Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ty akurat masz bardzo poszukiwany zawó wydaje mi się- tyle teraz klubów maluszka powstaje, bo ja to umiem wszystko i nic, czyli doopa

Zadzwoniłam do M i powiedziałam że olewam ale taka mnie złość wzięła że co, ja nie rozpale?! I rozpaliłam że hej
Niunia zasnęła 22 a wstała 7.30 ja nie wiem, to dziecko to jakiś cyborg
Oczywiście budziła się z 8 razy przy czym ze 2 razy to jadła a reszta to takie pobudki bez otwierania oczu, jakby jej się coś śniło
Kręci się i zaczyna stękać ale wystarczy za rączkę złapać albo pogłaskać i śpi za to ja od razu siku, pić i jeść mi się chce
Eks był na zebraniu i Emi na średnią 4.5 i jedną 3 na półrocze z przyrody
Pani powiedziała że miała dół ale już się wzięła w karby, ale ile mnie to zdrowia kosztuje to tylko ja wiem

Ale sadzę mu wtedy wiele mówiącą minę i stara się kończyć mówiąc do rozmówcy że tu na niego źle patrzę
Ja ciągle walczę o temperaturę ale teraz jak go nie było to spałyśmy w miłym chłodzie bo pozakręcałam
Trzymam kciukasy żeby było wszystko dobrze!
Emi to mały buc po tatusiu
Wczoraj babcia na łańcuch na pracę techniczną jej usiadła i 3 kółeczka splaszczyła a ta ryk. Akurat eks zadzwonił do niej i pyta co się stało, nie chciała mu powiedzieć dopiero ja mu powiedziałam a ten -no bez przesady, po kim ona taka przewrażliwiona i zmierzła, już miałam na końcu języka po kim
Odnośnie polityki prorodzinnej bardzo pomoże podniesiony vat na ubranka na 23%
No Emi to taki kogut
Moja wczoraj też taka ze spaniem że masakra, raz 5 minut, na spacerze 30min i potem jeszcze w domu 15minut spała i padła o 22ej a ja z nią
He he ale zgasiłaś M
Nie słyszałam o czymś takim z powodu siedzenia
Ale wierzę i nie jestem zwolennikiem np. chodzików co wymusza postawę pionową i choć dziecko się cieszy to uważam że jak będzie gotowe to samo wstanie i pójdzie
Ale u teściów chodzik będzie w ruchu pewnie i nie poradzę