieczona tylko i wylacznie prywatnie, wiec pewnie gdybym poszla i powiedziala, ze chce cesarke tu i teraz to nie wachaliby sie dluzej niz 5 minut. Po tygodniu dostalabym rachunek do domu i kaska wplywa na ich konto. Tu lekarze sa strasznie pazerni. Za naturalny porod tylko z polozna zaplacilam 3,5 roku temu 2,5 tys euro, nie wiem ile to bedzie kostowac w tym roku i nie chce wiedziec ile za cesarke. Zwrot dostane dopiero w grudniu, ech...
Bry!!:-)
Mamy jakieś wieści od Luise????
Tiffi leżałam w izolatce w tym samym szpitalu co Maruśka z zatruciem, które okazało się salmonellozą
Maruśka pogadam z moim ginem i z ginem z Trzebnicy i podejmę decyzję. Na wszelki wypadek załatwię ten poród rodzinny na Brochowie.