Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
laseczki, co do sprzątania... siedzę sobie w szpitalu i wszelkie sprawy przyziemne zostały na głowie chłopaka, łącznie właśnie ze sprzątaniem po przeprowadzce. I muszę pochwalić go, bo świetnie daje sobie radę - ze słupa ogłoszeniowego w warzywniaku zerwał ogłoszenie - "sprzątanie", zatrudnił panią, która wszystko zrobiła i naprawdę nie wzięła dużo... za parę godzin niezłego sprzątanie bodajże 50 zł. i mamy w planie ratować sie taką pomocą, jak młody będzie na swiecie, żeby się nie zajechać na smierć... polecam! trzeba się jakoś zorganizować w tych trudnych czasach (ciążowych i pociążowych..) :-)
Ale gratuluję pomysłowości M ;-)pogadaj z M o tej podkochiwaczcedzisiaj pracuje, jutro ma wolne, a potem zasuwa 3 dni z rzędu... chyba tu pierdo...ca dostanę... poza tym się dowiedział, że szefowa kuchni z drugiej zmiany strasznie na niego szefowi nadaje... po czym się dowiaduję od jej przyjaciółki, że się podko****e w moim M i w ogóle tak nieciekawie się zrobiło... noszzzz kuźwa... jak kogoś "lubisz", to po kiego na niego donosisz... chyba w sierpniu będzie szukał innej pracy...

ale zes walnela ;-)

Zwłaszcza Warszawianki :-)
kurcze zrobilabym dzisiaj w koncu cos pozytecznego,tylko nic takiego nie przychodzi mi do glowy
dołączam do grupy off

i tak sobie ciagle mowie ,ze do wanny mam isc ale siedze tak juz godzine -dwie 
predzej ja bym musiala ja zjeb....