Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

i oglądalam ten program o dzidziusiach
ale one głośno płakać potrafią 
silna ta mała po mamie że hoho;-)
Nie wiem w sumie, jak to rozegrać. Wiele drobnych zakupow przełożyłam na pocz lipca, ale wyszla z tego niezła kwota. Chciałam jeszcze załatwić ten bank komórek macieżystych. Raczej nie dam rady, bo nie starczy mi kasy. Poza tym zasiłek macieżyński będę miała płacony przez ZUS, a wiem że tam są niezłe opóźnienia.
Czekam teraz aż M wróci, miał być o 15 a niedawno napisał że niestety się wydłużyło i wróci gdzieś przed 17... ehhh będzie musiał sobie odgrzać.

, mam tylko zwykłe gaziki jałowe z apteki ale kupie jeszcze zwykłe kosmetyczne takie jak używam do zmywania makijażu :-) śliniaki kupiłam w ikei 5 sztuk malych białych zwykłych z froty za 10 zł, ma też 2 z lidla i jeszcze jeden większy z folią od spodu, na łóżeczko malej mam prześcieradła 2 frotte z gumką a pod nim mam taki podklad jak poprodowy by nie przemokło, na razie nic innego nie kupuję, zobacze jak się sprawdzi.