brejka
Szczęśliwa mamusia
Misslena ja też idę na ten film do kina
Oj widzę że nie tylko ja miałam kiepską noc, też mnie brzuch bolał jak na okres, mdłości i biegunka naszczęście nospa pomogła i już się lepiej czuję ale i tak jestem jakos poddenerwowana :/ Mimo że kiepska pogoda to wstawiłam już przedostatnie (mam nadzieję )pranie bo się wystraszyłam że nie zdążę wszystkiego przygotować :/
Oj widzę że nie tylko ja miałam kiepską noc, też mnie brzuch bolał jak na okres, mdłości i biegunka naszczęście nospa pomogła i już się lepiej czuję ale i tak jestem jakos poddenerwowana :/ Mimo że kiepska pogoda to wstawiłam już przedostatnie (mam nadzieję )pranie bo się wystraszyłam że nie zdążę wszystkiego przygotować :/
widzę, ze chyba wszystkie śpią w tę pogodę? u nas 3 burze w nocy i nad ranem, ale ja tam grymasna nie jestem, więc i upały były ok i burze też:-) tylko piesio się boi:-( a sprzątać nie będę, bo te zaklajstrowane kontakty schną, więc mam elegancki syf wokół:-)

olewa mnie strasznie...no byle do jutra i się zobaczy czy coś antybiotyk pomaga, ale kiepsko się po nim czuję- mam jakieś zawroty głowy