dzien dobry

za nami super nocka Maja zasnela o 21,obudzila sie o 5 zjadla,zasnela,wstala o 8 zjadla i dalej spi,chyba ta plucha za oknem tak na nia dziala.Ja najlepiej tez by pospala ale musze zaczac prac ,prasowac i pakowac walizki.
jedyneczko nas przed spacerem tez cala klatka slyszy,mala syrena wyje niemilosiernie.Ty i ten twoj herbatnik powalaja mnie na kolana
mruczka fajnie tak jak mama nagotuje,niejedna ci tu tego pozazdrosci.
mammi zastanawiam sie pomiedzy Mirena a jeszcze inna ktora polecala mi ginka ale za nic nie pamietam nazwy,wiem tylko ze miedziana jakas

moja bratowa ja nosi i bardzo chwali.juz okres

lo matko jak to szybko poszlo.a jednak to ta paskudna skaza,z drugiej strony nawet dobrze bo znasz juz przyczyne wszystkich dolegliwosci malej.ja tez jestem dzieckiem skazowym
mysza w gacie sprzed ciazy tez sie ledwo dopinam ale nie kupie nowych,schudne(choc nie wiem jakim cudem)i wciagne je na dupsko!!
ashika w dupsko za te porzadki ci sie nalezy!czys ty oszalala!!
atabe a moze lefax wam pomoze, u nas sab simplex tez sie nie sprawdzil po lefaxie jak reka odjal.
tweenie Maja tez zrzucala stara siersc;-)
tiffi tesc to moze niech sie lepiej ta podloga zajmie a nie udzielaniem laktacyjnych rad
anetko bigos mialam zamrozony.ja szukam jakies sukieni na chrzciny w ktorej w miare normalnie bede wygladac.Maja tez czasami taka maruda,spac nie,nosic nie,wozic nie,rece opadaja.
ashika jak tam nowy kolorek?mnie tez gardlo boli i ucho!!!przeciag pewno gdzies zalapalam.oj wspolczuje zabiegu,biedny Maksiu.
natalia do 10kg
zeby mi sie tak chcialo jak mi sie nie chce!!!a pomyslec ze gdyby nie Maja grzalabym teraz dupsko na sloncu w Turcji co nie znaczy ze nie kocham mojego rykotka.
podrzuccie jakis pomysl na obiad i zaciagnijcie mnie sila do kuchni