kama no wlasnie poczekalabys :-);-) nie lataj za bardzo po tym miescie w takim razie bo nie dotrzymasz a to jeszcze 13 dni
perla, kama no to super ze tu wiecej strzelcow u nas :-) tak tak-nie da sie ukryc ze to b fajowy znak zodiaku. i taki bezproblemowy :-)
iwusia podrzucilabys tego biszkopcika ;-)
ania pestka no nie mow ze ty nastepna chcesz dolaczyc do grona lipcowko-czerwcowek :-) koniec z tym sprzataniem. ja w koncu wstane i zrobie misje na marsa i was wszystkie powiąże :-) i za kare rozwiaze dopiero w sierpniu
madzik to cakiem calkiem ta twoja Julenka :-) nie dziwie sie ze w szoku jestes. ale na ciebie to najlepsza metoda powiedziec ci z dnia na dzien-nie zdazysz sie zestresowac. najlepiej jakby ci powiedzieli jutro rano o cesarce na pol godz przed zabiegiem :-) nie przejmuj sie bedzie ok wszystko a jutro juz bedziesz miec swoja corenke tydzien wczesniej :-)
arlecia no powiem ci ze juz kota w tym domu dostaje. nie mam za duzo pretekstow zeby wstac z lozka choc na chwile. tylko siku :-) bo tak to M robi wszystko. ale jeszcze 2 tygodnie i 3 dni i wstaje i zaczynam szalec :-)
a z fajkami to faktycznie nie bylo za ciekawie...a i piwko za czesto :-) wiec ta ciaza mi b dobrze zrobila pod tym wzgledem. nie chcialabym juz wracac do palenia...
nie boj sie cc-bedzie dobrze. to taki bardziej kontrolowany zabieg niz porod sn
perla no widzisz-powoli powoli i wszystko sie uklada i do przodu idzie-bedzie coraz lepiej :-)
atabe jak herbatke zarzucisz, sexik, okna i szalwie naraz to ty juz jutro urodzisz :-)
mruczka fajnie ze maruska jutro wychodzi :-) ja tez mam na lipiec jeden podstawowy zakup czyli wozek i juz samo to mnie dobija. teraz nie zamy rady na pewno...no i kosmetyki mi zostaly...
atabe ja tez lamentowalam i w koncu dzis juz mam wszystko (chyba) zamowione. dobry sposob ;-)
dzamena alez ty nas trzymasz w napieciu...:-)
ja poszalalam na allegro i mam do was pare pytan ale nie wiem gdzie? napisze tutaj a jak zle to powiedzcie. czy kupowalyscie takie rzeczy jak:
gabka/myjka do kapieli dla bejba, cazki bezpieczne oprocz nozyczek, woreczki na pieluchy, przewijak miekki na wyjscia, gaziki waciane (oprocz platkow kosmetycznych dzieciowych), sliniaczek (i jaki?). i jakie podklady na lozko i ile wzielyscie? (ja mam 2 przescieradla nieprzemakalne, podklady 3 i paka podkladow do przewijania. wystarczy?a wkladow poporodowych 20 wystarczy?