reklama

Lipiec 2010

ja tez mam juz spodnie i tuniczke koszulkowa w h&m kupione:0 i sie ciesze bardzo:) mam lekki brzuszek juz taki malutki i sie sobie podobam bardzo:) nozki mi szczuple sie zrobily brzusio gladki tylko cycki duze i bolace;) ale generalnie sie bardzo ciesze i sie doczekac nie moge az sie jeszcze poweikszy brzuch:)fajno:)

reklama
ja tez mam juz spodnie i tuniczke koszulkowa w h&m kupione:0 i sie ciesze bardzo:) mam lekki brzuszek juz taki malutki i sie sobie podobam bardzo:) nozki mi szczuple sie zrobily brzusio gladki tylko cycki duze i bolace;) ale generalnie sie bardzo ciesze i sie doczekac nie moge az sie jeszcze poweikszy brzuch:)fajno:)
Ja juz też mam kilka ciuszków, dzis przyszła jeszcze taka sliczna tuniczka - czekam więc z utęsknieniem na większy brzuszek żeby móc w tych szmatkach paradować :-D Na razie brzuszek tylko wypukły się zrobił - a był płaski, więc kto nie wie, to pomyśli że mi się troszkę przybrało :-) No i już bym się chciała móc pochwalić że wogóle w ciąży jestem - ale to już po jutrzejszej wizycie :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry