reklama
Witam.
A mi jakos smutno i ryczec ciagle sie chce :-(
Tutaj smutno bo wiesci nieciekawe ...ciekawe jaszcze co z nasza emih:-(
Nie wiem czy to ta pora roku tak na mnie działa czy co bo normalnie doła mam strasznego :-(
A mi jakos smutno i ryczec ciagle sie chce :-(
Tutaj smutno bo wiesci nieciekawe ...ciekawe jaszcze co z nasza emih:-(
Nie wiem czy to ta pora roku tak na mnie działa czy co bo normalnie doła mam strasznego :-(
M
mammi
Gość
Cześć dziewczyny.
Strasznie to przygnebiające...I choler....niesprawiedliwe!!!Nigdy nie zrozumiem dlaczego Bóg na to pozwala.
Newfie Światełko dla Twojego Aniołka
[*]
Strasznie to przygnebiające...I choler....niesprawiedliwe!!!Nigdy nie zrozumiem dlaczego Bóg na to pozwala.
Newfie Światełko dla Twojego Aniołka
[*]
olyv
Fanka BB :)
Newfie trzymaj się dziewczyno dzielnie. Bardzo, bardzo ci współczuję... :-(
[*] dla Twojego aniołka
[*] dla Twojego aniołka
atabe
Fanka BB :)
smutno mi jakoś:-( nie wiem cały czas myśle o tym co sie przytrafiło newfie... i o emih... kurde i brzuch mnie boli od wczoraj- chyba od nerwów. Bo ja nie pojmuje- u newfie nic złego się nie działo- nie miała jakiś niepokojących objawów...kurcze nie rozumiem i się boję...
M
mammi
Gość
atabe mam tak samo.Strasznie sie boję,że u mnie też coś nie tak...
Przeciez Newfie dbała o siebie i uważała,nie pisała o żadnych bólach,czy krwawieniach...
Z tego wszystkiego miałam iść już dziś do gina,żeby sprawdzić,czy wszystko w porządku.Tylko mały mi się rozchorował, a pediatra też na popołudniu.Jakoś muszę wytrzymać w tym strachu do wtorku:-(
Od emih nadal żadnych wiadomości...Martwię się,co u niej.
Przeciez Newfie dbała o siebie i uważała,nie pisała o żadnych bólach,czy krwawieniach...
Z tego wszystkiego miałam iść już dziś do gina,żeby sprawdzić,czy wszystko w porządku.Tylko mały mi się rozchorował, a pediatra też na popołudniu.Jakoś muszę wytrzymać w tym strachu do wtorku:-(
Od emih nadal żadnych wiadomości...Martwię się,co u niej.
reklama