Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
tweenie - sinlac - jest bezglutenowy, a bobovita ma z glutenem tylko kaszki - mannę wieloowocową, ryżowo - pszenną z jabłkami i gruszkami, mleczna kaszka manna, "Pyszne sniadanki" -też z mlekiem.
A ja potrzebuję taką bez niczego bez owoców by do zupki dodawać i bez mleka bo Franio nie może mm... I w ogóle jak te kaszki mają dodatki typu owoce albo mm to już 2-3 g nie wystarczy dodawać bo to nie jest czysto glutenowy produkt.
. Miłego weekendu Wam życzę:-). Tymczasem:-)
U nas w miarę dobrze...tylko synek ostatnio jakiś taki maruda, płaczek, najchętniej cały czas na rękach albo przytulony do mnie... no i zima mnie już wykańcza, a jeszcze przed nami tyle zimnych miesięcy...ani to na spacer wyjść bo albo za zimno(u nas bywało i -18 w dzień) albo za mocno wieje. M miał problemy z dojechaniem do pracy...przez tą pogodę też późno wraca z pracy i ja cały czas sama z dziećmi...kochane są...ale ja muszę do ludzi...zaczęłam szukać pracy...serce mi się kraja jak pomyślę, że będę musiała zostawić te moje małe szkraby i iść do pracy ale z 2 strony siedzę w domu już prawie 3 lata i mam tego serdecznie dość i dla własnego zdrowia psychicznego do pracy muszę iść żeby nie zwariować...
Kris mial 1 dniowa wirusowke, ale juz jest ok
a za 12 dni przyjezdzaja tesciowie 
Laura sie troche popsula bo je w nocy po 3-4 razy, ale w dzien dalej aniolek ;-)