reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

Kochana nie przejmuj się na zapas. Każda ciąża jest inna. Ja na pierwszym USG w 5 tc nie widziałam jeszcze nic, zresztą lekarz też nie, inne dziewczyny już miały pęcherzyki ciążowe. Najadłam się strachu co niemiara. A teraz dzidzia nadgoniła. Może będzie po prostu drobniejsza ;-), Wcale nie jest powiedziane, że jeszcze nie przegoni norm, w końcu tak na prawdę masy to dopiero nabiera w 3 trymestrze. Najważniejsze, że narządy się dobrze rozwijają. :tak:

Ps. Ale mam ograniczone myślenie, nie wpadłam na to, że jest długi weekend. Wybrałam się na pocztę - zamknięte. No więc wszystkie znaki na niebie i ziemi każą mi LENIUCHOWAĆ, co zatem czynię. Zaraz sobie zapuszczę film na jedynce. Coś lekkiego, co nie zmusza do myślenia.

Ostatnia edycja:
reklama
I ja się witam już w nowym roku :tak:
Widzę,że dużo o jedzonku piszecie,za mną od wczoraj chodzą lody truskawkowe...mniam mniam...:-D
Ja mam lenia,mężuś na szczęście kuchnie ogarnął,więc mogę dalej leniuchować:tak::-D

o rany znowu wrócił temat truskawek - ale nabrałam ochoty!:tak:i własnie mi się przypomniało, że mam w lodówce zamrożone truskaweczki, które sama zbierałam w lato u teściówki w ogródku!!!:-)
wieczorem będzie koktajl jak malowanie :-):-):-)

Bylismy na miescie kupilam sobie 7 bluzeczek za cale 13 f :happy2:
Fajne takie rozciagliwe bluzeczki w sam raz na brzuszek ,troszke mi sie humorek poprawil :happy2:
No i kupilam troszkawki o ktorych od kilku dni marze i widze ,ze nie tylko ja :-p:-pWciagnelam juz jedno opakowanie :-Ddrugie zrobie ze smietanka :tak:
Ale najpier obiadek zjem -gotuje buraczkowa :happy2:dosc mam juz tego jedzenia salatki idt...chce wkoncu cos normalnego :happy2:

mamaJulia Witaj i rozgosc sie :happy2::tak:

mammi ja urodzilam mojego 4250 !! cc oczywiscie ..a mowili ,ze jakos ponad 3 kg bedzie mial ....:wściekła/y:ogarnij robote i wieczorkiem spokojnie zamelduj sie :tak:
Wiesz co dopiero dzisiaj zauwazylam ,ze masz takiego malego szkraba w domu :zawstydzona/y:myslalam ,ze masz tylko corcie :zawstydzona/y:Na jakim jest etapie to malenstwo ??:happy2:

Dziewczyny czy macie ochote na sex???Bo ja wcale :zawstydzona/y:i troszke mi szkoda tego mojego m ...wczoraj chcialam sie zmusic ale to nie to :baffled::baffled:no doslownie zero ochoty :/

mamajulia Witam nową mamusię-krakowiankę;-)Stres faktycznie ciąży nie pomaga,ale nie oznacza wcale,że dzidzia musi być maltka.Ja generalnie nerwusek jestem,a w pierwszej ciąży byłam tak zestresowana,że nieraz zdarzało mi się talerze z nerwów rozbijać,a córa urodziła się zdrowa i z wagą książkową 3550.Skoro gin.nic nie mówił,że dzidzia jest za malutka to widoczcznie jest ok.:tak:

Tak się naczytałam wczoraj o tych truskawkach,że właśnie zjadłam cały talerz makaronu z truskawkami.Co prawda dostałam tylko mrożone,ale na takiego wielkiego smaczka jak ja miałam dobre i takie;-)I odrazu mi lepiej.
Zarażliwe normalnie te nasze zachcianki;-)

Cóż za ciepłe przyjęcie, fajnie tu u Was. Chyba zostanę :-)

Pewnie ze zostan :-)
A najgorzej naczytac sie okropienstw w necie ten net to i blogoslawienstwo i przeklenstwo bo jak sobie cos wkrecisz to tylko to nakreca ;-) Wazne glowa do gory i nie dac sie :tak:

vanilka nie jestes osamotniona mnie tez nic nie rusza:-:)zawstydzona/y: az mi zal M bo duzo znosi ale masz racje nawet jak sobei przetlumaczysz ze powinnas to zupelnie nie to :confused:

Dziewczyny czy macie ochote na sex???Bo ja wcale :zawstydzona/y:i troszke mi szkoda tego mojego m ...wczoraj chcialam sie zmusic ale to nie to :baffled::baffled:no doslownie zero ochoty :/
Ja mam ogromną. Tatuś się cieszy :-)

Co do truskawek, to mnie nosi na mrożone sorbety i kupuję zawsze jak gdzieś dorwę. Lecz dziś mam smaka na różowe winogrona :tak:

Vanilka a ja już jestem;-)7 bluzek:szok:Niezły zakup jak na jeden dzień:cool2:
A synek jest na etapie gryzienia i ciągnięcia za włosy siostry;-)Akurat ją sobie upatrzył i bez przerwy jej dokucza,a ona z kolei drze się w niebogłosy.A tak ogólnie to Szymonek ma 14 miesięcy,ładnie chodzi,ma 10 ząbków,jest kluseczką jak mamusia i jak dla mnie to jest cudowny.:happy2:Właśnie pojadł makaronu z truskawkami i bawi się klockami;-)

Na seksowanie mam ochotę w dzień,ale nie ma warunków,a z kolei wieczorem jak M chciałby pobaraszkować to ja jestem padnięta i nasze plany kończą się najczęściej na moim chrapaniu zanim on się wykąpie;-)

reklama
rozowe winogrona jadlam na sniadanie a truskawki dalej mnie mecza i lody tez ale czekam az M wroci z pracy i skoczymy do sklepu bo jakis przeciag sie nam w domu zrobil i nawet woda min wyszla

Wlasnie mnei ostatnio okrutnie suszy i najlepiej smakuje mi woda mineralna ;-)

Do góry