reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

Ja sie polozylam bo dopadl mnie jakis straszny bol glowy, a przeciez nic wczoraj nie pilam:-p A moze i to dlatego ze nie pilam:-D:-D:-D pozniej kapiel i juz jestem gotowa do spania, mam nadzieje ze nocka bedzie przespana;-) czego i wam zycze:-)

reklama
Witam wszystkie dziewczyny w nowym 2010r. :-)
Ja dopiero teraz dotarłam do kompa, a imprezowanie na prywatce zakonczyłam ok. 1.30 było ogołnie fajnie gdyby nie to, że miałam mdłości i ząb mądrości mi się wyrzyna!!! :zawstydzona/y: zaniedługo sama urodze dziecko a jeszcze ząbkowanie przechodzę :-( dzisiaj nadal boli :no:
Generalnie leżakuję i zbieram siły bo oczywiście nie pospalam za dobrze tejnocy ... może dzisiaj będzie lepiej:tak:
chyba zepsuł mi sie suwaczek bo juz 14 tydzień się zacząl a on od nowa odlicza 12 :o)))
Zeby - mam ten sam problem wyrzyna mi sie zab madrosci :) ale moja dentystka polecila mi solcoseryl czekam na przesylke z polski bo u mnie nie ma tego leku. Awaryjnie uzywam jakiegos homeopatycznego leku dla dzieci na zabkowanie i pomaga

Pozdrawiam

Maruśka, szczerze powiem że "w Oczekiwaniu na dziecko" jest świetnie przygotowanym PODRĘCZNIKIEM- pełna profeska- nie ma tam pewnie problemu ciężarnej, który by się ew. pojawił, ale to właśnie ta jedna z najbardziej "nakręcających książek" :wściekła/y: (moim zdaniem). Musze zakupić tą która polecacie, bo szczerze w ręku nie miałam a pośmiać się lubię :-D :-D:-D

helooł
faktycznie to taki podręcznik, moja pierwsza ciąża więc się ucze :-) na razie na szczęście na nic się nie nakręciłam. A mam ochotę na polecaną książę "Ciężarówką przez 9 miesięcy.

A poza tym - Nowy Rok!!! Wszyscy mi mówią, że będzie na bank wyjątkowy, ciekawe co mają na myśli???? ;-)

Cześć diewuszki;-)
Dzisiaj tylko na chwilkę,bo spadam z małym na jakiś spacerek i zakupy trzeba przy okazji zrobić.Milutkiego dnia wszystkim życzę:-)Do popołudnia

To i ja się witam z, troche późnego ale, rana :-)
Oczekiwanie, Mammi, Vanilka- miłej soboty życze :-)
Ja dziś pierwszy raz przespałam całą noc! Ba, pierwszy raz od kilku miesięcy 11godz! Wczoraj usnełam z córką o 21 i obudziłam sie (z przerwa na tylko 1 siusiu w nocy) po 8:00! Chyba przygotowywanie sylwestra tak dało mi się w kość że organizm potrzebował koniecznie duuuuzo snu. Juz od 18: 00 usypiałam na stojąco :-D:-D:-D Vanilka- dzięki- jedno życzenie i prosze SPELNIŁO SIĘ :)

Chciałam dzis pojechac do kina z córa, ale zaczęła się jakas zamieć śnieżna.. Lekarz pozwolił mi na "trochę" ruchu, więc chce korzystac a tu... "wszystkie siły na lądzie i w powietrzu..." przeciwko mnie :cool2: I tak ciemno i ponuro... jakis dół mnie łapie :baffled:

Ostatnia edycja:
emih Bo ja tak prosto z serduszka zyczylam :happy2:Brak snu potrafi wykonczyc czlowieka podobnie jak bol zeba ..wiec oby wiecej takich nocy :tak:

Ja spadam na jakies zakupy jedzeniowe ,wkoncu te truskawki musze kupic :-p

mnie tez jaki dol kurde po nowym roku lapie :confused:tak sobie wkrecam ,ze to jeszcze tyyyyle miesiecy do urodzenia maluszka ,przezywam juz fakt ,ze napewno znowu opuchne :-:)-:)-(ehhh

emih Bo ja tak prosto z serduszka zyczylam :happy2:Brak snu potrafi wykonczyc czlowieka podobnie jak bol zeba ..wiec oby wiecej takich nocy :tak:
Jeszcze raz dzięki :-D A co do zęba- nie wiem- jestem podobno tą szczęściara która zawód dentysty zna z podręczników dla przedszkolaków, ale podobno równiez że jak zęby zdrowe to wzrok nie ten i to u mnie się zgadza... Udanych truskawkowych zakupów życze :-D

reklama
Do góry