_magdzia_ dziękuję :-) no właśnie rzuciłam okiem na zakupowy ale nie znalazłam, może niedokładnie patrzyłam:-)
A proszę
Dobra ja uciekam ;D miłych wieczorków i spokojnych nocy Kochane :*
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
_magdzia_ dziękuję :-) no właśnie rzuciłam okiem na zakupowy ale nie znalazłam, może niedokładnie patrzyłam:-)
, też mam spacerówkę z wielofunkcyjnego ale chcę właśnie coś lekkiego, małego i zgrabnego, żeby w samochodzie dużo miejsca nie zajmowało jak się będziemy przemieszczać:-)nie mam pojęcia, gdzie są refundowane. Ja wciąż myślę szczepić/nie szczepićtiffi - ja też chcę zaszczepić na pneumokoki i może na menigmokoki ale nie wiem czy teraz czy poczekać aż skończy roczek i wtedy tylko 2 dawki... w jakim kraju są refundowane te szczepionki i obowiązkowe?
strasznie sie ciesze, zobacze rodzinke, spotkam sie z Tweenie, a wracajac do UK z Vanilka, no i moze Myszka da sie namowic na jakas kawke na naszym kochanym Bemowku
na solarke skocze, do fryzjera, do dentysty, do pediatry z dziecmi itd 
nie przeszkadza Ci ze jest cukier w tych andrutach? 

powiem Ci, że ja bardzo bym chciała u UK mieszkać, może nie byłoby tak ciężko ze znalezieniem pracy, jak tu:-( bo jakoś nie widzę swojej przyszłości w Pl
za to M nie chce słyszeć o wyjeździe, mimo, że mielibyśmy do kogo jechać.. może mi się wydaje albo idealizuję, ale tam jest inne życie niż tu:-(
Lila się dzisiaj budziła z płaczem kilka razy w nocy- obstawiam zęby

Chyba się cieszę, bo nie jestem gotowa na drugie. Ale jak to moja mama mówi "Jak się rodzą dzieci to jest szczęście" Więc chyba bym się nie załamała zbytnio ;-)