reklama

Lipiec 2010

Madzik - Dziękuję. Nie denerwuj się kochana, przecież wszystko będzie dobrze ;-)

Vanilka ja miałam myć głowę, ale jak sklepy zamknięte to się nie opłaca. Szybciej mi kolor zejdzie :-D

Kama w naszym stanie najbardziej pożyteczny jest odpoczynek :-D

reklama
Mysza zagłosowne

matko dziewczyny umyłam głowę- sukces! ale nic więcej nie robię, nawet jej nie wysuszyłam:-D
żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce :eek:

a ja ruszam wkoncu poope bo jak kama odlezyn dostane :-D
normalnie chyba zablokuje strone z ebayem bo ciagle czegos szukam :wściekła/y:
ide do wanny :-p

mysza ja tez zaglosowalam tylko nie wiem na co hahahanawet nie czytalam :)

To jest projekt jakiejś łaźni w Warszawie :-D tyle wiem i ja. Narzeczona mojego brata stworzyła i wzięła udział w konkursie. Mam nadzieję, że jej się poszczęści i wygra, bo jest zdolna bestia...
Chyba będę nago siedzieć, bo tak mi gorąco...
Muszę iść do sklepu pod blokiem, bo mi cukier spadł, a ja nadal w piżamie...
Masakra jakaś...

To jest projekt jakiejś łaźni w Warszawie :-D tyle wiem i ja. Narzeczona mojego brata stworzyła i wzięła udział w konkursie. Mam nadzieję, że jej się poszczęści i wygra, bo jest zdolna bestia...
Chyba będę nago siedzieć, bo tak mi gorąco...
Muszę iść do sklepu pod blokiem, bo mi cukier spadł, a ja nadal w piżamie...
Masakra jakaś...

ja chyba tez mialam niski cukier :-Dwciagnelam truskawy ze smietana i tona cukru -odrazu lepiej :-D

tylko załóż coś na siebie, jak będziesz wychodzić... ;-)
louiska napisała, biedna denerwuje się szpitalem, dalej jest zagrożenie wcześniejszym porodem.. starałam się pocieszyć ze wszelkich sił! pisze, że nie wie ile tam zostanie, może nawet do końca

Głos oddany.
A ja też bym poszła do wanny ale nie mam od ponad 2 tygodni i muszę się jeździć myć to do mamy to do teściowej :)
Ale mi się dzisiaj nudzi....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry