To idż prasować, ale weź lapka ze sobąpliss przepędzcie mnie z tej kanapy bo mam fure prasowania![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To idż prasować, ale weź lapka ze sobąpliss przepędzcie mnie z tej kanapy bo mam fure prasowania![]()

ta... ja mialam isc na wesela w czerwcu i w sierpniu i wreszcie poszalec po ciazy i karmieniu...
ale coz...

Ha, mam w swojej karierze 4 lata jako menedżer logistyki - doświadczenie zostaje![]()

To idż prasować, ale weź lapka ze sobą![]()

No plany fajne byly ..;-)ta... ja mialam isc na wesela w czerwcu i w sierpniu i wreszcie poszalec po ciazy i karmieniu...
ale coz...
Ale to zwykły sosik grzybowy i duszona w nim pręga wołowa. Jak dla mnie pycha, ale tomoże moja zachcianka:-). Godzinkę sie w nim dusi i to wszystko. Sosik zaprawołam śmietaną (jak wolisz moż być jogurt naturalny), ale ja dziś zaszalałam z kaliriami i oczywiście mąka dla zagęstnienia. To wszysko. Smacznego;-)
http://www.naobcasach.pl

cwaniara
atabe wiem wiem Ty masz na 28 ?Ale ja to cykl mialam dlugi wiec mysle bardziej o lipcu ...dlatego tez szybko zrezygnowalam z forum czerwcowego ...;-)
wogle dla mnie nie ma nic gorszego jak chodzic w dwupaku po terminie i to jeszcze 2 tyg ..
cykle też miałam dłuższe