MMmmMM
Zaangażowana w BB
Aneta nie zazdroszczę powrotu do pracy. Mnie też to czeka za miesiąc. Musimy być silne i nie tęsknić tak bo dzieciaczki to czuję.
Agatha to ładnie z tą wagę ;-) pieluchy
Jedyneczka niezła terrorystka
u nas też coraz gorzej z usypianiem. Wczoraj przetrzymałam Michasia i nie spał od 16 i po kąpieli o 19 zasnął przy cycu, ale za to wstał o 23 i godzinę musiał być zabawiany...
Dziś mamy wizytę u pediatry alergologa i muszę jej zapytać bo nie podoba mi się że mały przestał przybierać na wadze. 6tyg temu ważył 6300 a dziś też tyle jak go sama ważyłam. W między czasie już ważył 7200 więc coś jest nie tak. A może się już moim mlekiem nie najada.....
Agatha to ładnie z tą wagę ;-) pieluchy
Jedyneczka niezła terrorystka
u nas też coraz gorzej z usypianiem. Wczoraj przetrzymałam Michasia i nie spał od 16 i po kąpieli o 19 zasnął przy cycu, ale za to wstał o 23 i godzinę musiał być zabawiany...Dziś mamy wizytę u pediatry alergologa i muszę jej zapytać bo nie podoba mi się że mały przestał przybierać na wadze. 6tyg temu ważył 6300 a dziś też tyle jak go sama ważyłam. W między czasie już ważył 7200 więc coś jest nie tak. A może się już moim mlekiem nie najada.....
Kurka herbatki nie chce za nic pić i jak ja mam jej poprawić trawienie jak papki zapija mlekiem

Miałam tek z pierogami z ebro , kupiłam kiedyś kopytka mrożone a one były w jakiejś jarzynce utytłane
Ale myślę być może przyprawa do farszu się gdzieś rozsypała, nic takiego. Ale kolejnym razem w pierogu z serem były grudki mięsa
Więc nabrałam pewności że o higienę to tam nie dbają jako że najwyraźniej w tej samej kadzi miętlili ser co wcześniej mięso bez uprzedniego umycia
przed chwilą zjadł ziemniaka+dynię-bardzo mu smakowało, choć mnie sam zapach przyprawiał o mdłości-fuuujj.. jak wstanie, dam mu trochę jabłuszka z Gerbera.