reklama

Lipiec 2010

Czesc dziewczyny
louise trzymaj sie kobieto oby jak najdłuzej,ja nie wiem u nas to jakos wszystko od konca,najpierw perla teraz tu ,normalnie szok
u mnie tez burdello i wogóle zmniejszył mi sie brzuch o 2 cm tak jakby mniej wody ,niewiem
pozdrowionka dziewczynki

reklama
I ja się witam :)
Dobrze ze Stasiek jeszcze w brzuszku :))Louise trzymaj sie!!

Ja własnie wyszłam z wanny i umyłam głowe-wysuszę ją i pójdę się przjeść-spacer dobrze mi zrobi bo nadal jakaś nerwowa jestem.
Ja po wczorajszej wizycie tez juz mam takie myślenie ze w kazdej chwili moge urodzić...........
Dziewczyny mam takie pytanie:czy macie teraz więcej śluzu-bo ja tak od tyg mam i jest on taki gęsty i białawy -martwię się czy to nie ten czop.......W poniedziałek idę jeszcze do gina na ten wymaz to się go wypytam no ale do poniedziałku daleko i już mam stresa oczywiście.

laseczki, co do sprzątania... siedzę sobie w szpitalu i wszelkie sprawy przyziemne zostały na głowie chłopaka, łącznie właśnie ze sprzątaniem po przeprowadzce. I muszę pochwalić go, bo świetnie daje sobie radę - ze słupa ogłoszeniowego w warzywniaku zerwał ogłoszenie - "sprzątanie", zatrudnił panią, która wszystko zrobiła i naprawdę nie wzięła dużo... za parę godzin niezłego sprzątanie bodajże 50 zł. i mamy w planie ratować sie taką pomocą, jak młody będzie na swiecie, żeby się nie zajechać na smierć... polecam! trzeba się jakoś zorganizować w tych trudnych czasach (ciążowych i pociążowych..) :-)

laseczki, co do sprzątania... siedzę sobie w szpitalu i wszelkie sprawy przyziemne zostały na głowie chłopaka, łącznie właśnie ze sprzątaniem po przeprowadzce. I muszę pochwalić go, bo świetnie daje sobie radę - ze słupa ogłoszeniowego w warzywniaku zerwał ogłoszenie - "sprzątanie", zatrudnił panią, która wszystko zrobiła i naprawdę nie wzięła dużo... za parę godzin niezłego sprzątanie bodajże 50 zł. i mamy w planie ratować sie taką pomocą, jak młody będzie na swiecie, żeby się nie zajechać na smierć... polecam! trzeba się jakoś zorganizować w tych trudnych czasach (ciążowych i pociążowych..) :-)

Wierz mi, że ja mojego bym zatrzasnęła za taką pomoc :-D Ale gratuluję pomysłowości M ;-)

dzisiaj pracuje, jutro ma wolne, a potem zasuwa 3 dni z rzędu... chyba tu pierdo...ca dostanę... poza tym się dowiedział, że szefowa kuchni z drugiej zmiany strasznie na niego szefowi nadaje... po czym się dowiaduję od jej przyjaciółki, że się podko****e w moim M i w ogóle tak nieciekawie się zrobiło... noszzzz kuźwa... jak kogoś "lubisz", to po kiego na niego donosisz... chyba w sierpniu będzie szukał innej pracy...
pogadaj z M o tej podkochiwaczce :dry:
co za babsko !!
wiesz co ,ja od jakiegos czasu jestem kompletnie off :tak:

madzik nerwusku nasz ,idz przejdz sie ,zjedz dobrego loda ;-)

atabe samotna :-Dale zes walnela ;-)

Kazda na cos cierpli,ja za to mam takie parcie na podwozie :sorry2:
Jak wstaje w nocy siku no pochylam sie ku dolowi bo tak boli ..kluje :confused:
jak posiedze dluzej na kanapie wstac mam to az sie boje :sorry2:
Wcale mi sie to nie podoba bo moje dziecko ma siedziec w brzuchu do 17 czerwca !!zadna szyjka ma sie nie skracac :no::no:

XII Konkurs Architektoniczny Sanitec KOŁO

Dziewczynki mogę Was prosić o oddanie głosu na ten projekt. Niezależnie, czy Wam się podoba, czy też nie :-D Zwłaszcza Warszawianki :-)

Vanilka - M nie trafi tego kur...szona. Ale on jest taki, że nie mówi głośno, co myśli i stara się z wszystkimi żyć w zgodzie... Ona tu wydzwania i nam psuje wolny dzień, żeby np. powiedzieć, że szef coś tam na mojego M powiedział...
Ale wczoraj nastąpił przełom... przyszedł do mnie pod wieczór i mówi, że jeszcze jeden telefon od tej Dorotki i ją zjedzie jak psa... :-D

reklama
Vanilka nawet apetyt straciłam z tych nerwów-jutro pewnie dopiero dojdę do siebie.
Tez nie mam na nic ochoty-M pojechał na rower a ja gnije w domu
Na obiad tez nie mam pomyslu-więc chyba otworzę bigos ze słoika :)))
Mysza głos oddany ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry