eijf
Fanka BB :)
elmoo-nie,nie to raczej nie znajomy.sasiadow tez obrobil i w ogole to sie niestety zdarza
( Wystarcza ciemne okna,brak samochodu pod domem itd.Dlugo im to nie zajmuje...
a z towarzystwa kuzynki w tym samym wieku bardzo sie ciesze.sa rewelacyjne i teraz nie ma dnia by mala o nia nie pytala.Wlasciwie czesto wola ja juz po przebudzeniu.One praktycznie wychowuja sie ze soba od urodzenia ha ha.Jak daje jedzenie mojej a jest ta druga to moja zanim sama zje przypomina o tym by dac kuzynce.Fajne sa
a z towarzystwa kuzynki w tym samym wieku bardzo sie ciesze.sa rewelacyjne i teraz nie ma dnia by mala o nia nie pytala.Wlasciwie czesto wola ja juz po przebudzeniu.One praktycznie wychowuja sie ze soba od urodzenia ha ha.Jak daje jedzenie mojej a jest ta druga to moja zanim sama zje przypomina o tym by dac kuzynce.Fajne sa
może w holandii zostawiają noże, żeby zaznaczyć teren, wystraszyc i upokorzyć okradanego. Podpytajcie może o to policjanta, zawsze to lepiej mieć świadomość, że to złodziejski znak, niż mysleć, że złodziej brał pod uwagę zabić.
, mi tez się marzy wyjscie do teatru, a jeszcze lepiej do opery...no ale to musielibysmy planować z dużym wyprzedzeniem i tu kłopot:-(. Kino mnie nie ciągnie, bo odkąd wykupiliśmy pakiet filmowy w kablówce i tak nie ma kiedy tego wszystkiego obejrzec