Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Duża się urodziła twoja laleczka:-) 

Dałam dziś niuni zupkę jarzynową hipp ale mimo początkowego zachwytu mało zjadła z 1/3 słoiczka
Gdzie jesteście baby?
ale dziecię jeszcze dosypia, bo nosek fajnie przetkany mrozem:-) posprzątałam, ale pobieznie, bo na święta będę w przyszłym tyg sprzątać, piesio mój znowu się drapie-D pojechał z nią do weta, zobaczymy:-(
i fajne promocje są-kupiłam strój Św. Mikołaja za 7 zł, czapkę za 0,99, fajne ozdóbki z materiału po 0,99:-)
no chyba skorzystam z tej miejscówki u Ciebie w ogrodzie, bo dałam tej przeprzydłej personie szanse dzisiaj na wybaczenie i jeszcze bardziej mnie wk...

Dzisiaj był królik. Nawet się nie pobrudziła, ale co z tego jak nawet połowy słoiczka nie wsunęła. Wczoraj za to wzięłam ją na kolana, bo inaczej nie dałaby nam zjeść śniadania. Nawet nie wiem kiedy, ale jadłyśmy kromkę z dwóch stron. Chwila nieuwagi i już się przyssała do chleba.
A nie dawałaś drobiu cały czas psiuni? Może to psychosomatyczne jakieś z zazdrości, przecież zwierzaki jak ludzie tylko milsze
To powiem M jak wróci żeby odśnieżył kwadrat na ogrodzie
I batonik pistacjowy i ptasie mleczko i chałwę
A dziś możę łyczka swojskiego winka (bo mój nie wpadnie na to żeby mi stopy czekoladą wymasować niestety
)sobie pozwolę bo Emi jedzie do taty, Julka chyba nie przyjedzie to niech M już drży
To sobie Nina zapodała sama gluten